Grattis Till Mig!

Yay.. nu är jag riktigt glad =) Fått mail om att Sömnads och Konstruktions kursen är helt avklarad =) Jag klarade alla moment och inga rest uppgifter.. inte som jag vet om än iaf.. för enligt studentportalen så fixade jag allt iaf =) och det är det jag går på =) så ikväll ska det firas oxå hehe

På dagens schema står det att städa toaletterna, damsuga och våttorka.. plocka undan lite oxå kanske..

Ska fixa lite musik nu tänkte jag innan jag drar igång dammsugaren..
Ni får ha det så bra..
Puss & Kram!

Skrubbsår & Träningsverk..

Det är vad jag har fått stå ut med idag..

Det började igår som ni kanske misstänker.. Var med VFUn och åkte skridskor och snörade faktiskt på mig ett par skridskor själv.. (var rätt så skoj faktiskt..) Så ja åkte omkring där ute på isen med eleverna, hjälpte de som inte var så haj på att stå själva att åka efter.. (där av träningsverken i mina armar(det är vad jag misstänker iaf))..

Skrubbsåren skulle man kunna tro att jag fick vid samma tillfälle.. och helst skulle ja nog nästan helst se att så var fallet.. men icke.. På väg till Towe igår så snubblade jag när jag gick =S Hur det gick till vet jag inte riktigt men har en har en funderinga på att jag råkade snubbla på ett plastband (sånna som brukar sitta runt paket man får på posten), tror jag trampade på det så det ställde sig upp och bildade en snubbeltråd till mig själv.. AJ säger ja bara.. handlöst fall rakt framåt.. (men ingen som såg det iaf, inte som var utomhus iaf =S )... Så det blev ett lite skrubbsår på handflatan och blåmärken på knä och lår.. men jag överlever iaf =)

Det ringde från Jysk idag =) Min skrivborsstol har kommit in =) Så imorrn ska jag och mamma åka och hämta den, kolla på lite gardiner och sen även köpa batterier till våran fasta telefon som inte fungerar längre..
Snart blir det att hoppa in i duschen och sen städa toan.. annars blir det en lugn kväll =)
Ni får ha en bra kväll
Puss & Kram!

Ny dag... nya tag..

En ny dag har knackat på dörren och snart försvinner den igen och lämnar plats för en ny..

Dagen idag har varit rätt så lugn.. hade 2 lektioner ida i skolan.. först en 3a som håller på att lära sig sy på symaskinerna (skolan ska förövrigt få nya (= Så min Mentor är glad, inte för hon inte brukar vara det men.. hehe ) sen hade vi 5or.. de var dock 1h senare för de skulle iväg.. sen visade de sig att hälften av klassen var sjuk så hade bara 3 elever.. så de va en lugn lektion.. sen var dagen i stort sett slut..

Imorrn är det skridskor som står på schemat.. är lite sugen på att testa på och åka då det var så länge sen men behöver ju inte stå där på isen och skäma ut mig bland eleverna direkt =p Sen är mina skridskor hos mamma och pappa oxå.. Sen imorrn em/kväll ska jag och Towe träffas och diskutera lite kring våra frågeställningar och syfte så vi får det avklarat.. sen är det litteratur som måste letas..

På lördag är det fest som gäller oxå.. Klassfest rättare sagt.. lr ska man säga återförening? har ju faktiskt en ny klass nu ju.. hehe.. De flesta av tjejerna från klassen från gymnasiet ska träffas, käka och festa.. riktigt kul ska det bli.. Tanken är nog en hemma kväll.. får se hur den slutar dock.. Roligt ska det bli iaf =)

Kvällen blir lugn.. ska nog spela lite Wii lr kolla ifatt på serier..
Ni får ha en bra kväll
Puss & Kram

Finbesök!

Har finbesök av en av de bästa ikväll! Trevligt Värre =)

Musiken strömar ur högtalarsystemet på Tvn och det spelas klassisk musik, dvs D-side, Cristina Aguliera, 5th Ave, A1, Arvingarna med mera.. Tanken var cykeln, ändrade planer.. bussen är skönare..

Mkt minnen till musiken..

I April/Maj blir det Dublin är tanken.. LISA & ANNA... vi väntar på svar???

