Utgång

Nu blir de snart utgång.. taxi ev... annars blir det bussen vid 38.. lagom onykter nu känner jag så dags att avsluta redan nu..

De är jag, Läcki och Packe som ska ta taxi lr buss in till stan... ni får ha en trevlig kväll

Puusss & Kraaamar

(ingen bild ville visa sig för mig.. ELAKT)

Utgång ikväll


Ikväll bär det av till Ryd för att festa lite.. sen bär det av ner till stan.. vart får vi se..

Det största problemet nu är dock vad jag ska ha på mig.. vet inte vad jag vill ha..
o känns som allt jag hittar i garderoben har jag använt 100 ggr.. pengar till en
ny garderob skulle inte sitta fel.. (och då till innehållet i garderoben och inte
själva garderoben..)

Att gå näck lutar de åt.. men inget jag vill.. =p
Ge mig nya kläder någon.. suck

Puss & Kram

Ikea!

Ida blev det en eftermiddag och kväll på IKEA! Riktigt kul och trevligt! Blev det något inhandlat då?

Såklart det  blev.. går det att gå tomhänt ut ur Ikea?? Inte jag iaf.. 2 dagar irad har jag kommit ut med något från ikea.. Idag blev det dock lite mer än igår! Ida blev det 4 stolar och ett köksbord.. Sen köpte vi även handtag till våra köksluckor.. lite makeover som är på gång.. =) Även ett paraply ställ hittade vi.. (inte det nödvändigaste men älskling tyckte om det och jag har inget emot att ha ett ställ till mitt paraply =p

Sen gick vi in på Gallerix för jag skulle visa Raoul tavlan jag spanat in.. det var ingen som föll Raoul i smaken alls.. Istället hittade vi några typ japanskinspirerade tavlor.. så blev 2 st sånna istället! Får se ifall de kommer upp under morgondagen lr inte..

Ikväll har jag iaf monterat.. de 4 stolarna är klara och även paraply stället.. Sen imorrn är det bordets tur! Då åker det gamla ner i förrådet tills vi vet vad vi ska göra av det någonstans.. Någon som är intresserad??

Nu blir det sängen..
Puss & Kraam


Det blev de här stolarna och bordet =)

Tapetsering klar!

Nu är tapetseringen klar! Jag är riktigt nöjd med resultatet! Ska bli så kul att få ordning på allting sen.. Därav får ni invänta bilder på resultatet.. Vill hinna få upp lite saker på väggar och så innan.. Får kanske se ifall jag kan hålla mig eller inte.. Men inga bilder ikväll tyvärr..

Ska få upp lamporna igen iaf ikväll är tanken... Måste ju få se något imorrn på morgonen när jag ska upp.. Sen så blir det att komma på ngn bra lösning för vad vi ska göra av våran gamla hatthylla och vart vi ska göra av alla våra kläder undertiden som vi hittar en ny.. Jag har nog iaf bestämt mig för vilket nytt kökbord jag vill ha.. sen är det bara att bestämma färg.. Inne på Ek men märkte att det även finns i svart/brunt vilket jag oxå tycker är snyggt och då skulle nog även hyllan vi redan ha köpt passa in bra... Tåls att tänka på.. (sen ska väl kanske Raoul få vara med att säga ngt) hehe

Ha en bra kväll nu!
Puss & Kraam

Kryssning

Hittade precis de två enda bilderna jag tog under vår kryssning till Åland precis innan jul.. ser ju dock inte rikrigt ut att vara slutet på december på bilderna direkt... snarare en fin höst eller vår dag! Annat är det ute nu.. ca 2 dm snö.. Fy jag vill ju ha vår nu ju..

Önskar jag varit lite kryare på kryssningen så jag fått känna på nattlivet och inte bara ligga i hytten o sova =( Får väl bli en annan gång..

Puss & Kram





Byggarbetsplats...

