Nyår och Snö!!!

Det är nyårsafton och det snörar ute!? Det var en syn ja inte trodde ja skulle få uppleva.. Men äntligen ser de ut som att snön kommit och för att stanna ( ett litet tag iaf..) Förhoppningsvis resten av kvällen iaf.. det skulle vara trevligt och mysigt att se snön ligga medans fyrverkerier färgar himlen i alla olika färger..

Vad händer ikväll då?
Jo Sofie och Matte kommer hit och ska laga lite god mat (potatisgratäng och fläskfilé och till efterrätt blir det Kolapaj med ett maräng täcke! Visst låter det gott?? Det tycker jag iaf..

Var på tornby igår med Läcki.. Blev en ny digitalkamera =) behövdes kanske inte men har viljat ha en ny ett och när den var på rean och rosa så kunde ja inte låta blir =p Blev hälften julklapp hälften sparade pengar.. Så den gick väl "bara" på 1000kr ifall man ser på det jag la för mina egna pengar och inte det jag fått i julklapp!

Nee.. nu ska ja fortsätta med min kolapaj.. får hoppas den blir bra då det är första gången jag gör den..

Gott Nytt År på er alla!

Julafton!

Så var ännu en julafton över och den var riktigt trevlig!!!

Åkte först mhem till Raouls föräldrar o åt god mat och bytte julklappar.. Sen efter de blev de en sväng hem till mina föräldrar där vi fika  o delade ut klappar... de blev en del öppnande av klappar...
Imorrn blir de mer av släkten.. Då kommer farmor, pappa o mamma o bror hit och fikar på dan.. Farmor har ännu inte sett hur vi bor så ska bli kul att hon kommer hit =)

Julklapparna:
Av min älskling fick jag en stavmixer, en datorväska och en fin lyckta
Av mina föräldrar fick jag & Raoul väldigt mkt bra och användbara saker till köket.. Grytlappar, förkläde, medel att göra rent spisen och stekpanna
Av mormor fick vi kökshanddukar, 2 pkt Kaffe och pengar och lotter..
Av farmor fick vi pengar och lotter (vinst 75kr)
Av min bror fick jag Cafe Operas Drinkbok och sen fick vi även en baskokbok
Av Raouls föräldrar fick vi en stekpanna (bra med fler då de vi har hamnar i sopptunna) och gardiner..
Sen fick jag lite mer av mamma o pappa som kläder, böcker och lite mer smått o gott!

En riktigt bra Jul!

God Jul på er allihoppa!


Dan före dan före dopparedagen!

Dopparedagen närmar sig med jättekliv.. bara två nätter och en dag kvar så är det julafton..

Var några dagar sen de blev något skrivit.. I torsdags blev de Harrys & Arvingarna =) Var jag och Läcki, och hennes syster och en kompis till henne.. Hade verkligen skit skoj.. och tur som vi hade så kom vi in oxå =) Arvingarna är väl inga idoler lr musik jag lyssnar på idagsläget.. men var mina stora idoler som liten så det var lite speciellt att se de på riktigt, det är alltid roligt att ha..
Igår var jag på stan och köpte de sista julklapparna, eller det trodde jag tills jag kom hem och fick höra att det jag köpt till Raoul var samma som hans bror köpt till honom.. så det var bara att åka in och byta ida och komma på något i sista minuten.. men nu får han ta det de blir.. =p

image2

Läcki & Jag på Harrys Dansgolv!

All I Want For Christmas


1 dag kvar..

Sen är det ÄNTLIGEN lite julledigt... tyvärr finns det ju jobb att sysselsätta sig med under jul o nyår.. men lär väl ta det i början av nästa år o njuta av ledigheten nu ett tag.. kan behövas..
Har som sagt bara en dag kvar.. tyvärr är det ingen rolig dag. börjar 8 och slutar 17.. dock är det hål.. fast det är lika jobbigt om inte jobbigare än att ha lektion..  Blir jobb på håltimmen så lite sysselsättning blir det iaf..

Imorrn kväll blir det utgång oxå.. =) Får hoppas det blir en bra kväll.. bara hoppas på att de släpper in oss.. =p

Somnar..

håller på att somna här när jag ligger och pluggar.. att läsa litteratur är verkligen ett effektivt sätt om man inte kan somna.. det värsta nu är ara at jag inte ska sova.. utan att jag måste läsa.. :S bara ett 100 sidor kvar att plöja igenom idag..  :S

Dags att fortsätta läsning..

Söndagskväll

Tycker inte om söndagskvällar.. man är aldrig trött men man ska ofta upp tidigt dagen efter och då blir man bara stressad av att man måste sova... Sen brukar det ofta vara något roligt på TV oxå som man fastnar vid och visp så är klockan närmare 1-2 och man ska upp om några 6 timmar :S Lär väl bli likadant ikväll.. börjar kl 9 imorgon bitti.. och slutar vid 15.. ingen rolig måndag.. men en värre torsdag att vänta.. 8-17 :S Bläää... sen e vi "lediga" tis o fre o de e väl inte fel o då e de ju lite efterlängtat jul uppehåll..

Har iofs satt upp mig att jag kan jobba i mellandagana men får väl se hur de blir.. var uppsatt förra året oxå men ingen som ringde o känner på mig att de blir de samma i år oxå.. Men vi får väl se helt enkelt..

