Sommar & Sol!

Det är verkligen sommar den här helgen.. får hoppas vädret håller i sig och att hela sommaren blir fin.. (varje dag behöver dock inte vara så här varm och fin.. men den större delen utav dagarna)

Legat ute på balkongen och gottat mig i solen.. HÄRLIGT.. tar det i små omgångar.. jag har en förmåga att bli rastlös.. Fick sällskap av våra små(?) sköldpaddor ett tag.. de tyckte det var härligt de oxå.. tyvärr hade de bara en filt att gå på och inget grönt gräs.. får väl ta med de ner på gräsmatten kanske någon gång.. gäller att ha full koll på de bara hehe..

Igår va ja på Rix Fm Festivalen med Sofie, Matte och Richard oxå.. det var trevligt.. blev ute servering på BK sedan.. trevligt var det måste jag säga..

Nee.. Dags att njut av solen igen kanske?!
Ha det fiint!
Puss & Heej!

 None  

Ljuvligt!

Sommarvärmen är ljuvlig.. funderar på en promenad längs ån.. men risken finns att den inte sker.. men skulle vara skönt.. Så fint så här års.. Underbar Natur.. spec när det är så fint väder =)



Puss & Heej!

Sommarvärme!

Vilken härlig sommarvärme det har blivit.. Riktigt riktigt skönt..

Dock kan man ju inte riktigt njuta av den fullt ut när det måste skrivas grupparbete på dagarna och på kvällarna är det ju inte riktigt den värmen som det är på dagen.. Iaf inte solens härliga värme och stekande effekt =P hehe

Idag satt vi även i ett iskallt grupprum.. så jag hoppas verkligen det är varmare i de grupprummet vi ska va i på fredag.. Får ta med mig en extra tröja då iaf.. Nu blir det lite disk och sen hade ja tänkt grilla lite kyckling på balkongen.. ska väl se ifall ja kan få tag på Raoul o kolla när han hade tänkt dyka upp..

Ha de bra..
Puss & Heej!

Gäsp..

ojojojoj vad jag är trött.. kan inte förstå varför dock.. Gick upp lika tidigt/sent som jag brukar och inte gjort ngt annat spec som jag brukar.. ändå har jag legat här i soffan de senaste timmarna och gäspat.. så ja ska väl ta o lägga mig här snart tänkte jag..

Var ute på promenad med Läcki efter skolan direkt.. trevligt med lite sällskap när man annars ofta får traska runt själv med musik som sällskap.. Sen när jag kom hem så blev det grillning.. Mums vad gott det var.. men det hade nog räckt med att bara äta 1.. men den sista tog jag ju för din skull Läcki =P haha

Imorrn blir det grupparbete igen och sen får man se.. sugen på att göra ngt.. men som vanligt är jag dålig på att ta tag i det jag vill.. men men.. nu blir det nog sängen...

Puss & Heej!

Mors dag!

Idag är det mors dag.. det blir att gå hem till mamma och pappa och "fira" lite.. Min bror ska laga mat och jag bjuder på fika.. Banakaka och muffins.. så det blir nog bra.. får se vad det blir för mat för bror ville inte skvallra..

Sen är det tvätt här lite senare.. blir en lugn och skön dag..
Imorrn börjar allvaret med B-uppsatsen.. men det är bara att ta sig igenom den och sen är det SOMMARLOV! Härligt Härligt! Hoppas dock snart på information om jobbet.. hade en liten dröm om det inatt och då var det inte så lovande..

Ne.. nu får ni ha en bra dag!
Puss & Heej!

Bak & Dans!

Idag har det blivit bakning.. 2 st banankakor och sen 1 sats med kladdkakamuffins =) Muffisarna var riktigt goda.. Banankakan har jag inte hunnit smaka än.. men den luktar och ser riktigt god ut =) Ska bjuda mamma på dessa imorgon.. Bror min ska bjuda på lunch och jag på fika..

Sen nu är jag precis hemkomen från en dansshow! Var en klasskompis som är med i gruppen Daflow som satt ihop en show som heter Oscarsgalet.. Var riktigt roligt att titta på.. Kul att komma iväg på något oxå och inte bara sitta hemma! Nu känner jag dock att det är skönt att vara hemma =) Lugn kväll här känner jag med någon film eller liknande.. Får boka in en festkväll en annan helg.. Men snart!

Nee.. nu får ni ha en fortsatt trevlig kväll!
Puss & Heej!



Det är över..

Så var tentan över och jag kan inte längre påverka resultatet utan det är bara att invänta.. Vet inte riktigt hur det känns så här efter.. vet att en fråga är fel besvarad men de andra tror jag är rätt.. dock vet jag inte hur många begrepp och dylikt som behövs ha varit med för att få godkänt.. så de e helt enkelt bara att vänta..

