Blev inget...

.. jobb idag.. men lite extra pengar blir det i maj iaf.. för 2 dagar har jag jobbat under april =) hehe

Så istället har jag än så länge marinerat kött & Kyckling inför kvällen.. och nu har jag även tagit på mig lite träningskläder och tänkte ge mig ut på en rask lång promenad.. Får se hur lång den blir dock hehe.. Sen blir det nog att jag skippar att lämna in cykeln.. men vi får se.. Lite städning blir det nog.. dagen är ännu ung fast det känns som om klockan vore 12 någonting..

Ha en bra dag & trevlig Valborgsmässoafton!
Pusss & Heeej!

VFU:n Är Över...

Så var VFU:n över för den här gången.. Varit en riktig trevlig vistelse.. Men lär nog komma tillbaka till Annica i höst eller om de blir i vår vet ja inte... Men ser fram emot de redan.. Höll lite lektion idag.. tyckte det gick bra.. var dock några elever som inte beteede sig som man tycker man kan förvänta sig men men..

Sen efter alla lektioner fortsatte jag att sy på min solros.. men hann inte klart med den så jag tog hem den =) Men ska dock lämna tillbaka den på måndag då vi har VFU- dag och jag träffar Annica igen..

Imorrn blir det antingen 2 valmöjligheter.. 1. Det blir jobb.. och lite grillning fram emot kvällen eller 2. Jag tränar/går ut och går, lämnar in min cykel och ber att få en cykelkorg, spaklar och putsar på väggarna, och STÄDNING.. och sen grillning fram emot kvällen.. Undra vilket allternativ som jag eg ser fram emot mest??

Nu är det Klass 9A!

Ha det bra!
Pusss & Heeej!

1 dag!

1 dag kvar på den här veckan.. sen är det långledigt.. eller jag får se om det blir jobb på onsdag eller inte.. Hoppas på lite extra pengar så vill faktiskt jobba.. Sen om någon har något sommarjobb över får ni gärna höra av er..

Sista dagen på VFU imorgon.. tycker de blir lite tråkigt.. är ju så kul att vara med och lära eleverna sy =) och imorgon ska jag hålla i lektionerna oxå =) hihi.. spännande!

Får se vad som händer under valborg.. men hoppas verkligen på att tapetseringen blir klar under någon utav dagarna.. är trött på att sova ljust på morgonen och trava fram i mörkret på kvällen.. och att framför allt få det klart någon gång.. sätta upp tavlor och dylikt.. Köpa en ny byrå oxå.. Den här vill jag ha..

 

Ha det nu fint allihoppa..
Pusss & Heej!


Hemma!

Nu är jag hemma efter den "otroligt" långa dag jag haft idag hehe

Tog med mig datorn ut på balkongen där jag nu sitter och njuter av värmen och solen.. Har precis deklarerat över internet nu oxå så jag räknar med lite pengar vid midsommar vilket inte är fel =) Mamma påminde mig igår när vi var ute och gick att det kan ju vara bra att göra den snart.. tiden springer ju iväg så fort o sen helt plötsligt kanske man sitter där med en förseningsavgift.. och det vill jag då inte ha..

Helg lär nog bli rätt så lugn.. fick erbjudande igår om ev utgång imorgon lördag men jag får se.. tåls att fundera på.. Sen borde jag plugg lite.. men.. motivationen är inte på topp.. Omtenta om 5 veckor och tenta om 6 veckor :S yay? or not.. Men får hoppas på det bäst.. fick iaf bara omtenta på 1 av 5 delar.. så det är ju positivt iaf..

Ha det nu bra i det vackra vårvädret..
Pusss & Heeej!

Snart Helg!

Nu är det snart helg... 1 lektion kvar och sen planering och sen är det helg och ledighet.. men det blir med risk lite plugg... det kan behövas.. fast jag vill inte..

Nu ska jag fixa lite lunch-smörgåsar och sen snart åka iväg..
Ha en bra dag
Pusss & Heej!


Härlig Promenad!

Har varit på en härlig promenad med mamma nu på eftermiddagen/kvällen..

Härligt nu när det varit sådant fint väder att verkligen njuta av värmen och solen.. ser såå fram emot sommaren när man kan gå lätt klädd och bara njuta av solen (får hoppas att det blir en bra sommar bara)..