Vårat kök & Hall har omvandlats till en byggarbetsplats.. därför unnade vi oss var sin Pizza till kvällsmat då vi inte ville stå i köket och laga mat =p hehe Tror det kommer bli fint och tror faktiskt han kan hinna klart imorrn =) Grunden är klar och imorrn tror jag att han börjar med tapeterna hihi.. längtar =)

Jag & Läcki ska förövrigt ta en sväng på Tornby imorrn em.. Tänkte spana nya hallmöbler och köksbord =) Måste ju ta reda på vart jag ska dra med älsklingen ngn stans hehe


Köksdelen.. väggen där fondväggen ska bli sen.. nu e de mestadels spakel



Hallen.. där all utrustning står just nu (+ att de finns mer i trapphuset)
 är blir det att den nya hatthyllan kommer sen



Puss & Kram


Överkänslig?

Vet inte ifall det är jag som är överkänslig men sårad har jag blivit iaf..
Vet inte hur många gånger mer jag ska behöva bli besviken, arg och ledsen för hur du beter dig.. Jag tycker inte att jag begär för mkt.. Men det du säger och det du gör sårar.. iaf mig..
Efter flera års av vännskap så kanske det måste ta slut? Eller går det att övervinna? Vet inte hur jag ska förhålla mig till dig längre.. Är det du som har förändrats eller är det jag eller kanske vi båda.. (det känns som det klassiska frågorna) Men det du säger, och sättet du säger sakerna på.. vet inte hur jag ska tolka det.. du får det att låta så nerväderande varje gång du säger något till mig.. Vet faktiskt inte hur länge till jag klarar av det..

Snart orkar jag inte försöka längre...

Beck - Advokaten

Nu är det Beck - Advokaten som gäller.. Sen jan det nog bli sängen lr lite Wii =p


Ha en bra kväll
Puss & Kraam

Nytt!

Nämnde i något tidigare inlägg att vi hade varit och kollat med Stångåstaden om omtapetsering och att vi hade beställt att det skulle bli gjort.. De sa då att dte skulle ta ca 8 veckor.. I fredags morse så ringer de och frågar ifall det går bra att de kommer på måndag vid halv 8.. Alltså imorgon =) En riktigt rolig överraskning!

Så idag på em har jag plockat ner allt i köket och hallen.. det enda som är kvar nu är köksbordet.. får väl flytta in det i datarummet sen senare ikväll.. Har blivit riktigt kul att titta på nya möbler till hallen oxå.. för de gamla kommer INTE tillbaka =P Köksbordet kan få komma tillbaka en stund.. men har redan hittat ett nytt jag vill ha.. det kommer dock att kosta lite =S bordet kostar ca 1500kr.. och stolarna ca 500kr styck.. så blir ju 3500kr.. kanske inte jättefarligt men ändå en hel del.. Spec då vi ska ha nya hall möbler oxå.. Är inne på Ek.. men de slog mig nyss att vi har en ny hylla vi aldrig satte upp förut som är i svart/brun bets.. hmm.. får se vad det blir..


De nya köksmöblerna från Ikea jag är sugen på


Puss & Kram

Stockholm

Var en mycket trevlig helg denna! I fredags så blev det att vid 11 tiden bege sig mot resecentrum för vidare färd upp emot Stockholm.. Känndes inte alls som att det var min födelsedag men blev påminnd några gånger av födelsedags hälsningar som skickades till mig =) När vi kom fram iaf så började vi med att checka in för att bli av med bagage som vi inte ville släpa på längre..


Älsklingen på vårt Hotellrum

 

Utsikt från vårat hotellrum


Sen blev det mat på Pizza Hut och sen lite avkoppling på rummet igen innan grabbarna gav sig av mot Globen och jag och My mot Kista Gallerian... Blev lite shopping för min del väl där.. köpte 2 polotunikor på Gina, en scarf på HM och en kofta på MQ.. riktigt nöjd med mina fynd.. Sen blev det bio då vi såg Twillight.. Tyckte den var riktigt bra.. dock lite scener som känndes onödigt långa men men.. Sen blev det att åka tillbaka mot centrum och möta upp grabbarna för att ta en bit att äta.. blev donken.. Sen blev de säng dags

Lördagen började med en rejäl och god hotellfrukost =) Sen blev det att gå runt i stan och kolla på vad det bjöds på för trevliga butiker.. fyndade en väska på Accents.. annars blev det inget mer för mig under denna dag.. Blev en god fika dock.. Men en mumsig Smoothie.. Sen vid halv 7 gick bussen mot Linköping igen =) Blev en riktigt rolig och mysig helg i Stockholm =)


Min goda Smoothie


Ha det bra nu
Puss & Kram


Kalas..

