Update..

Den 4 april släpps biljetterna =)


Josh Groban till Sverige!

Nu är jag ute i god tid! Förra gången han hade konsert så kom jag på det några dagar försent =(

Men nu hade jag turen att se att han kommer till globen den 23 september i år och jag vill vara där =) Så nu blir det att hålla koll på ticnet och se när biljetter och sådant släpps för än kunde jag inte hitta ngt trots att hans hemsida länkade till ticnet.. Gillar även att det är på en fredag vilket underlättar ifall det skulle vara med jobb och diverse sånt!

Så om någon är intresserad av att gå på konsert med mig och se honom får ni säga till! =)

In her Eyes <3

Trött till Tusen..

Är så himla trött på allt vad heter skola just nu.. Dock är det ju bara 1 vecka kvar på näst sista kursen =S Men den veckan kommer bestå av hemtenta, en hemtenta som jag är långt ifrån förbered på då jag inte hunnit igenom att läsa all litteratur, men får hoppas det går vägen.. Har som plan att på tisdag när vi får tentan prata ihop mig med några kurskompisar och diskutera igenom frågorna så man får lite koll på tentan iaf.. Sen är det väl bara att hålla tummarna..

Jag ser dock fram emot examensarbetet.. Undersökningen till den har jag redan gjort så när kursen väl drar igång blir det att börja sammanställa och skriva.. Får hoppas de flyter på hyffsat bra iaf.. För till sommaren ska det vara klar och jag ska delta på seminariet den 9 lr 10 Juni =)

Sen finns det så mycket som jag skulle vilja börja göra som det inte känns att det finns tid till.. Som en rejäl rensning här hemma.. Kolla igenom och verkligen rensa.. har det legat orört i år kanske det är så att det kan slängas? Ser fram emot att börja sälja av min studentlitteratur, redan sålt en i förra veckan så 200kr rikare =) Det står ju lite pengar i bokhyllan om man säger så..

Ne, plugga var det jag skulle göra men fastnade här för att beklaga mig över skolan istället =P

ÄNTLIGEN!!!

Idag kom ett G in på Studentportalen.. Detta G har jag kämpat med att få sedan januari 2010.. alltså över 1 ÅR!! Men nu så äntligen så klarade jag allstå tentan.. och måste säga att det känns Underbart! Så skönt att kunna bocka av tentan och kunna lägga fokus på annat nu.. Nu först och främst PA3 som det bara är 2 veckor kvar av (vart tog de andra 8 veckorna vägen =O ) och sedan blir det examensarbete och en liten uppgift i trä och metall som jag har skjutit lite på.. men nu ska här betas av och bli klar till sommaren =)

HÄRLIGT!!!

Sjukling

Hemma från London igen där jag var i helgen och tog en liten mini semester.. Blev 2 Underbara Westlife konserter och sen även en tur i city med lite shopping! Dock hittade jag inget som riktigt föll mig i smaken..

Fick dock med mig en rejäl förkylning som redan bröt ut i London då jag kände mig lite si och så redan då vi klev av planet på fredagen.. tänkte inte så mkt på det då, kanske med tanke på att man kände sig trött och sliten av resan.. Men började känna av det desto mer under lördagen och på söndagskvällen när jag kom hem så däckade jag totalt efter att jag tagit mig ett bad.. visade sig då att jag hade 39 graders feber oxå.. Så det vara bara att ställa in sig på att missa praktiken =(

Det har jag gjort nu sedan i torsdags så dessa 4 dagar som jag har missat bör jag ta igen på ett eller annat sätt.. iaf hälften av de enligt min tutor.. Men imorgon får eleverna stå ut med min hesa röst och eventuellt lite hosta för fler dagar vill jag inte missa nu..


London!

Nu är det snart dags!

Om ca 6 timmar är det dags att gå upp och ta sig till flygbussen! För imorgon bär det av mot London! Två Westlife konseter står på schemat och likaså lite shopping! Får hoppas man hittar något roligt för handbagaget kan jag fylla med ca 5kg till enligt vågen här hemma! =)

Ska bli skönt att komma bort en liten sväng från vardagen och hitta på något roligt! Räcknar med att det är mindre snö i London oxå än här så det får allt bli sneekers och inte vinterkängor =)

En dos verklighet

Dag 2 av 20 på min slutpraktik avklarad.. Än har inte kroppen ställt in sig på att det är tidiga mornar som gäller så det är tungt att gå upp tidigt, tur att man har nära till praktiken så man kan hoppa upp så cykeln runt kvart över 7 och vara på plats 10-15 min senare.. Imorgon är dock min tanke att gå och få mig en lite morgonpromenad!

Har blivit dåligt med promenader nu på senaste tiden, jag skyller på tidsbrist, motivation och väder.. Ser fram emot lite finare väder och framförallt mindre SNÖ! Kom iaf iväg och tränade idag och har även ett snitt på 3 pass i veckan så jag rör mig ju iaf.. 2 pass på Itrim och 1 pass på Saab!

Just nu är det dock väldigt mycket som rör sig runt i huvudet.. Skolan tar den mesta tiden av ens fokus då jag just nu är uppe i en litteratur fylld kurs där det är 100 tals sidor som ska läsas i veckan och jag ligger efter rejält, sedan är det ju självklart praktiken tar tid att fokusera på och planera inför den. Sen förra veckan skrev jag tenta i en kurs som jag läste för 1 år sen, så bara hoppas den gick bättre den här gången.. Sen har jag rester efter mig i trä och metallkursen jag senast läste som jag måste se till att kunna bocka av.. Och sen planerar jag inför framtiden och har mitt examensarbete igång parallellt ihop med allt detta.. Den kursen börjar dock den 4 april men för att jag ska kunna delta i slutseminariet den 9 eller 10 juni (och bli klar till sommaren) är det tyvärr viktigt att ha börjat med den oxå..

Som sagt.. mycket tankar som rör sig i huvudet och det är skönt att skriva av sig även om det inte är rolig läsning för er läsare tyvärr!

RSS 2.0