King of Pop

Michael Jacksson har avlidit i en hjärtattak.. känns helt overkligt.. så mkt bra musik han har skapat.. Rubriker har han nog skapat lika många.. men det har väl de flesta artister nu för tiden.. Riktigt bra musik iaf.. Känns konstigt att han bara försvann så där.. läste i en av artiklarna nedan att han skulle ha 50 konserter senare i år.. Hade varit en upplevelse att se de.. Men så blir inte fallet.. Livet är kort och det gäller att ta vara på det medans man lever.. Blott 50 år och en hjärtattak.. det gäller att leva rätt...


http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article5432546.ab
http://www.expressen.se/noje/1.1619451/tmz-michael-jackson-ar-dod



Live your life while you can!
Puss & Kraam

Lugna dagar

Dessa dagar känns så lugna och sköna.. Skönt att vara ledig, tvärr har man ju inte ekonomin till att göra så mycket.. det är dessvärre lite tråkigare =(

I måndags tog jag det bara lugnt och njöt utav det fina vädret på balkongen.. I tisdags så blev det en sväng in till stan med Läcki och Lisa.. sprang även på mamma på stan.. Prata om lunch ngn dag, sa att hon bara kunde ringa då ja inte gör så mkt om dagarna =P I Onsdags så var jag iväg och badade med Lisa och hennes syster o en kompis till henne.. Första doppet för i år =) Najs =) (har dock fått två EJ så trevliga bett.. som är ca 5 cm i diameter i svullnad... =( Sen idag så har Sofie varit här.. Suttit på balkongen och njut av det fina vädret med glass och saft =)

Imorrn får man se vad som händer.. Är ju sådant underbart väder så är sugen på bad.. annars lär det iaf bli solning på balkongen.. Imorrn åker även Raoul iväg till gbg så blir själv i två dagar... känns nästan dock som han redan åkt då han inte kommit hem än då han är på firmafest.. Men en natt till brevid mig får jag iaf innan han åker =P

På lördag är det party som gäller i Ryd! Najs! Trevligt sällskap och dricka.. måste dock till systemet då Raoul har druckigt upp mitt lager! Han som skulle köpa nytt till mig.. Pyttsan att han har.. men men..

Mindre än 1 timme till Criminal Minds nu.. Ingen annat bra på Tv i dessa tider iaf.. Sugen på att läsa lite potter till dess kanske?! Vi får se.. Dags att avsluta här.. annars orkar väl ingen läsa =P hehe..

Puss & Kraam

Harry Potter och Halvblodsprinsen

Idag släpptes biljetterna till Potter så den 15 Juli blir det att jag och Raoul kollar på Potter kl 18.00 =) Ser såå fram emot det =) Dock så blev ja lite arg på SF som tvingade en att bli bioklubbsmedlem.. Så var tvungen att åka in till stan för att fixa medlemskap först.. Men nu är platserna bokade i alla fall =)

Hihi..
Puss & Kraam


Böcker

Nu är 6e Harry Potter boken utläst... Sugen på att läsa den 7e nu oxå ju.. har inte läst den på svenska än, läste den ju på engelska när den släpptes men kan va bra att läsa på svenska oxå.. ngt man kan ha missat =P

Det blidde inget jobb idag.. alltid en morgondag oxå.. Ska iväg till biblan här nere i J-lund iaf och lämna tebax en bok jag hade till skolan.. får se ifall de frågar om jag vill betala min skuld eller ej..  (pga försenat omlån suck)

Får se vad som händer annars idag.. sätta igång o läsa 7 Potter kanske eller någon utav de andra böckerna som ligger på hög och väntar. Midvinterblod och Sommardöden av Måns Kallentoft Sen har vi ju Läppstifts djungel som jag fick i Julklapp av Lisa om ja inte minns fel.. Sen även en bok jag köpte på bokrean FÖRRA året =p This is your life av John O'farrell.. Vet att jag började läsa den men att skolan kom ivägen.. Men nu är det sommar iaf och jag räknar med att hinna avverka min hög =)

Vilken ska man välja??

    

Puss & Kraam

Slut

Ja e totalslut efter denna dag.. Va ingen vidare lång dag men va redan seg o ingen lust att joba när ja vaknade.. men va iväg till skolan först och hämtade mina skolgrejer.. Sen bar det iväg till jobbet.. Visade sig att det bara va ja o en till vikarie.. och det visade sig vara Moa, My's syster.. Alltid trevligt att jobba med någon som man vet vem det är...

Nu sitter jag och väntar på att Läcki och Lisa ska dyka upp och göra mig sällskap.. Sen kommer ju Amor oxå =) hihi..

Dags att stänga av..
Ha en bra kväll
Puss & Kram

Lediga dagar

Denna vecka har det inte blivit ngt jobb än.. Jag hoppas på ändring..