Idag blev det kalas för mig istället för att ha det imorgon då det bär iväg upp till Stockholm då.. Jag och My ska till Kista och shoppa och sen bio på kvällen medans grabbarna går på ACDC..

Ikväll bjöds det iaf på nybakta Scones, Crispy Chocholate Orange Cookies och Hallontårta =) Riktigt gott måste jag säga.. (men det var ju även jag som fixat allt så koken ska inte klaga =) hehe)


 Fikabordet, Scones och Tårtbiten som blev över




Mina fina presenter!

Ha en fortsatt bra kväll.. nu ska jag testa mitt nya Wii spel =)
Puss & Kram

Ledig!

Ledig denna dag! Riktigt skönt, ska dock se till att baka något inför kvällen.. Tanken är att bjuda på Scones och sen något mer.. vet dock inte vad än.. är inne på någon chokladtårta av något slag.. hittar dock inget recept jag riktigt känner för.. men förhoppningsvis hittar jag något tillslut.. men måste nog se till att det sker snart så jag hinner det jag ska innan det kommer folk.. ska nog svabba av golvet i hallen oxå..

Ni får ha en bra dag! Lägger in bilder på bakverken senare..
Puss & Kraam!

Besök!

Har haft besök av Söt ikväll! Skvaller, Mat, Godis, Film & Tv.. en perfekt kväll.. Filmen vi såg på var Rachel Getting Married.. Helt ok.. men väldigt speciell.. under 20 min hölls det tal i filmen.. blev lite segt måste jag säga.. Nästa gång får de nog bli en annan film iaf =)

Ha det fint nu alla!
Puss & Kram


Ta tag i saker..

Tanken har varit flera gånger att jag ska sätta mig ner och skriva något här i bloggen.. dock har den inte fullföljts.. Har varit annat som kommit ivägen men så tänkte jag nee... nu får de ske =) och så fick de bli!

Idag var jag och älskling på Smarta Hem och beställde omtapetsering till Hallen/Köket.. tror det kommer bli fint.. hittade ngr nya favoriter bland tapeterna dock blev de inga av de som vi valde men sovrummet funderar vi på att få ordentligt gjort så då kanske ngn kommer på tal igen =) Det kommer iaf bli en typ svart fondvägg i köket och sen en ljus grå/vit bastapet i resten utav hallen.. behöver få in lite ljus och sen så får vi liva upp me lite tavlor o sånt trevligt! Blir nog bra när det är klart!

Imorrn är det rapportskrivning med Towe som gäller på dagen och sen blir det skvaller kväll me Läcki! =)

Puss & Kraam!

Bjöd på fika!

Då det var Alla <3 Dag i lördags så passade jag på att bjuda hit mina föräldrar på lite fika.. Bjöd de på jordgubbsmuffins och mango & hallonpaj! Var riktigt gott.. jordgubbsmuffinsen var ett test och ett lyckat ett.. men Pajen var en repris sen i sommras.. en hit både då och nu =) Dock var jag mindre mätt den här gången än vad jag var sist =)


Jordgubbsmuffins med Gelehallon!

Puss & Kraam

Längtar

Böckerna var ingen besvikelse... hoppas att filmen blir lika bra.. dock är den precis som Ps. I Love You flyttad från dess ordinare land.. från London till New York.. går det inte göra stora brittiska filmer lr??? Dock verkar det som från trailern att de har kombinerat de olika böckerna lite.. får se ifall jag tycker den är bra sen.. men den verkar himla rolig och bra =)



Confessions of a Schoppaholic

Puss & Kram!

Långt Mellan Inlägg

Vet inte riktigt vad jag ska skylla det på så låter helt enkelt bli!