Imorrn blir det en kort dag i skolan oxå.. 8-9.30 lektion och sen förbereda nästa vecka.. så slutar vi runt 12 tiden skulle jag kunna tänka mig.. härligt med tidig helg.. och Raoul skulle även han sluta tidigt så får se ifall vi kanske hittar på något.. va ev prat om tapetsering.. (den sker SAKTA SAKTA) men förhoppningsvis blir vi väl klara snart.. (det vill jag iaf.. vill sätta upp mörkläggning och Gardiner igen.. vadå bra insyn som det är just nu..)

Nu får ni ha en fortsatt bra kväll
Puss & Heej!
God Natt!

God Morgon!

Så har ännu en dag börjat.. och tidigt.. känns länge sen det var sovmorgon här.. så ser fram emot lördag.. men skulle inte förvåna mig ifall jag vaknar tidigt iaf.. men vi får väl invänta lördagen och se helt enkelt..

Bara två dagar kvar på arbetsveckan.. idag 8-15 tror ja det var och imorgon 8-12 ungefär tror ja det blev.. så tror det kan bli lite lagom.. men tråkigt nog har jag sett att det ska bli sämre väder imorgon och i helgen =( det som varit så fint och varmt... Blir nog kanske balkongen idag när jag kommer hem idag med.. om det ser lika varmt ut som det var igår iaf...

Nu får ni alla ha en toppen dag!
Pusss & Heej!

They Are Not You!

image55

Vilket Väder!

Har suttit ute på balkongen nästan hela tiden sen ja kom hem vid 12 och njutit.. tänkte sitta o plugga lite men de slutade med att ja blev så trött så la ut lite mysiga filtar och kuddar på golvet och la mig där och njöt.. tror till och med att jag slumrade till en stund..

Snart ska det iväg och tränas här är det tänkt.. inväntar samtal från Alexandra som skulle höra av sig när hon slutat så sen blir det att ställa sig i en källare iställe =S kanske inte de ultimata men men..

Men nu ska ja ut och njuta av solen.. och njuta av mina jordgubbar som väntar här brevid.. Mums!

Puss & Heeej!

Jordgubbar!

Så var denna dag till ända.. lr.. nästan iaf!

VFU (Verksamhets Förlagd Utbildning, dvs som praktik, för oss lärarstudenter.. för dig som undra) idag är över och var både lugn och inte... ena klassen var lugn(ar) än den andra.. men den andra kunde man hjälpa till lite mer i.. så..

Sen efter skolan var över så blev de en promenad till Biltema vidare in till stan med Alexandra med invigning av Bosses Glassbar för min del.. MUMS.. Citron, Maräng och Jordgubb i ena kulan och Kola i den andra... MUMS! en mig

Och nu sitter/Ligger ja i soffan och tar igen mig och njuter av frysta jordgubbar och Desperate Housewives..
Ha de bra..
Puss & Heej!


VFU

Första dagen på VFU är avklarad.. och den var mkt trevlig.. tror jag kommer trivas bra.. Var en relativt kort dag.. varit hemma någon timme här och ska snart iväg här igen.. vägning på G =s nervös ida.. men de får väl ha gått som de gått.. har ju faktiskt varit förkyld och inte kunnat röra på mig som jag viljat...

På VFU är jag och Elsa iaf hos en textillärare på "mellanstadiet".. och vi fick göra fina smycken sen efter sista lektionen.. blev riktigt nöjd med mitt.. tyvärr skulle det vara som inspiration till eleverna.. men Annica (läraren) sa att vi skulle få göra till oss själva sen ifall vi ville de oxå så.. Men gjorde ett knytarmband som blev riktigt snyggt.. Så det var en kul dag!

Nu ska ja ringa ett samtal o sen börja tänka på att ge mig iväg..
Pusss & Heeej!

Nu..

..bär det av mot Skäggetorp och första dagen på VFU..

Ha en bra dag!
Puss & Heej!

SOL!

Tog precis med mig datorn ut på balkongen för att få njuta lite av det fina vädret vi har idag.. 19 grader varmt i solen från en blå himel.. UNDERBART! Får hoppas de håller i sig ett tag.. så härligt!

Lite svårt att se på skärmen bara då jag ser mig själv =P har solen emot mig.. för annars skulle jag väl inte se ngt alls.. hehe..