23.40 går bussen.. än hinner lite mer sprit ner i kroppen.. dags att sluta och överlämna till Läckis fyllebloggande...
Ha en bra kväller!!

Pusss & Kraamisar!


Impulsutgång..

Tanken var egentligen inte att gå ut.. Men Raoul skulle iväg på annat och en förfrågan döck upp.. då kunde jag ju inte säga nej =p Så idag blir det lite party igen.. (precis som förra veckan och som kommande helg)

Det är iaf Läcki som kommer hit och gör mig lite sällskap.. Måste bestämma mig vad jag ska ha på mig oxå.. utbudet känns inget lockande =S Förstår inte varför det alltid är så att man vill ha något nytt på sig?? Men ska väl kunna leta fram något från garderoben som känns någolunda lockande iaf.. Nee.. börja fixa sig iordning lite iaf kanske? Jaa.. så får de bli...

Ha en skoj kväll.. väl mött på Platens lr Harrys =p
Puss & Kraam!

Träff & Shopping

Träffade som sagt Sofie idag, riktigt trevligt att ses igen, var ett tag sen nu..

Gick runt på stan och tittade lite, åt mat på tacobar o sen blev det en promenad hem till Sofie o Matte för att titta på lägenheten, vilken blev klart Godkänd =)

Shoppingen bestod utav lite smink, en termos, block, 4GB usb minne och ett lock till micron... Imorrn drar skolan igång.. blir en busstur dit så tar jag en promenad hem sen..

Nu är det Criminal Minds på TV
Puss & Kraam

Inlägg 400

Detta blir mitt 400e inlägg.. Lite kul att man på lite mer än 1 år har skrivit 400 inlägg.. det blir nästan igenomsnitt 1 inlägg per dag.. dock är det ju inte ett nytt varje dag.. men ibland så är det det iaf..

Idag vet jag inte vad som var med mig när jag kom hem.. Satte mig lite i soffan o slöa, sen blev det mat till The Secret Life of the American Teenager och efter 1½ avsnitt somnar jag och sover i 1½ timme.. kännde mig ju trött men inte SÅ trött, men nu får det nog bli den riktiga sängen så man kan vila ut sig lite..

Imorrn kl 12 ska jag träffa Sofie på stan.. ska bli kul att ses igen, var ju ett tag sen nu.. Sen måste jag se till att fixa min cykel oxå.. vill kunna cykla till skolan på fredag, men det hänger lite på Raoul oxå ifall han har tid att hjälpa mig ta av och sätta ditt hjulet på cykeln.. själva slangen kan ja byta själv (jag har lärt mig efter alla mina 100 punkteringar =S gillar de inte)

Som sagt.. nu får det nog bli sängen... Natti Natti
Puss & Kraam


Punktering.. SUCK..

Ännu en morgon när man kommer ut till cykeln och har punktering.. så trött på't denna gång är det dock på framdäcket och inte på bakdäcket som det har varit de senaste gångerna.. Så det är väl den enda fördelen..

Så de blev till att springa iväg till Berga och hoppa på bussen istället.. Gillar verkligen inte att åka buss, spec inte på morgonen när det är så fullt att man knappt kommer på bussen.. men det är väl bara att gilla läget tyvärr.. imorrn blir det buss igen, slag blir de inköpt imorrn em eller på torsdag.. en hel cykel ska ja ha iaf på fredag morgon..

På torsdag ska ja träffa Sofie, ska bli trevligt, måste ju godkänna deras lägenhet =p hehe.. En liten sväng på stan blir det dock först..

Nu får de nog nästan bli sängen om ja ska hinna med bussen som går vid 7.20 imorrn.. måste gå hemifrån då vid 7 typ.. tidigt.. sjukt att de tar längre tid dörr till dörr me buss än vad det gör att cykla..

Nu får de bli sängen
Puss & Kraam

Slappa

Dagen iag har varit riktigt skön, slappa vid tvn hela dagen lång utan några måsten... Såå skönt...

Spelat lite Wii oxå.. klarat alla banor på Mario Kart på 100 nu så nu kan jag tävla med min egna gubbe.. Imorrn är det VFU igen, sen på fredag är det kursstart på nya kursen...