Nu i helgen blir det att ta det lugnt och NJUTA... dock så ska jag fixa punktering (igen).. fick punktering igår på framdäcket på cykeln.. och idag när jag cykla hem på bakdäcket.. suck.. riktigt trött på punkteringar måste jag säga.. när jag köper ny slang ska ja även passa på att köpa ett nytt däck.. såg de igår att det behövdes när vi fixade mitt andra däck så...

Nee.. nu ska ja spela lite sims =) hihi..
Puss & Heej!

Bära..

..eller brista.. de e vad jag förväntar mig av morgondagen..

Tenta mellan 8-12.. det är även hur många sidor man ska skriva =s jaja.. vi får se hur det går med den saken.. omtentan är iaf den 5 sept.. datumet är redan halvt inbokat..

Men nu blir det sängen.. Imorrn em kväll ska jag NJUTA av att vara LEDIG.. inget plugg som behöver göras..

Puss & Heej!

Natti Natti

Nu är det sängen som gäller.. Plugg imorrn igen.. suck..


Natti Natti

Puss & Heej!

Jag känner mig...

.. själv allt för väl..

Vet om att jag inte kan sitta och hemma och plugga.. så därför åkte jag iväg till stadsbiblioteket imorse vid 8 för att sätta mig där och plugga.. fick helt klart mer gjort där än vad jag hade fått om jag varit hemma.. För hemma har jag varit sen kl 13 typ och sen dess har jag inte ens öppna böckerna..

Istället för att göra det har jag möblerat om =S fast de e inte klart än.. utan det kan det först bli när Raoul kommer hem (ibland behövs det lite extra muskler) Ska montera ihop vårat extra skrivbord tänkte jag när Raoul kommer hem och sätta upp de.. dock vet jag inte om det går då kanske soffan är ivägen.. men då kan det väl kanske vänta någon dag eller två.. Men ser fram emot att ha ett till skrivbord faktiskt där JAG kan sitta med min dator och med mitt pluggande..

Nee.. ska nog faktiskt se ifall jag iaf kan läsa klart de 2 sidorna jag har kvar i säljö..  sen kolla lite mer på ngt inför tentan.. den närmar sig.. men har morgondagen på mig oxå.. Ska sitta på Campus då.. ska träffa Läcki o plugga lite ihop..

Ha det bra
Puss & Heej!

Tentaplugg

Tenta tider här.. fy säger jag bara.. Vygotsky, skinner, Piaget + mängder av olika diversie begrepp hit och dit.. jag får verkligen se hur de känns på torsdag em kväll.. just nu lever jag mellan hopp och förtvivlan.. kan verkligen gå hur som helst.. men ja ska kämpa lite till.. skulle vara så skönt att greja kursen och slippa ha den hängandes över sommaren..

Var på rekryteringsmöte i måndags oxå som personlig Assisten.. det verkar lovande så troligtvis har jag jobb i sommar =) Yay MONEY haha Kan vara bra att få lite pengar iaf och inte behöva leva på spar pengar.. även om ja troligtvis behöver göra det nu i Juni.. men... får ju lite pengar från skatten så.. det ska väl fixa sig..

Har varit ute på promenad med mamma oxå nu på em/kvällskvisten.. vilket väder det är.. sol i ena sekunden och stora droppar regn i nästan.. men vi blev inte allt för blöta som tur var.. var riktigt skönt väder ute annars.. Var väl ute och gick i närmare 1½ timme så de blev väl ngr km..

Sen har jag även sett Säsongs avslutningen på OTH.. vet inte om jag riktigt gillar slutet.. men är ju glad att det finns en säsong i september att vänta.. Så ser med glädje fram emot den.. även om den just nu känns VÄLDIGT långt borta.. (är ju faktiskt 3 hela månader)...

Nu blir det att titta klart på de sista minutrarna Gossip Girls (säsongs avslutning där oxå =( Tråkigt att alla serier slutar samtidigt) och sen blir det att läsa de sista två kapitlerna i Säljö kanske? ska försöka iaf..

Ha de bra..
Puss & Heej!

Usch

Inget roligt väder ute.. och ingen inspiration till att plugga heller.. även om det verkligen borde ske.. har alla böcker och papper liggandes framme.. satt säkert aktivt i 5-10 min.. sen tröttnade jag.. ngn som vill hjälpa mig få in all kunskap??