Ha det fint i den underbara Vårsolen!
Pusss & Heej!


Snuvigt..

Ja.. förkylningen har inte viljat lämna kroppen än.. och den verkar även ha hittat till Raoul.. Så vi sitter och snuvar ikapp här hemma typ..

Var på Dopet igår som sagt och det var trevligt.. Presenten blev en Barnkammar visor.. De fick en annan i den serien oxå men de e ju olika sånger och så.. så de gjorde ju inte så mycket iaf.. synd bara att man inte var ensam om det.. men men.. 

I fredags var jag hemma hos Emma och såg hur hon bodde och det var fint och trevligt.. Var där och kollade lite film och snackade om allt och inget med henne och Therese =)

Ida blir det att ta de lugnt.. spela lite Sims kanske?? känner att de får bli en pluggfri helg och ta det i veckorna i stället.. kanske dåligt val men känner att ja inte orkar i helgen så.. lika bra att skjuta lite på det..

Fått alla resultat på Tentan nu.. blev en omtenta som det ser ut i dagsläget =( Tur att det inte var alla iaf.. Men om jag mot all förmådan skulle sätta ett VG på omtentan så får jag VG i betyg =) men.. de förblir nog en dröm..  hehe..

Nu ska ja hitta på ngt.. vad återstår att se..
Pusss & Heej!

Ont...

Har fått ont i halsen igen.. fick de i måndags kväll men de gick över under tisdagen men har kommit tillbaka nu.. AJ säger jag bara... halstabletterna verkar inte hjälpa heller.. Vill bara att de ska sluta göra ont nu.. snuvan kan jag leva me.. men halsen är jobbig..

Imorrn blir det en sväng in till stan för att leta doppresent.. får se vad det kan tänkas bli.. sen ska jag även till frissan så får se hur ja ser ut i håret efter de.. men hoppas på att ja blir mer nöjd än sist jag var och klippte mig... fast då var jag ju inte hos min vanliga så.. Har lite tankar om hur ja vill se ut.. Men vi får se..

Nu ska ja sova..
Puss & Heej!

Ont...

Har fått ont i halsen igen.. fick de i måndags kväll men de gick över under tisdagen men har kommit tillbaka nu.. AJ säger jag bara... halstabletterna verkar inte hjälpa heller.. Vill bara att de ska sluta göra ont nu.. snuvan kan jag leva me.. men halsen är jobbig..

Imorrn blir det en sväng in till stan för att leta doppresent.. får se vad det kan tänkas bli.. sen ska jag även till frissan så får se hur ja ser ut i håret efter de.. men hoppas på att ja blir mer nöjd än sist jag var och klippte mig... fast då var jag ju inte hos min vanliga så.. Har lite tankar om hur ja vill se ut.. Men vi får se..

Nu ska ja sova..
Puss & Heej!

Today so faar..

Idag var det skolan i 3 timmar.. har även bestämt vad vi ska observera för något.. blir inledningen på varje lektion.. Kommer nog bli intressant...
Sen när ja kom hem så blev de lite plock och mat innan killen från Crendo kom och bytte vattenkran.. den blev stor känns de som.. men man vänjer sig.. finns tydligen Turbo på den oxå.. haha

Sen så ringde de en Urban hit förut och vi tecknade nytt elavtal.. Han garanterade att vi skulle få det billigare, en gratis månad och att den skulle vara miljövänlig.. så.. det fick väl bli det.. Skulle få avtal o sånt skickat till mig.. men de jobbigaste e de där muntliga avtalet.. :S misslyckades första gången så vi tog om de.. sen så råkade ja säga fel anläggnings nummer så då fick vi ta om de en tredje gång.. och då blev de rätt iaf..

Men nu ska ja spela lite Sims 2 Faktiskt.. blev riktigt sugen igår.. och imorrn är de ju ingen skola lr så heller så de e redan helg med VFU (Verksamhets Förlagd Utbildning) på måndag så inga direkt plugg som behöver göras.. Men ligger liite efter så får väl bli lite sånt och sen så lite läsloggar oxå..

Sen har ja fått reda på ett till betyg =) Fick G på Estetiska miljön.. så bara 2 resultat kvar att invänta..
Pusss & Heej!

