Nyår!

Imorrn är det dags att börja packa inför Norrlandsresan! Ska bli riktigt skoj!

Åker tidigt tidigt på tisdag morgon, 5.06 för att vara exakt går tåget.. Sen går flyget vid 10.40 från Arlanda och är framme i Kiruna vid 12.15.. Då möter Therese och Dennis upp oss och det blir lite sightseeing i Kiruna området! Sen hörde jag det pratas om lite turer på snöskoter (lr skoter som de säger där uppe =p ) Ska bli skoj, sen ev lite skidåkning på Dundret och bus och lek i snön hoppas jag =p För nu är ju Raoul och jag utrustade med varma kläder..

Sen bär det av hem tidigt den 2 januari flyget går 7.30 från Kiruna.. Men ska bli riktigt skoj att ut o fara igen =) Har blivit mkt på senaste tiden men det är skoj, förtjänar man när man annars är fast i skolbänken hela dagarna! Ska se ifall man kan få låna några bra resväskor som man kan dra istället för att bära.. dock så lär de väl inte kunna gå att dra utomhus så mkt i all denna snö.. men vi är ju innne oxå på flygplatserna oxå =p

Nee.. som sagt.. Wallander på Tv =p haha

Nu är Julen över

Nu är julen över och ett nytt år vankas istället..

Julafton spenderades hemma hos mamma o pappa med mat, Kalle Anka, julklappsutdelning och risgrynsgröt! Var en lugn och mysig dag.. så fint med all snö oxå ute =) Juldagen så blev det att åka hem till Raouls föräldrar och fira jul, Raouls halvsyster och barn var även där ute så lite mer livat än dagen innan men helt klart en mysig dag där ute hos dem oxå, även här blev det mat och julklappar! Gårdagen spenderades på Ikano området där vi shoppade lite julklappar till oss själva bland annat 4st korgar till Tv bänkarna (som jag spanat på sen mitten av nov =p) och sen blev det en mysig pläd oxå (som jag just nu ligger och myser under hihi) Sen köpte vi även bra och varma kläder till resan till Gällivare =) Smidigt med rean, Raoul tjänade 1000kr och jag 600kr =) Så ska det va!

Idag gav jag mig på rean igen för att hitta lite mer "vardagskläder" men nej, det fann jag inte något som föll mig i smaken. Men hittade parfym som var nersatt, alltid något =)

Julklapparna i år:
Hushållsassistent + tillbehör (föräldrarna)
2000kr (föräldrarna)
Jeans (föräldrarna)
en kastrull (föräldrarna)
250kr presentkort på IKEA (bror)
en tom flaska som ska bli fylld vid senare tillfälle (bror)
1000kr (farmor)
500kr (mormor)
Chokladask (Raouls mormor o morfar)
Ljus (Raouls föräldrar)
Sen fick Raoul Wiskey glas av mina föräldrar oxå =)

En bra julafton helt enkelt! Nu är det Wallander på TV!

Jullov!

Tentan avslutades i onsdags kväll.. skickade in den 2h innan deadline och hoppas på Godkänt.. svar kommer i januarie.. även på salstentan som jag skrev veckan innan.. så nu håller jag mina tummar.. Nu under "lovet" så har jag ju lite läsning att göra oxå då jag har tenta 8 januari + att vi ska läsa en avhandling och skriva om den oxå.. De blir tajt men det ska väl kunna fixas på ett eller annat sätt..

För att fira mitt jullov så tog jag iaf en fika med Lisa på stan i onsdags kväll.. mkt trevligt.. Vi bestämde oss även att åka till Norrköping dagen efter för att shoppa lite julklappar.. Så vi tog campusbussen till norpan och shoppade, sen bar det av hemåt och ladda upp inför kvällen då det skulle bli party med Arvingarna.. Var en riktigt skojig kväll med kanon musik och massa dans väl nere på Harrys =) Längtar till nästa gång =p hehe

Sen så fre/lör/sön så har jag mest tagit de lugnt och städat och donat här hemma.. äntligen så blev dammsugningen och städningen av toan, var väl behövligt men nu är det fixat.. Sen har jag bytt dukar och lite annat så pyssel.. Passade även på att klacka om mina stövlar.. var väl behövligt och fick de putsade på köpet så det var inte helt fel =p

Imorgon så bär det av utomlands.. känns konstigt att säga utomlands då det känns som utomlands åker man till om man ska till varmare bredgrader men så blir det inte den här gången iaf.. Ska på kryssning till Tallinn nu dagarna innan jul.. åker imorgon mitt på dagen och kommer tebax till stan på onsdag kväll vid 8.. då är det bara att koppla av och invänta julafton..