Har fått upp 2 tavlor faktiskt =O dock inte i sovrummet utan i vardagsrummet.. så nu är det lite mer uppe.. även om allt inte är klart än.. men sakna men säkert sker det grejer.. hehe..

Nee... kanske borde plugga lite till (lr spela ngt spel =P hehe)
Ni får ha de så bra..
Puss & Heej!

Today

Idag.. vad händer idag?

Ja.. ska väl kanske försöka plugga lite.. det kan behövas.. men känner inte för det på långa vägar men får väl se till att tvinga fram lite iaf..
Sen ska jag väl se ifall jag kan få upp ngr tavlor kanske.. dock när jag målade ramarna igår så blev de lite skadade medans de torkade vilket var lite tråkigt.. och färgen tog slut så kan inte riktigt fixa till det heller.. men kanske sätter upp de o bättrar på vid ett senare tillfälle..dock finns väl risken då att det aldrig blir av.. Men ändå finns väl chansen.. vi får väl se helt enkelt..

Ska väl se ifall ja kan göra lite plugg nu.. kanske se ifall ja hittar en vetenskaplig artikel.. då har jag gjort ngt iaf.. hehe..
Ha en bra dag!
Puss & Heej!

CrimeTime..

Dekare och polisserier är en bra sysselsättning när det inte händer något roligare.. Ikväll var det desutom ett special skrivet avsnitt där de båda serierna CSI och Brotsskod: Försvunna var med.. Var ett intressant och roligt koncept som gärna får ske igen..

Dock är jag sugen på lite brittisk dekare nu.. Vill ha nya avsnitt av Morden i Midsomer.. men det borde ju komma snart då det är sommar =P hehe.. Sen kan jag mycket väl tänka mig att köpa fler DVD oxå.. har ju "bara" de 9 första.. Det får ev bli på mån... (har att göra med tele samtalet att göra hehe)



CSI & Brottskod: Försvunnen


Sov så gott nu allihoppa!
Pusss & Heej!

Korten..

korten ja beställde i tisdags dök ner här hemma idag =) Nu kommer det svåra valet att välja vilka fyra bilder som ska upp på väggen.. för totalt blev det att jag framkallade 9st bilde =s det kanske inte var det smartaste men lättare att se live vilka man vill ha en på datorn.. Så i helgen blir det spikande.. om jag inte gör de senare.. hehe..

Här är de 9 bilderna som blev framkallade... ngr känns bestämda.. men ja vet inte helt säkert...
  
  
  


Såå händer de ngt roligt ikväll? Funderar på att poppa mig lite popcorn sen lite senare och sätta mig med någon film som jag har på datorn.. får se vad de blir.. Ni får ha en bra kväll iaf..

Puss & Heej!

Morrn'

Så var det en ny dag igen.. tiden och dagarna springer iväg.. 3 veckor sen är det "sommarlov"...

Omtenta idag då.. får hoppas på det bästa.. Funderar på att åka iväg här snart även om ja först ska börja skriva kl 11.30.. men känns som ja lika gärna kan sitta där o vänta som att sitta här o vänta..

Nee.. nu får ni ha de en bra dag!
Pusss & Heej!

Like Only A Woman Can



Underbar låt.. Älskar Den!

Music To My Ears



Takida - Curly Sue


Plugg Plugg & Plugg

Sitter och pluggar inför tentan imorrn.. skriver ner lite tänkbara citat som kan vara bra att ha med mig.. får hoppas det går bra sen oxå.. ska läsa lite mer om i- och om kunskap snart tänkte jag.. och lite andra begrepp jag inte berörde så mkt första gången jag skrev.. men ja hoppas på det bästa..

I helgen blir det nog en del plugg oxå.. måste börja planera och lägga upp inför tentan på fredag nästa vecka.. det är mkt nu.. men när den väl är över så är det "bara" ett projektarbete på 15-20 sidor som ska in.. Men det kommer nog att ordna sig..

Nee.. dags att gå tillbaka till plugget..

 
None


Pusss & Heej!

Glädje

Fick ett lovande telefonsamtal här på eftermiddagen =) Så glädjen är stor just nu.. men än är inget fastställt...

Bara 3 sidor kvar att läsa inför imorgon (eg en text till men någon måtta får det vara hehe) Så ska väl ta och gå och läsa de få sidorna så jag kan ta det lugnt sen.. blir nog att ta ifatt lite med serier som ja inte tittat på än hehe..

Har även beställt framkallning på bilder nu oxå =) Det blev totalt 8st =p varken jag eller Raoul kunde lyckas bestämma oss så vi får väl se när de kommer vad vi känner.. går ju att ha och byta ut sen om man tröttnar hehe.. 8st kort + frakt gick på exakt 200kr.. inte så farligt.. då är ändå korten 20x30 cm.. tyvärr blir det att kapa korten lite då ramarna bara är 18x24 cm.. men det blir ju inte så mkt iaf..
Nee.. nu blir de plugg..