Den här dagen känns som en lång men rolig transportsträcka nästan.. Gick upp vid halv 8 för att vara i skolan vid 9. Var i skolan ca 20 min och satt på cykeln i ca 60 min =S (mindre kul).. Sen så vid 12 så mötte jag upp Sofie för en promenad och kom hem för ca 40min sen.. och om ca 1h så ska jag åka in till Stan för att Träffa Challe & fika med henne.. Sen blir det hem och leta upp något gott recept som jag ska laga till inför imorrn då jag har bestämt att jag ska bjuda Mamma & Pappa på Alla Hjärtans Dag Fika!

Annars har dagarna innan mest bestått av VFU.. riktigt trevligt.. nu har jag bara VFU på måndagar och tisdagar framöver men det ska nog gå bra det med.. Veckan som kommer kommer bestå av skrivande på projektarbete.. får hoppas de blir bra bara men de tror ja allt!

Ha det bra
Puss & Kram!

Helgen som varit!

Var några dagar sen jag skrev..

I fredags var det först skola på fm och sen vid 13 mötte jag upp Therése på resecentrum =) Riktigt kul att ses igen! Gick och åt Kina buffe med en gång (mums) och sen blev det en liten tripp runt i stadens butiker.. sen en fika.. sen blev det bussen hem hit.. kollade vad som behövdes handla till maten och gick iväg en sväng till ICA.. sen blev det att prata ifatt lite och sen mat och film.. kollade på Seven Pounds.. riktigt bra film.. men ingen stämningshöjare =P Sen blev det Wii spelande, bowling och Tennis.. Sen blev det läggdags vid 2 tiden..

På lördagen åkte Therése vidare och jag och Raoul tog oss in till Simhallen.. Raoul skulle ha fått massage men blivit något fel i bokningen så det blev att vi simmade och badade istället.. riktigt mys.. Sen så blev det Lunch på Texas Longhorn, riktigt gott.. sen blev det med proppfulla magar bussen hem.. Sen blev det en lugn och mysig kväll med 2 filmer..

Idag har det inte hänt mycket men varit riktigt skönt.. Suttit och sytt på mitt broderi samtidigt som jag slapptittat på Tv.. nu är det Hockey på TV.. varvat med Tvätt.. så ska väl ner nu och ta hand om andra vändan.. Sen blir det nog lite Wii sen =) hihi

Hoppas er helg varit bra.. Min har iaf Varit Kanon!
Puss & kraam!

Bullbak!

Idag blev det bullbak.. var inte alls min tanke men kom på att Raoul hade köpt jäst så tänkte att det var bäst att den skulle användas.. plus att Raoul skulle bli lite extra glad att få färska bullar.. dock kom jag på idéen vid typ 17 men började först vid 19.. så bullarna blev klara först nu.. och nu e ja riktigt trött!

Imorrn får de bli en slapp kväll och eftermiddag.. tror dock jag hörde det ryktas om att vi skulle till Robert och My och fira My som fyllt år.. Men det är ju inte allt för jobbigt iaf =P hehe.. Ska se till att skriva ner lite frågor som kan tänkas vara bra att ställa på en intervju oxå.. men de tar ju inte allt för lång tid.. har redan 2 frågor klara: Vad används datorn till i slöjdsalen? Vad önskar du att datorn skulle användas till i slöjdsalen? Vet vad jag tänker mig för svar typ men vet inte om jag kommer få de.. vi får se helt enkelt..

Nu blir det nog att släcka ner i köket efter det att bullarna har blivit lagda i påsar.. (tråkigt att efterarbetet, disken och plocka undan är mycket tråkigare än själva baket i sig..)

Ni får ha de så bra..
Puss & Kraam!


De e bestämt =)

2-5 April blir det Dublin =) Riktigt Skoj ska de bli =) Jag, Läcki & Lisa =) Nu e de bara att mjuka upp älsklingen på de hela.. inte helt hoppande av glädje som ja e..

På Fredag kommer Theresé hit och hälsar på =) ska bli skoj att träffa henne igen.. Får se vad vi vill tänkas hitta på.. Men något ska vi nog kunna hitta på =)

Nu får ni ha de så bra..
Puss & Kraam


RSS 2.0