Tonight

Kvällen började väl lovande.. satt här vid min dator (i köket för än gång skull) och pluggade medans Hockeyn var på i bakgrunden och gjorde mig glad tills en början.. 0-2 till LHC efter första perioden med chanser på nästan 0-4.. men efter knappt halva andra perioden stängs TV:n av, då är jag så arg på LHC:s kassa spel som har gått från 0-2 till 3-2 på mindre än på bara några min.. Sen dess har Tvn varit avstängd och fått uppdateringar från annat håll.. tydligen blev matchen 7-3 till Hv.. BLÄÄÄÄ

Men annars har jag fått min Kursuppgift skriven och jag känner mig riktigt nöjd med resultatet av den.. får hoppas Kathrin gör det oxå.. Sen har jag fått reda på 2 av 5 delar på tentan.. G på ref. dok.. som bara gick att få G på =) och sen VG =O =) på Hum/Sam miljön.. där var den riktiga chocken.. Men Glad är jag över det iaf!

Var och shoppade med Sofie här i måndags och det blev lite inhandlat iaf =) Blev 2 par jeans, 1 linne, 1 topp, 1 par linne byxor och sen lite underkläder =) Kändes alltihop som riktigt bra köp och jag har riktigt trivts med allt jag inhandlade =)

Killen som skulle komma o kolla på diskbänksblandaren var här idag.. men han ska återkomma imorgon igen då han behövde byta ut hela kranen och en sådan hade han inte med sig..

Men nu blir det att gå och lägga sig här iaf..
Sov Så Gott!
Pusss & Hej


Borde...

.. plugga, men har ingen motivation...

Har både läsning och skrivning som borde göras.. sitter med dokumentet uppe så förhoppningsvis får jag ner några tankar och rader ner innan dagen är helt slut.. (men de e ju eg inte obligatoriskt som jag och Läcki kom fram till).. Får väl se till att läsa de ca 40sidor som ska läsas imorrn.. det ska nog gå =s

Imorrn kommer även en Crendo kille hit och ska kolla på våran diskbänksblandare (vilket ord eg) och ska byta ut/laga den.. Detta gör att jag måste se till att disken som står där nu kommer bort innan nattens infall.. för orka diska imorgonbitt??

Nee... ska väl återgå till "pluggandet" och Tv tittandet hehe
Puss & Hej

The Weekend!

Helgen som varit har varit lugn men ändå händelserik!

I fredags så jobbade jag och tog de sen dunderlugngt själv hemma framför Hockeyn.. Igår så plugga jag lite på morgonen och sen slappade jag framför datorn och Tvn mest hela dagen.. en tripp ner till affärn blev de oxå..
På kvällen var dock jag och Raoul ute med Sofie och Matte och åt mat och gick på bio vilket var himla trevligt och gott smakade det =)
Idag blev de plugg på morgonen (och även lite lite nu den senaste timmen) och sen slappa vid datorn innan jag åkte och mötte upp Lisa innan vi åkte vidare till Läcki.. Satt där några timmar och snackade om allt och inget innan de blev hemfärd för att ta hand om de sista i tvätten som raoul hade varit snäll och tagit hand om själv..

Och nu blir det att kolla på 27 Dresses =) Får hoppas den e bra.. Men det tror jag.. Får väl överraska Sofie med att ta med den imorrn när vi ska träffas.. Får hoppas de blir av denna gång.. Annars blir de nog en tripp ner till stan själv.. Himla shopping sugen nu =) hihi

Ha de bra och sov gott allihopa!
Pusss & Heeej!

LHC

LHC

Kom igen nu LHC! 2 Matcher Till och SM- Guldet är vårt!

Jobb

Det blidde jobb idag.. Min första tanke när det ringde var NEJ... Men man får väl bita i det sura äpplet och se fram emot pengarna som rullar in i Maj istället.. för någon vidare lust att åka iväg och jobba har jag faktiskt inte =(

Skulle vara skönt med en dag hemma och slappa lr något liknande.. Men får väl se till att verkligen plugga imorrn(!?) för på sön blir det en liten träff med Läcki och Lisa och på måndag sen så blir det en träff med Sofie och sen är det skolan på tisdag.. och då ska allt vara läst.. Suck.. de blir en tung men rolig helg får man väl ändå hoppas..