Julafton ska firas hos mamma o pappa, och sen ev på kvällen hos Raouls föräldrar, I vilket fall som helst så blir det att åka till Raouls föräldrar på Juldagen, då är även Raouls bror och syster där.. Ska nog bli trevligt =)

Nej, nu är det dags att sova.. God Natt!

Tenta..

Återkommer på Onsdag kväll!

The Backstreet Boys

Såg grabbarna i fredags kväll och det va riktigt kul.. Så länge sen jag var på konsert så var kul att uppleva det igen.. Nu ser jag fram emot hoppas framförallt att Westlife ska dyka upp på någon turne i Sverige bara.. skulle va grymt kul att se dem igen.. och då blir det att köa och hamna längst fram.. =P

Jag och Lisa åkte upp på fredags fm till Stockholm och mötte upp Anna på centralen, letade upp vandrarhemmet vi skulle sova på och sen blev lite mat på taco bar.. Sen åkte vi ut till Globen för att kolla läget.. var väl ca 15-20 personer som låg där och köa så vi kände ingen brådska att ställa oss i kön.. Gick o satte oss i Gallerian och värmde oss istället.. Varvade väntan med promenera runt området och vänta inomhus.. Vid 5 tiden så var vi mätta efter att ha ätit på Donken så då gick vi o ställde oss i kön.. Straxt efter så dök Therése upp och gjorde oss sällskap.. Vid ca halv 7 blev det insläpp och vi hängde av oss och satte oss ner o vänta på golvet.. Valde att sitta mer i mitten för att slippa stå och pressas ihjäl =P

Först kom September på som var förband.. inte den bästa och ljudet var det något konstigt med men 2 låtar var ok iaf =) Sen så efter ytterligare lite väntan så kom äntligen Bsb på scenen =) Körde en riktigt bra show med dans och bra låtar.. Körde varierat med nya och gamla låtar så det var kul =) Tog bilder men de flesta blev suddiga lr fick öron och händer på.. Lägger upp några lite senare kanske.. Men jag filmade oxå med min kamera så blev två helt ok videos som jag tänkte lägga upp istället.. Lyssna Titta och njut =)


The Call


Show Me The Meaning Of Being Lonely


Post

Idag fick jag mina "presenter". Skivan hamna direkt ner genom brevinkastet och boken fick jag gå och hämta, men de funkade de me =)Har inte hunnit lyssna på skivan än förut 2 låtar.. men har ju hört de på datorn så =p Boken har jag packat upp men inte mer.. får väl se som sagt när jag hinner läsa den mer ser fram emot det iaf..

 

Imorrn bär det av till Storstan för att gå på konsert.. Ska bli riktigt kul.. Sett spellistan också och måste säga at den ser riktigt bra ut =) Den enda jag känner att de kunde ha skippat är She's a dream.. men ska väl kunna klara av att höra den.. 


SET LIST:
Backstreet´s Back
We've got it going on
PDA
Quit plaing games
As long as you love me
This is us
Show me the mening
All I have to give
She's a dream
I never break your heart
Medly -
The Call
The One
Bigger
Shape of my heart
I want it that way -
All of your lie
larger than life
Bye Bye Love
Straight throug my heart 


Vardag

Har gått två dagar sedan i söndags natt.. Inga tecken på att det skulle hända igen.. Raoul har varit trött och matt i kroppen och det är ju inte speciellt konstigt.. Fått kallelse till att kolla upp vad som hände nu iaf i mitten av dec så det känns skönt.. Idag testar han hur det är att komma tebax till jobbet.. Tar en halv dag för att värma upp..

Jag har dagen insatt på plugg.. Ska göra klart 2 uppgifter som ska vara klara tills torsdag nästa vecka idag.. Att jag är ute i god tid är inte så ofta men anledningen är att på fredag nästa vecka har jag omtenta.. Vill se till så jag bara har den att fokusera på då och inte behöva tänka på uppgifter som ska göras..

På fredag är den sedan dags för att bege sig upp till Stockholm och gå på konsert =) Ska bli riktigt kul.. Backstreet Boy är inte varje dag man ser och deras senaste skiva är riktigt bra oxå så förväntar mig en bra konsert =) och framför allt trevligt sällskap oxå.. Jag och Lisa åker upp och möter upp Anna och Therese =) Ska bli riktigt skoj =)

Ne.. åter till plugget nu så jag kanske är klar när Raoul kommer hem från jobbet..


RSS 2.0