Inte så mycket mer att skriva nu.. Ni får ha en bra kväll
Puss & Kraam

Nyss hemma!

Kom nyss hem från en kväll ute..

Huvuden snurrar lite medans jag skriver detta så ifall ni läser detta o inte fattar det beror det på det iaf och inte er själva

Kvällen började hemma hos Cessan och Jonas med Wii och dricka, vilket var trevligt, senda bar det av med en promenad ner till Harrys och Möners och sen nu vid stratxt innnan 3 en kebab på Hakepi innan det blev taxi hem =) NU blir det tandborstning och sängdags så hörs vi imorrn då jag är mer medveten om vad jag faktiskt skriver för ¨något...

Puss Hej!

Olycka på skola

Såg precis ett inslag på Tv4 nyheterna om en pojke som avlidit under en idrottslektion..

Hemskt


Samantha

Ikväll är det Sverigepremiär för Samantha Who? eller Samantha bara som de har valt att kalla den här... Får se ifall de blir att titta eller inte.. Har ju sett de förut men är ju himla bra.. Hörde precis att Lucas skulle komma ner hit så blir kanske någon film eller lite Wii då istället.. Men ni får ha en bra kväll och ni som inte sett Samantha förut får passa på att titta!

Puss & Kraam


Tar Tillbaka Mitt Liv..

Nu har errövningen börjat för att ta tillbaka mitt vanliga liv igen. Satt till halv 3 inatt och skrev och fixade till arbetsboken. Blev klar imorse helt då jag inte orkade fixa det igårkväll.. Känner nu att tröttheten börjar komma.. i säng vid halv 3 och sen upp igen vid 6. Ingen ultimat lösning.. blir en lugn kväll.. Ska hem till mamma och pappa snart och fira pappa som fyller år.. Sen tror jag det blir någon film eller kanske lite Wii =) Länge sen nu pga plugg..

Ringde till Jysk tidigare idag oxå för att fråga när min stol skulle komma.. När jag beställde stolen sa de 1-2 veckor, på söndag har det gått 3 då undrade vad de höll på med.. Det visade sig att stolen hade sålt bra innan jul så den var slut på centrallagret och väntades komma in där om 1 vecka.. så om 1½ vecka hoppades de att de skulle ha den i butik igen..

Imorrn är det en sväng på stan som gäller och sen utgång.. Ska oxå ta mig en LÅNG sovmorgon!
Ha det så bra nu!
Puss & Kram!

Byter bort mitt liv..

Den här veckan byter jag bort mitt liv mot plugg.. Roligt värre.. men så får de tyvärr bli när man inte har planerat sitt plugg bättre.. Så hoppas innerligt att jag hinner bli klar i tid..

På fredag em återtar jag mitt liv med att fira pappa.. (presenten fick köpas online pga tidsbrist att gå på stan.. illa) Sen på lördag ska ja sova LÄNGE och väl för att sen på kvällen ut och festa och njuta av att va fri 1 dag till =s så får det bli.

Ha en bättre och roligare vecka än mig.. mig återser ni nog på fre kväll lr lördag..
Puss & Kram

Mitt Plugg schema

Tis

Livplagget (KLAR?)
ullsömnad (KLAR?)
Symaskinerna
lappteknik
detaljerna


Ons

Byxor
Trikå (Skolplagg)
konstruktionsuppgift


Tors

Kjol
VFU
lärarroll/sömnad


Plugg

Ida är tanken att det ska pluggas.. har kommit igång hyffsat bra tycker jag ändå.. har skrivit 1½ A4 och det ska vara 2-3 sidor så snart kan jag sluta och flumma fram och och leta upp lite referenser.. är väl inte riktigt så det ska gå till men det jag har skrivit tycker jag ju iaf.. och reflekterat har jag gjort mycket bra tycker jag =p

Sen ska jag hitta på en leksak.. men tror jag har hittat på den redan.. dock vet jag inte riktigt hur jag ska skriva det.. Sen ska jag bli klar med min kjol.. (det får bli lite av det roliga idag iaf) Det är vad jag MÅSTE bli klar med innan jag får lägga mig.. sen helst ska jag börja och bli klar med skrivandet om mitt livplagg.. måste lägga upp ett schema för mig själv vad jag ska göra vilken dag.. suck.. Att man ALLTID skjuter upp plugget till sista sekunden.. mkt som ska hinnas med innan fredag...