Blev ingen kort jobbdag heller.. 8-17.. 8 ½timme.. men man får väl tänka att det ger mer pengar..
Nee.. nu ska ja fixa iordning vad jag ska ta med mig och lite sånt..
Ha de fint..

Pusss & Heej!

Sitter och tänker..

.. på tiden som har spenderats utanför Globen och Scandinavium.. Alla dessa timmar vi suttit och väntat..

Verkligen roliga, konstiga, flummig, kalla och trötta minnen man har från de dagar & nätter vi har tillbringat framför dessa två arenor.. Några av de roligaste stunderna i mitt liv..

Väntan inför det stora ögonblicket när dörrarna skulle öppnas, förväntningarna inför kvällens show och sen själva showen i sig.. Underbara minnen som inte kommer att försvinna.. Och sen så har man ju underbara personer att dela de me oxå =)

image52
Bild 1: Utanför Scandinavium 2004
Bild 2: Utanför Globen 2005

Sköldisarna!

Hittade en bild på när sköldpaddorna precis blivit hemtagna efter flytten.. Vilken grönska de hade hos sig.. Får se till att fixa till det så igen sen när våren och gräset börjar komma igen..
Men tyvärr så förstörs det ju så snabbt igen med tanke på att de äter upp det plus att det vissnar.. Men det är ju fint ett tag iaf.. hehe

image51
Om ni inte ser så är sköldpaddorna till höger.. mellan de 2 gröna växterna..

Sprejfärg..

Inhandlade sperjfärg idag efter skolan så jag kunde sprejmåla mina silverramar till svarta ramar (där fick du svar va Frida? =) hehe) Har bara målat framsidan än så länge, baksidan blir kanske imorrn.. var så ruskigt kallt att stå ute på balkongen så inväntar värmen lite hehe..

Sen var jag och Raoul iväg en sväng och solade här direkt när han kom hem.. riktigt riktigt skönt var det.. ska jag göra om snart igen.. de värmer så härligt en sån här tråkig dag... (sen förhoppningsvis ger det lite färg oxå så ja slipper känna mig likblek)

Får se vad som händer resten av kvällen.. ska väl försöka läsa klart 1 text iaf.. har 5 st att läsa imorrn annars.. skulle ju vara skönt att läsa fler men är verkligen trött somna flera gånger förut när ja låg och läste.. Får lägga mig tidigt och gå upp tidigt att läsa något.. jobbar som bäst på morgonen oxå så..

Nee... nu blir de lite TV o sen lite läsning o sen kanske någon film...
Pusss & Heeej!

image50

The Notebook!
- Vill se denna underbara film snart igen <3

Uttråkad

usch.. känner mig slö och uttråkad... vill hitta på något roligt, spendera pengar jag inte har och fixa med diverse saker..
Funderar på att åka till Biltema efter skolan idag.. vill ha sprejfärg.. då kan ja ju sysselsätta mig med något iaf.. för läsning är inget som jag är inspirerad av just nu.. men får väl bli lite läsning i eftermiddag iaf..

Nu ska ja se ett avsnitt Samantha Who som sändes igår.. innan de blir skolan igen..
Puss & Heej!

Samantha Who?

Grattis LHC!

Yay!

Det blev en första seger till vårat älskade LHC i öppningsmatchen i Finalen mot HV71.. Känns bra med en vinst.. får hoppas på flera framöver.. SM-Guld skulle ju inte sitta fel.. Inte för jag är så Hockeyintresserad men man dras ju med lite i dramatiken, spec när man har en pojkvän som lever för de.. hehe

Snart blir det sängen här iaf..
Puss & God Natt!

Ändrade planer

De blev ingen shopping idag tyvärr =(
Sofie hade fått jobb så vi få skjuta på det några dagar.. får hoppas vi hittar en dag snart som passar..  Får väl passa på att läsa klart Säljö då jag ändå bara blir hemma idag, bortsätt från viktis, Men de snaste 2 timmarna har jag legat och sovit i soffan istället för att läsa hehe.. skönt att sova men nu måste jag läsa så jag blir klar med boken..

Pusss & Heej

Shopping!

Hoppas på lite goda fynd idag när jag och Sofie ska träffas.. Behöver diverse saker men mest av allt jeans.. (dock tycker jag det är hemskt att handla de men...) Har 2 presentkort á 500kr på JC så förhoppningsvis hittar jag ett par vettiga iaf.. Sen någon kjol eller top skulle väl inte sitta fel..

