♥ 4 ½ År idag ♥

Idag är det 4 ½ år sen jag och Raoul blev ihop.. Tiden flyger verkligen iväg!

Igår var vi på IKEA och shoppade lite nya saker, bland annat en ny matta och växt till vardagsrummet.. så nu är det nästan helt i sin ordning sen omtapetseringen i november =p bara en till ljusdekoration som ska upp på väggen.. sen ngn tavla ev.. Sen vill ja få ordning på våran hylla oxå.. vet dock inte vad jag vill göra och ha på den riktigt men.. funderar på att framkalla en massa kort och fixa album så man har lite bilder att titta på och minnas tillbaka på =)

Vi har ju även införskaffat oss en ny TV.. en stor 58't Tv blev det.. men man vänjer sig fort vid storleken.. nästan farligt.. Den gamla TVn kommer med största sannolikhet hamna hemma hos mina föräldrar då de andra spekulanterna drog sig ur.. Om ingen här är sugen på en 42't HD- Ready LCD tv ??

Idag blir det lite plugg här nu.. måste förbereda inför måndagen då jag ska göra tester på mina fallstudiebarn samt att jag ska läsa klart en text.. Sen ska jag oxå komma på 3 idéer till lektioner och genomföra 1 av de lr ngt sånt... Sen blir det träning vid 16 tiden och sen vid 18 tiden blir det lite filmkväll!

Så ska väl ta o stänga av här och hugga tag i plugget.. usch och fy..

Enkla medel

Bestämde mig idag när jag var på stan att jag skulle genomföra en tanke jag haft sen vi flytta in.. (2½ år sen) så det var väl genomtänkt =p haha Hittade iaf kakeldekor på Lagerhouse för 49kr och bestämde mig för att slå till idag (jag skulle ju ändå bara plugga när jag kom hem) hehe


Före förvandlingen =p


Efter Förvandlingen =p


Godkänt!

Yay! Blev riktigt glad när jag såg att jag klarat den.. kännts som jag inte har kunnat ngt sen jag började i höstast så känns skönt att ngr poäng trillat in iaf.. bara 25p kvar =S men 10p av dem har jag inte skrivit än så =)

Nu får vi bara hoppas att omtentan jag skrev i fredags gick bra och att tentan innan jul gick vägen, dock så tror jag att jag inte fixade den men bara att hoppas på det bästa!

Ne, nu är det dags att försöka få ihop dokumentet till avhandlingen som ska in vid 12 inatt..

Gårdagen!

Var en trevlig kväll hemma hos Läcki igår.. men något annat hade jag ju inte förväntat mig =P

Var dock ruskigt kallt att gå från stan hem till henne efter vi handlat, men vi tinade alla upp till slut iaf och kunde njuta av god potatisgratäng och lövbiff =) Sen kollade vi på filmen Mamut, riktigt bra film men slutade inte som jag hade hoppats.. men man får ju inte allt här i livet.. Sen till filmen blev det godis och chips oxå =) hehe

Idag så har det inte hänt mkt än.. Har suttit vid datorn och vid Tv och kollat lite.. Var Vi hade i alla fall tur med vädret igen på Canal+ som jag passade på att kolla på.. nu har man iaf sett den.. var väl inte den bästa men tyckte första var lite små rolig så..
Vid halv 4 blir jag upphämtad av Diana då vi ska åka och träna ett pass på friskis, kan bli skönt att röra lite på sig idag iaf.. Sen ikväll vid 9 är det iaf Johan Falk filmen på TV4 som gäller.. tråkigt bara att den krockar med Wallander på Canal+ men den lär nog gå där snart igen så det får bli Falk ikväll!

Ni får ha en bra dag!

2010..

Vad tiden springer iväg.. Redan 2010.. känns ovant att skriva men har inte skrivit fel än så länge iaf =)

Nyårdagarna var riktigt roliga.. Bilder finns på både facebook och bilddagboken så orkar inte lägga upp bilder här just nu.. får se ifall de dyker upp några vid ett senare tillfälle.. Hade iaf riktigt kul och fick chans att besöka Ishotellet i Jukkasjärvi, skidåkning på Dundret, skoteråkning i Äijävaara och nyårsfirande hemma hos Therése och Dennis!

Dagarna efter vi kom hem har barnsligt nog spenderats framför TV och spelat en massa Wii =P Fastnat i Super Mario Galaxy.. Spelade ca 9h en dag =S hemskt när man tänker på det men riktigt kul =)

Men sen har jag även börjat tränat, det borde ju iaf väga upp mitt TV-spelande =p Köpt träningskort på Friskis och Svettis och har tränat 2 pass den här veckan än så länge.. sen så ska vi även iväg imorrn kväll och köra ett pass är det tänkt, ska väl försöka träna 2-3ggr är väl tanken.. nu ska jag fan utnjutta pengarna jag lagt på det, blev ju tyvärr inte så mot slutet när jag tränade på Medley..

Ikväll ska jag iväg hem till Läcki och käka lite mat med henne och Lisa! Våra julklappar till varandra att ta en kväll med mat istället för att köpa presenter.. Mycket trevligt förslag måste jag säga att det var!

Sen har plugget dragit igång igen nu oxå.. så det är bara att kämpa på.. gjort mina omtentor till första kursen och en hemtenta i nuvarande.. väntar fortfarande på svar men hoppas att de kommer snart och att det gått det bästa.. men det återstår ju att se..

Nu får de bli lite Wii innan det är dags att göra sig fresh för att vistas bland folk =p


RSS 2.0