Polly

Var o hämta ut ett paket på ICA från Adlibris.. Hade beställ Leila Lindholms nya bok; One more Slice.. Precis som i A pices of Cake så är det underbara bilder och ser ut att vara ljuvliga recept.. så i sommar när tiden finns ska här bakas och testa på en massa nya härliga bakverk!

Till saken som jag skulle komma till så kunde jag inte motstå den nya Polly påsen.. Köpt vid ett tidigare tillfälle och tyckte de var riktigt goda så tyckte jag kunde unna mig det när jag ska sitta o skriva nu på dagen..

Har varit mkt skrivande på senaste tiden.. men snart vänder det.. *längtar* ne.. dags att återvända till skrivandet som sagt!


(c) Cloetta


Ikväll är det dags!

Blodomloppet.com

Ska springa/gå blodomloppet ikväll! Vädret som har varit på topp hela dagen vände och blev det kallt och regnskurar.. men det ska väl gå iaf.. Nu är det dags att möta upp resten av laget och ge sig iväg mot Folkungavallen där starten går av stapel..

Nu ska här springas..

Mistakes

My First Mistake Was Loving You,
My Worst Mistake Was Giving You A Second Chance [...]
My Last Mistake Is Thinking I Won't Make The Same Mistake Again.”

Brian McFadden feat. Delta Goodrem - Mistakes

Drömmen om sommaren

Pluggandet går framåt som gått riktigt segt ett tag..

Längtar dock till sommaren och ledighet, inget som ständigt hänger över en i väntan på att göras. Inte på samma sätt iaf.. för visst finns det måsten även på sommaren.. Ett måste om att njuta av solen, bada och umgås i varma sommarkvällar med vänner man älskar! Fast dessa måsten har jag absolut inget emot att genomföra!



Sol och bad vill jag ha istället för regnet som idag har fallit


Bigger

But you don't care
You keep sticking around
While I'm acting a clown
You're bigger
Than me
'Cause you're still here
Your feet stuck to the ground
Despite how silly it sounds
You're bigger
Than me




Backstreet Boys - Bigger


Don't say it's to late


Måsten

Rastlös men fullt med måsten..

Går inte ihop sig egentligen men när måsterna är måsten så är det inget roligt.. därför sitter man och fördriver tiden på annat istället.. allt bra konstigt..

Men var duktig i torsdags och började rätta min fallstudie och fortsatte även idag (på en lördag, det var länge sen plugg skedde en helgdag) men ska se till att få lite mer gjort även imorrn och då ska ja även ge mig på att planera lektioner till kommande VFU.. blir nog bra! Nu ska ja bli ordentlig de sista veckorna innan sommaren.. det är tanken iaf =p

RSS 2.0