Sen ska jag även se ifall jag hittar någon dop present.. Får se vad det kan tänkas bli för något..

Ne.. nu ska jag äta frukost och sen se ifall jag kan ta mig igenom någon i boken innan jag ska sätta mig på cykeln och cykla iväg.. Ha en bra dag!

Pusss & Heej!

Dagen..

har inte hänt mkt idag.. vaknat, pluggat, ätit, pluggat, fixat mammas sista fotoalbum, gått på promenad via mamma & pappa och vidare till mormor och sen ätit och sen hamnat här.. Vill gå o lägga mig och sova känns de som just nu.. men ska väl kolla lite TV först iaf.. just nu är det Flightplan som står på =)

Pusss & Hej


Det går sakta...

.. att läsa idag.. har bara kommit igenom 1 kap och jag som tänkt försöka ge mig på 3 idag helst.. men ska fortsätta läsa nu och hoppas att ja orkar ta mig igenom 2 till då jag känner på mig att de kommer bli svårt att hinna läsa två imorgon.. Blää.. Boken är väl helt okej annars men de går segt och vill bara göra annat istället för att läsa.. helst tapetsera men det lär det inte bli i helgen.. Vill få ordning i sovrummet, köpa ny byrå och slänga ut soffan som står och tar plats här i "data" rummet..

Nee.. måste återgå till läsningen så jag slipper sitta hela natta..
Pusss & Hej

En Liten Dikt Jag Fann...


"Love never dies a natural death.
It dies because we don't know how to replenish its source.
It dies of blindness and errors and betrayals.
It dies of illness and wounds;
it dies of weariness, of withering, of tarnishing."

image49

Us Agains The World



It's Us Agains The World, My Love <3

Sol Och Plugg!

Idag har solen lyst så vackert.. så ja passade på att avnjuta den på balkongen medans jag pluggade... Kom igenom 2 kap i Säljös bok.. Så blir de att läsa 2 st till imorrn och sen ytterligare 2 till på måndag.. Ska försöka läsa mer än två då ja ska på stan me Sofie på måndag och vill inte ha de hängades efter mig...

Blev ingen tapetsering idag.. får hoppas de blir de imorrn.. Annars händer inte mkt.. plugg & promenad inplanerad.. hehe Ikväll blir de TV/Film med frukt  som godis hehe..

Puss & Hej

En dag i solen!

Idag har jag verkligen varit en hel dag i den strålande solen (får se om de blir något resultat på solbrännan sen men skulle inte räkna med det) Det har varit varmt och skönt på eftermiddagen men imorse och under förmiddagen var det små kyligt..

Jobbade som sagt idag och när jag började vid halv 8 gick ut med en gång när jag kom.. sen gick vi in först vid tio halv 11 och gick ut direkt efter maten vid 12 tiden och var ute hela eftermiddagen tills dess att jag gick hem vid halv 4.. så nu kan jag med gott samvete vara inne hela helgen =) hehe (för då tror jag bestämt att det faktiskt ska vara dåligt väder..)

I helgen blir det läsning och förhoppningsvis lite tapetsering.. vill ha klart sovrummet så gott det går.. thihi.. kommer bli så fint så! =)

Skellhell
Lika fint väder som det har varit idag var det även i Skellefteå för exakt 1 vecka sen..
Tiden har gått fort..

Tidigt..

Uppe tidigt idag... fick jobb till idag så om ca 20 min ska jag sätta mig på cykeln och cykla iväg till Sturefors.. är en bit bort men det gick inte att låna mamma o pappas bil och buss de gillar jag inte.. så det får bli min cykel...
Börjar vid 7.30 och slutar 15.30.. en lång dag men det ger pengar.. hehe

Ne.. måste faktiskt fixa iordning mig och packa iordning väska med mat och div. saker jag ska få med mig..

Pusss & Hej.. Trevlig Helg!

Dagen till ära...

Skolan över för denna vecka.. imorgon är det läsdag som gäller.. får dock se hur dagen kommer att spenderas.. är grymt sugen på att gå på stan och shoppa kläder.. vill ha ny vår/sommar jacka, toppar och framförallt byxor.. Får se om de sker imorrn eller inte..