Nu ska ja se ifall de finns något och hitta sig som man kan tänkas äta.. är Grymt sugen på pizza.. men vill inte samtidigt då ja vet hur onyttigt det är... men är ett bra tag sen sist så man skulle ju kunna få unna sig =P

Take care..
// Mee xx

Filmkväll

Har haft filmkväll med Emma och Therese ikväll.. Det blev skräckisar! *Buu* Kollade först på "The Hitcher" och sen blev de "One Missed Called".. Hitcher hade jag sett innan men ändå blir man rädd när de händer saker hehe.. One missed called tyckte ja va bra men hade lite svårt att förstå den.. (japansk film).. Sen blev de att vi satt o pratade.. tråkigt att vi snart inte kommer ha några kurser tillsammans =(

Har även varit duktig att städat ida.. damsugning, våttorkning, nybäddat och städat toaletten.. plus diskning oxå (fast den stod Raoul för)

Imorrn är det 3e advent oxå.. HJÄLP vad tiden går fort... ska bjuda mina föräldrar och min mormor på lite adventsfika tänkte jag.. blir mina bakade lussekatter och pepparkakor... =)

Men nu tror jag allt det får ta o bli sängen..
God Natt

Julklappar..

Så har det äntligen blivit lite julklappar inhandlade..  Blev lite till familjen.. Sen lite små saker så jag kan slå in klapparna..  Men usch att jag inte kan lära mig att ta vettiga skor när jag ska gå mkt.. mina fötter är helt döda... Så önskar mig en massage.. (vilket jag oxå ska få) hihi

Ska snart se till att vi ska fixa maten här då jag börjar bli hungrig.. Blir stekt lövbiff, stekt potatis i ugn och sallad =) Mums.. 

Neee nu blir det att hoppa in i duschen.. få upp värmen lite efter cykelturen hem från Tornby..

Gulligt & Tänkvärt Citat


"Är Man Stor Och Stark Måste Man Vara Snäll"


- Alvedon Reklam

Varför är det så svårt..

...att låta bli att äta av pepparkaksdegen??

Har bakat pepparkakor nu ikväll *mums* Det blev några stycken allt, även ifall lite av det åkte ner i min och killens mage... Men det är ju såååå svårt att låta bli.. Ska bjuda på de på söndag när mina föräldrar och mormor kommer på adventsfika.. ska även bjuda på mina lussekatter.. Bagare nästa kanske istället för lärare??  hehe

image1

Julkänslor.. Ja Tack!!!


Självstudier..

Haft självstudier ida.. och som vanligt är det svårt med diciplinen.. Men har fått lite gjort iaf.. har kommit fram till några frågor ja ska fråga imorgon på case-handledningen och sen har ja fått bakgrunden skrivit.. (jag har iaf gjort något mot hur det varit andra gånger)..

Annars har de blivit en rätt lugn dag.. snuvan har nu kommit istället, vilket orsakar en kedjereaktion som gör att jag får ont i huvudet.. *aj* Men det är väl bara att härda ut..

Ska se ifall ja kan baka lite pepparkakor sen här i veckan innan söndag.. gjorde en liten miss när ja va o handlade.. köpte både pepparkaksdeg och en burk pepparkakor.. såg de först när ja höll på att lägga upp på bandet o då kunde ja ju inte lägga tebax.. Men pepparkakor är alltid gott och det är lite mysigt att baka oxå.. men blir nog antingen imorrn kväll lr på lördag.. Vi får se..

Förkylning..

Tror dessvärre jag har råkat ut för en sån.. hade ont i halsen i söndags kväll och även under gårdagen.. idag känns det inte så mkt i halsen utan snarare i nästan och huvudet.. bara att hoppas den försvinner iväg snart..

De flyter på rätt så bra i skolan.. finns ju tyvärr alltid något att syssla me (dvs caset) men som man aldrig orkar arbeta me.. men ska väl göra de imorrn när vi inte har några lektioner.. håller på att förbereda en presentation.. tycker de går riktigt bra! Men man får väl se i slutet.. hehe...

Julklapps shopping??

Varför är det så svårt??

Har inte lyckats hitta en enda julklapp än.. Mamma är den enda jag vet vad jag ska köpa till men var mamma jag gick på stan med idag så kunde ju inte handla då... Får väl se ifall det blir shopping i veckan o kanske blir att jag handlar något då...  Har några tankar och funderingar på vad några till ska få, men vill att det ska vara bra julklappar.. det ska ju ligga en tanke bakom.. så får väl fundera lite till innan jag slår till..

Första Inlägget

Första inlägget.. Får se hur uppdaterad den kommer bli.. får bli en överraskning =p

Sitter hemma ensam just nu och underhåller mig bäst jag kan.. ska snart kolla på avsnitt 10 av Greys Anatomy.. (3e avsnittet för ida) hehe.. men har även gjort annat oxå.. Har faktiskt bakat lussekatter och tvättat...

Igår så träffade jag Läcki.. hon var här och gjorde mig sällskap på jag även då var ensam hemma.. (Raoul har varit i Göteborg sen i torsdag men kommer hem om några timmar) Vi lagade god mat (Tacopaj och sallad) och åt Godis =) så mkt bättre än det kan det inte bli.. hehe.. Kollade på filmen Music and Lyrics.. "All I wanna do is find a way back into love"  Sjunger du på den än Läcki?? hehe.. Svårt att låta bli är det iaf..

// Malin


RSS 2.0