Nej.. åter till plugget.. innan 13.00 vill ja va klar med Fritt & Styrt som jag håller på med nu
Ha en bättre och roligare dag än vad jag har
Puss & Kram

Wii så roligt! =p

Igår va ja o träna.. känner mig duktig, var nog 1½ mån sen jag var på gymmet sist, inte bra.. måste försöka hitta tid till det, dock så gillar jag inte att träna kvällar sen em, men får väl ev stå ut o göra det iaf, verkar ju tyvärr vara den enda tiden jag kan nu...

Sen när både jag och Raoul kommit hem åkte vi iväg en sväng till Maxi för Raoul ville kolla ifall han kunde hitta Zelda till Wii, och det gjorde han.. och till bådas förvåning hittade vi även Mario Kart =) Som är slut typ i alla lager.. både online och i butik.. men på Maxi fanns det =) En extra ratt fanns dock inte.. så vi gick in på Siba och hittade den där istället. Sen blev det att åka runt och hitta en bättre kabel än den man fick med, blev först Pc City, sen elgiganten, sen toy's rus och sen slutligen på OnOff hade de den på.. då blev det hem och fixa med Wii.. och vi har spelat =) Mario Kart blev det ett antal race.. ska dock meddela att jag inte är en hejare på det.. men det kommer förhoppningsvis.. dock vann jag ibland =) (av 12 tävlande hehe)

Nee.. nu måste ja fortsätta plugga lite.. får besök här i em/kväll så bäst att ha fått lite gjort iaf..
Ha det nu så bra!
Puss & Kram!


Idag dök det upp =)



Fick mitt Wii idag =) Har stått på deras hemsida att det inte ens har skickats så blev förvånad och glad när jag fick ett sms som meddelade att det fanns i J-lunds centrum att hämta =) Så nu är det inkopplat och jag har testat alla 5 sporter.. Riktigt kul.. ska spela mer imorgon och då försöka få mig lite sällskap så man kan tävla mot någon annan än sj spelet... Vann dock alla matcher i Boxningen så riktigt stolt över mig själv =) Känns som om det är ett bra spel att spela när man är arg =p hehe

Ha det bra
Puss & Kram

Hockey J VM

Tanken var att jag skulle gå och lägga mig.. men fastnade framför hockeyn..

Vet inte vad jag ska säga förutom att jag fattar inte vad domarna håller på med.. Ingen Hockey expert men vem som helst fattar väl att man inte spelar hockey så som kanadensarna spelar.. Tacklar målvakten rakt på utan att vika undan och liknande.. Nej.. tror tyvärr det är domarna som gör att det blir en förlust.. Sve har ju inte fått de bästa chanserna men nu precis fick de iaf in ett mål.. 3-1 till Kanada.. Får väl stanna kvar de sista minuterna..

Sen blir det sängen med en gång.. (konstigt nog är jag inte speciellt trött..)
Ha en bra natt!
Puss & Kram!


Dagen..

Vaknade vid ca halv 10 av att Raoul var förbannad på grannarna.. De spelade musik högt och till Raouls förskräkelse var det utländsmusik.. vilket inte uppskattades.. kände att jag då eftersom jag var hyffsat pigg så tänkte jag att jag går upp vid 10 då jag hade satt min mobil (försöker vända tillbaka dygnet lite).. Men somnade om och blev då ganska trött vilket resulterade i att jag stängde av mobilen och kom upp först närmare 12.. inte bra.. men men.. bättre lycka imorgon =S

Sen blev det att läsa lite, sen har vi fixat min cykel.. tror jag iaf.. har inte provat att cykla än men har iaf satt dit det rätt nu så det borde fungera.. Sen blev det att handla lite mat och laga och nu är det Hockey på tv... SSK - LHC, 1-3 just nu =)

Ha en bra kväll
Puss & Kraam

Never Gonna Be Alone


You Never Gonna Be Alone
From This Moment On, If You Ever Feel Like Letting Go
I Won't Let You Fall
When All Hope Is Gone, I Know That You Can Carry On
We're Gonna See The World Out
I'll Hold You 'til The Hurt Is Gone



Nickelback - Never Gonna Be Alone

Irene Huss



Det jag väntat på hela dagen börjar nu =)


Puss & Kram

Att göra?