Har satt upp mig att jag kan jobba imorrn.. vet inte hur jag ska göra med det än.. både vill och inte vill jobba.. finns ju risk/chans att ingen ringer och då är det ändå "snyggt" att jag varit tillgänglig men inte behövts..

Var och tränade med Läcki efter skolan.. sen blev det lite rester sen igår till mat och sen en "sen" dusch.. Tvn var mer inspirerande men nu har jag iaf varit i duschen så nu är jag fräsch igen.. =P

Sen har jag fått en till avi från Posten idag igen.. får se vilken bok jag får hämta idag.. eg borde det vara båda de böckerna som återstår så jag får väl se..

Pusss & Hej! =)

God Morgon!

Så har en ny morgon grytt och solen håller på att tränga sig igenom molnen på himlen.. såg på vädret på TV att det skulle bli fint VÅR väder idag.. Sol och ca 11 grader varmt Härligt! =)

Ida blir de skola mellan 9-12 och sen blir det att åka och träna med Läcki... Sen blir det väl att börja påbörja läsningen inför tisdag nästa vecka.. har 3 kap att ta igen redan som skulle läst till idag men orkade verklig inte.. förtjänade lite ledigt också tyckte jag faktiskt!

Nu blir det att titta klart på The Block och sen börja göra sig iorning.. På med kläder o lite smink o sånt!

Inväntar även min nya bok av Cecelia Ahern "Thanks for the memories" Tyvärr har de sänkt priset på boken sen jag beställde den så jag antar att jag får betala det som var när jag beställde.. Suck.. 175kr istället för 104kr som den nu säljs för.. lite surt men sånt är väl livet..

Nu e de dags att göra sig iordning...
Pusss & Heej!

Skellefteå I Bilder!

Us
Vi On The Way To Traversen! =)

   

Skellefteå flygplats där vi står i det fina vädret och inväntar Stig (har även lärt mig att det står Knak och inte Knark)
Lisa och Läcki i sängen under förfesten och sen jag med ett av alla konsekvenskort vi råkade ut för hehe..
Lisa, Anna och Läcki inne på Traversen =)

Hemma igen!

Ja, nu är jag hemma igen efter min lilla visit i Skellefteå..

Var mkt mkt trevligt att träffa Lisa och även Anna igen.. Alldelse för länge sen sist!

I lördags var vi som sagt ute på traversen.. var inte så mkt folk men det var trevligt.. och jag gjorde även ett snyggt?! svanhopp kombinerat med Anja Perssons Säl.. Mkt intressant kombination.. Det hela resulterade i att jag fick ett blåmärke på vänstra knät och en rad med blåmärken på min högra vad.. Men det var det värt.. Lr??

På söndagen blev de att slappa och pga av sommartiden så försvann ju även en timme så när vi kollade på klockan hade vi helt plötsligt bara 1 timme på oss att gå upp och äta frukost och inte 2 som vi först tänkte att vi hade.. men vi hann..

Fick skjus till flyget av Stig (inte Bengt- Markus haha) och var där i god tid.. Spec oxå med tanke på att planet blev 2 ½ timme föresenat pga att flygplanet som var på väg gick sönder innan start och det som de bytte ut planet emot gick oxå sönder (känndes ju smått lovande att sätta sig på planet) Men vi kom hem iaf igen.. efter lite stress på Arlanda.. Vi hamnade i Linköping igen 23,54 istället för 21,36..

Personen framför mig genom tullen kom oxå fram till att jag var en terroris?! Men detta för att jag inte slutade att pipa när jag gick igenom.. (glömde/orkade inte ta av mig skärpet och klockan) så skärpet åkte av i första vändan och i andra vändan blev det kroppsvisitering.. (jag som ville att de skulle dra med den svarta över mig.. haha) (detta hände förövrigt även på Arland på väg upp)..

Nu återstår det väl bara att orka packa upp väskan och diverse saker som ligger och skräpar i lägenheten.. (tapetseringen har även kommit igång så det känns dubbelt så stöckigt hemma oxå).. Sen ska jag väl nu faktiskt sätta mig och läsa... har ju typ "bara" ca 200 sidor att läsa tills på torsdag tror ja..

Pusss & Hej!
(Bilder från helgen kommer nog upp här lite senare)

RSS 2.0