Har mest tagit det lugnt här hemma och små pysslat lite varvat med tid vid min dator.. börjar starkt blir trött på detta väder vi har fått.. och nu hör jag att det till och med regnar ute.. Vill ju ha sommar när jag är ledig =(

Har dock märkt att kanal 9 har börjat sända Criminal Minds från början =) De visade det aldra första avsnittet igår och idag var det fortsättning.. så nu vet jag vad jag tittar på varje vardag kväll en tid framöver =)

Nu blir det sängen med lite Potter läsning =) snart är det dags för filmen =) Längtar
Puss & Kraam

Jobb

Igår var tanken som dagen innan att jag skulle njuta av min ledighet och ladda upp inför kvällen men det sket sig.. Vid 10 över 7 så ringde mobilen och väckte mig.. Var en bokare som frågade ifall jag kunde jobba.. och fattig som jag kommer bli (redan är?!) hade jag inte råd att säga nej... Så det var bara att springa upp och göra sig i ordning..

Skulle vara resurs i en 3a och sen fortsätta dagen på fritids.. Visade att resurs va typ lärarroll då jag fick ansvar de två första lektionerna för halva klassen och efter lunch var jag helt själv med klassen två lektioner..  efter första lektionen jag varit själv ville ja bara gå hem men gav barnen en tillsägelse och de betedde sig bättre då som tur var.. På Fritids va det lugnt sen.. va väl som mest 6 personer.. som jag hade anvar för så det var lungt.. men även där skulle jag eg haft en kollega att vända mig till men nej.. hon skulle tydligen ta ut kompledeghet så jag blev själv då.. men de gick ju bra med tanke på att de inte var så många =)

Har även fått en veckas jobb i sommar vilket jag är glad för.. dock så vill ja ha mer men bättre än inget.. hoppas fortfarande de kan ringa och ge mig mer.. Men typiskt nog är veckan jag ska jobba en av de veckor Raoul är ledig.. och självklart samma vecka som min farmor fyller oxå.. Men det ska väl gå och lösa..

Sen när ja kom hem så blev det att cykla bort till Ekholmen och fylla på spritförrådet tills kvällens festligheter.. Som bestod av trevligt sällskap och vin =) Blev en trevlig och rolig kväll som slutade med en taxi resa hem runt halv 4 tiden.. Dock så har jag min cykel kvar inne i stan så ska väl försöka ta mig in till stan under dagen och hämta hem den.. (är dock inte alls sugen på att röra mig från soffan idag =P)

Ni får ha en bra dag så får vi se vad som händer
Puss & Kraam

Bio

Det blev inget jobb idag.. men blev iaf lite plock i lägenheten.. Så ser lite finare ut.. men skulle behövas en ordentlig städning oxå.. men det kan nog hinnas med någon annan dag..

Ikväll blir det iaf bio med älskling.. Ska vara snäll o följa med Älskling o se Terminator - Salvation.. Inte sett någon utav de tidigare vad jag vet men hoppas att den inte är allt för mkt följetång.. Ska väl fixa oss något att äta först eller ifall det blir mat på stan.. bion börjar iaf vid halv 7.. så vi har inte hur mkt tid osm helst på oss..

Ska kanske se till att hoppa in i duschen lite snabbt oxå..
Ni får ha en bra kväll
Puss & Kraam

Back to school

Kvällen igår blev kort.. stängde av datorn redan innan 7 och hade tänkt mig en kväll framför TVn.. ev sätta på lite One Tree Hill.. Men vid straxt innan halv 8 somnade jag.. Vakna upp och såg lite på Äntligen Hemma men somnade sen ganska snabbt igen.. Sen vid 20 över 10 så vakna ja upp och flyttade mig till sängen och sov vidare.. Vad då att skolan har tagit musten ur en..

Va iaf pigg när kl ringde kl 7 så hade nog kunnat va i skolan till 8 men ville ta det lite lugnt.. så sitter och äter frukost nu sen ska jag ta o cykla iväg.. Sen vet jag inte vad som händer idag.. Uppsatt på att jag kan jobba men inte hört något så antar att de inte blir något men de kan ju ringa fram tills halv 10 så.. Men annars blir de en lugn dag.. plocka o städa lite här hemma kan behövas då jag har spridit ut mina skolsaker över hela lägenheten.. hehe

Dags att fortsätta äta frukost nu..
Puss & Kraam


Sommarlov

Nu är det sommarlov för min del.. riktigt skönt är det... Dock ska jag åka till skolan redan imorrn igen då jag missade att få med mig lite formgivning och dockan som jag gjort.. Men ska dit upp till 9 tiden och lämna den sen är det över.. Sen torsdag nästa vecka så kan man hämta arbetsbok och plagg.. så då får ja reda på hur allt har gått.. borde ha gått bra.. det är vad jag hoppas på iaf.. Men känner mig lite osäker på vissa saker jag skrivit utifrån vad andra har skrivit.. men jag hoppas på det bästa...

Får se vad som händer i veckan och sommaren.. Har satt upp mig från och med imorgon att jag kan jobba mån-sön varje dag hela sommaren mellan 6-18 varjedag.. hoppas på ngt napp iaf.. men med tanke på att jag inte jobbat något nu under våren så vet man aldrig.. men har ju jobbat de tidigare 2 sommrarna och hoppas att hon som bokar minns det den här sommaren oxå..

Nu ska ja nog bara slänga mig i soffan och sova framför TVn.. HÄRLIGT! hehe

Puss & kraaam

RSS 2.0