Vet att jag vill göra något, sysselsätta mig med något kul.. men frågan är vad?

Varit skönt att vara lite långledig från skolan.. men ärligt talat börjar jag tröttna på att inte ha något att göra på dagarna.. det värsta är ju att jag eg har saker att göra.. dock är det saker jag INTE känner för ATT göra.. Har en massa skrivande inför arbetsboken att göra.. sen har jag ju min kjol att sy oxå.. men behöver ett par extra händer för att kunna göra klart den..

Usch.. vill ut och springa.. men ändå inte.. vill ut och gå.. men ändå inte.. velandet gör mig galen.. Vid 21 ikväll vet jag iaf vad som väntar.. Irene Huss, något som är bestämt iaf.. Malin har bokat tid med Tvn.. Trött på att inte göra något vettigt nu.. kanske ska läsa lite?? känns bättre än att sitta här.. Läste ut Sophie Kinsellas bok igår.. så började med J.K Rowlings nya.. Så får de bli.. ett tag framöver iaf..

Puss & Kram

Stylist nästa?

Igår var Läcki här och gjorde mig sällskap.. Blev chips och dipp.. mkt smakligt! Det vi tittade på var inte fel heller.. blev ju Westlifes senaste DVD..  känns när man tittar att man tittar med andra ögon mot vad man gjorde förr.. några utav deras egna låtar var till och med att man inte kom ihåg vad de hette innan refrängen kom.. Sen har vi kommit fram till att Westlife borde sparka deras stylist.. Visst att de måste ha lite spec scenkläder men svartnätlinne med paljetter?? vem kom på den idéen lixom.. Så Läcki och jag ska söka jobb inför Westlifes nästa turne så de slipper skämma ut sig i sina kläder =p

Nu blir det att åka ut tills Raouls föräldrar och kolla lite Hockey och äta mat, tror de skulle bjuda på taco.. säger man ju inte nej till.. Så ni får ha de så bra..
Puss & Kraam

In Her Eyes



Kan inte annat än att rysa.. sååå BRA!

Josh Groban

Nu börjar den.. exakt så här =) SÅÅÅÅ UNDERBART BRA!!


Ida kom de =)

Resten utav min beställning från CDON.. så nu sitter ja o väntar på att Läcki ska komma o göra mig lite sällskap så ska vi titta på de finsjungande pojkarna från Irland =) Trevligt! o Lille Amor gör oss oxå sällskap =)

Väntar dock fortfarande på mitt Wii men det lär jag få göra ngr mer dagar.. Men väntar med spänning =) hihi

Nu kanske man ska titta på Josh Grobans konsert undertiden som man väntar kanske?! Jo så får de bli..

Puss & Kraam!

 

Första Dagen På Det Nya Året

Så var det den 1 Januari 2009

Ytterligare ett år har sprungit förbi och nästa är på ingång. Vad som väntar året som kommer vet man aldrig men skolan lär väl ta upp en större delen utav det iaf.. 1½ år av skolan har gått och 2 år är kvar =s det närmar sig, snart halvtid =)

Gårdagen var en lugn men mysig... Vid 6 tiden gick vi upp till Robert och My på middag och Gitarr Hero.. Gick hyffsat bra för mig iaf =) Fick köra klart 2 låtar av 3 så det är Godkänt tycker jag =p hehe.. Sen så gick jag och Raoul hem när My skulle åka o jobba vid 9 och kollade på filmen Freedom Writers riktigt bra.. sen vid tolvslaget gick vi ut på balkongen och kollade på fyrverkerierna =) Mysigt..

Vet inte riktigt vad som händer idag, längtar tills jag får posten imorgon och sen även att jag får mitt WII.. men borde plugga lite.. måste få se till att skriva lite inför arbetsboken.. tiden bara springer ju förbi..

Nee.. nu blir det mer vänner.. Vänner Maraton på 5an idag ända fram tills kl halv 7 =p
Puss & Kraam


RSS 2.0