Önskningar

Det är mycket jag skulle vilja ha just nu.. Undra varför man alltid hittar sånt när man inte har pengarna för det?? och som student är man ju inte den rikaste direkt heller, inte ens någon gång under året... som mest i Augusti kanske?? csn + Juli lön.. men då ska ju mkt nytt köpas till skolan oxå och pengar som ska sparas..

Vad jag skulle vilja spendera pengar på

Wii Sports Resort - För att fördriva lite onödig tid =P
Sims 3 - samma här =P
En ny tv-bänk - är på G..
Nya möbler i vardagsrummet - för jag är trött på de vi har
Nya tapeter i vardagsrummet - för jag vill ha en förändring
Nya kläder - Man tröttnar ju faktiskt på vad man har

Ja det är väl ungefär det.. de stora sakerna iaf.. sen finns det små saker från ikea som jag skulle "behöva" ha oxå.. om man ändå hade ngr tusen över att lägga på saker som man vill ha.. lite ekonomiskt oberoende för en viss tid skulle ju inte vara fel.. spendera hur mkt du vill under en dag tex.. undra hur mkt man skulle hinna göra av med? och om man verkligen skulle hitta ngt när man väl hade chansen.. för det brukar ju vara så att man inte hittar ngt när man väl har pengar och hittar massor när man är pank..

Nu är det dock film på tvn som gäller

Puss & God natt

Jobb

Så har man jobbat i 5 dagar.. måndagen blev inte så jobbig då jag kunde komma iväg tidigare från jobbet då det var lugnt med barn.. och så har även resten av veckan sett ut.. varit få barn.. omkring 20 st på 6 personal.. dock har vi väl aldrig varit 6 st samtidigt några längre tider men.. Idag fick jag sluta redan straxt efter kl 11 då jag eg skulle sluta halv 1.. men ja sa inte nej när de frågade ifall jag ville gå hem.. Så blev hem o slappa lite.. sen blev det shopping på Maxi och sen hem o kolla Age Ice 2.. Gillar Ekorren =p så grym han är hehe..

Imorrn ska jag troligtvis träffa Läcki och Lisa fram emot em/kvällen.. Skvallra och kolla läget i Läckis slott =) Hinner kanske med något roligt på fm/dagen oxå =p vi får se... borde bli lite städning.. det skulle behövas..

Nästa vecka är det jobb tis-fre som gäller.. Lite extra pengar i Aug är aldrig fel... Sen på fre är det 4 år sen jag och älskling blev Vi.. så blir att hitta på ngt på kvällen ev.. jobbar dock lite tråkigt på fre då ja jobbar 13-17.. men men.. det ska nog bli bra det med..

Puss & Kram

Aktiv?

Nja.. så aktiv här har jag inte varit de senaste dagarna...

I tisdags så var jag och älskling iväg till Kolmårdens Tropicarium tillsammans med mina föräldrar.. Var en trevlig utflykt, skönt att komma iväg någonstans =) och verkligen bra väder var det oxå.. Sen så ringde de under dagen och gav mig jobb resten av veckan ut så ons-fre så har jag jobbat på en förskola i Hackefors... Fick ngr extra timmar mot vad jag skulle jobbat då en blev sjuk.. Sen så veckan som kommer nu ska jag jobba i Tannefors och även på mån ngr timmar i Hackefors för att hjälpa till att öpnna.. så blir en lång dag på mån 6.30- 16.30.. men det ska nog gå.. Sen veckan efter så är jag tillbaka i Hackefors o jobbar lite.. Dock så är älsklings semester slut då så blir ingen resa för oss i sommar.. men kan väl kanske förhoppningsvis komma iväg som vi gjorde förra hösten ngn stans..

Sen var vi även på bio i onsdags då.. Såg Potter som vi båda väntat länge på.. Men måste tyvärr säga att jag blev besviken.. Känndes som de gjort om onödiga handligar, tagit bort viktig info och lagt till en helt onödig scen som inte ens är med i boken :S Den tiden kunde de använt till annat... Men ska väl se den ngn gång till (dock inte bio) och se ifall den blir bättre då.. 


Några bilder från Tropicarium


Nu är det Sekunderna före Katastrofen på Tv4 Fakta.. Riktigt bra serie =)
Ha det bra..
Puss & Kraam


Några dagar sen..

Har inte hänt ngt direkt de senaste dagarna, vi har tagit det lugnt här hemma och njutit av ledigheten.. Grillat och umgåtts med familj och vänner.. så som det ska vara.. Nästa vecka får vi se vad som händer.. Ska iaf på bio på onsdag kväll.. sen var väl tanken på att ev åka upp till Gällivare men det blir det tyvärr inte av då vi känner att det kostar lite väl mycket för så få dagar.. får bli i höst istället =)

Bio som sagt på onsdag kväll.. jag har längtat länge nu och snart är det äntligen dags.. Harry Potter! Ska bli riktigt kul att se.. Ser fram emot de två sista sen bara.. men ska väl se den här först dock =P

Vill och hoppas på bättre väder snart.. vill faktiskt ut och paddla med älsklingen och ev ngn mer ifall de finns ngn sugen? Men lite bättre väder först tack! Vill inte behöva paddla i regn =)

Nee får nog bli sängen här snart.. inget roligt på tv iaf..
Puss & Kram

Lata dagar

Veckan som varit..

I måndags så blev det en sväng på stan där jag shoppade en ny bikini överdel..
Sen i tisdags kom Läcki och Amor och gjorde mig sällskap här i J-lund och satt ute i värmen vid plaskis..
Onsdagen blev det bad med Challe i Stavsjö.. Riktigt varmt var det.. nästan så vattnet inte svalkade =P
Idag blev det en lugn dag.. Plockat och donat lite och sköt om växter =P

Har även roat mig med att kolla upp ställen där man kan hyra kanoter och priser.. Sugen på att ge mig ut och paddla lite.. så mysigt att kunna paddla ut till små öar lr bara fina klippor och sätta sig där o va själva =) Så det har jag och Raoul planer på att göra ngn fin sommardag framöver..

Just nu ligger jag ute på balkongen.. så svalt och skönt det är här jämfört med inne i lägenheten..
Får se vad som händer imorrn..
Puss & Kraam


Stavsjö

RSS 2.0