Ha det bra
Puss & Heej!

Promenad längs ån..

Fick med min älsling ut på en kvällspromenad längs stångån i det fina vädret.. och kameran var med för att fotografera lite.. Har ett litet projekt på gång som jag vill ha naturbilder till, och några fina fick jag till =) (Är även nöjd med de i förra inlägget)


Några NI skulle rekommendera att ta med?? Är bara 4 st jag ska ha så.. tips kan behövas hehe





Såå mysigt att gå på promenad med dig älskling..
Vill jag göra fler gånger thihi...



Ha det bra allihop
Pusss & Heej!


Tiden springer..

Dagen idag har varit bra.. dock känns det som att dagarna går alldelse för fort och man bara hinner med en bråkdel av allting som man vill hinna.. Ser sååå fram emot sommaren och ledigheten.. för även om jag har jobb så är de dagar man är ledig är men ju HELT ledig.. man har inte en massa litteratur som man måste ta sig igenom.. GUD vad skönt..

Tyvärr känns det som om jag redan har sommarlov.. vilket är något orovekande då jag har en tenta och en omtenta kvar minst innan det är dags för det.. men det är faktiskt bara 4 veckor kvar =O =) Det har gått sååå fort.. Härligt Härligt! Imorrn ska vi sitta några och plugga tillsammans på omtentan.. Det ska nog gå bra hoppas jag.. vill helst få ett VG.. då får jag ett VG i betyg.. men blir glad för ett G oxå =) bättre de än U iaf.. =S

Nu får ni alla sova så gott och ha en bra morgondag!
Puss & Heej!

     
Vilken Underbar Helg Det Varit!

Ashes And Wine


 
Ashes And Wine - A Fine Frenzy


Is There A Chance, 
A Fragment Of Light
At The End Of The Tunnel,
A Reason To Fight
Is There A Chance
You May Change Your Mind
Or Are We Ashes And Wine?

Balkongen!

Nu är det liv på balkongen =) Blommor och växter gör den levande och fin =)

Var på Ikea idag oxå och då blev det en till växt.. har dock inget kort på den än men har får de blommor ja planterade igår...

     


Sen köpte vi fästen till rullgardinen så nu kan vi sätta upp den =) Sen blev det lite annat smått och gott.. totalt gick hela kalaset på 550kr =S men det kan det vara värt ibland hehe

Nu blir det en vända ner och ta hand om tvätten..
Ha det fint
Puss & Heej!

Det går framåt..

Det går framåt med läsningen.. har "bara" ca 120 sidor kvar att läsa tills på måndag.. tycker jag har kämpat på riktigt bra med läsningen..

Har varit och handlat balkongblommar nu som jag har planterat.. blev fint.. har tagit lite kort oxå som jag tänkte lägga upp här och visa sen oxå... Men det får bli senare (i natt) lr imorgon.. För ikväll ska jag hem till Therese och kolla lite film.. Vet inte idags läget ifall Emma oxå ska komma.. men det får bli en trevlig överraskning isf =)

Imorrn blir det att läsa klart de 120 sidorna och sen tvätt på em/kvällen.. och förhoppningsvis njuta av det vackra vädret.. sista dagen på ett tag då det blir kyligare de kommande dagarna.. men tror det kan bli lite skönt det oxå faktiskt..

Ha en bra kväll..
Puss & Heej!

Korp

Jaa.. det heter författaren vars text jag har underhålligt mig själv med igår eftermiddag och idag.. Och ÄNTLIGEN är jag klar! =) Känns väldigt bra måste jag säga.. Imorrn blir det att sätta sig med Selghed.. Men har hört att den är relativt lätt att ta sig igenom.. Men det är ju helg.. och fint väder som motivationen är ju inte på topp jämt..

Var och pratade om målning på Flugger Färg tidigare idag oxå.. Hon som vi pratade med tyckte det lät snyggt med svarta garderober.. låter ju bra att fler än vi tycker det =P Men det blir troligtvis att vi lämnar in dörrarna på sprejmålning och målar resten själva.. ska ringa på måndag och kolla upp lite priser och sånt.. Men det ser lovande ut =)

Sen ringde pappa här förut med lovande ord =) Hoppas det blir som jag önskar.. Åter kommer senare.. hihi

Ha en bra kväll nu..
Puss & Heej!

Bombnerslag!

Helt plötsligt kom allting.. men lite får jag väl kanske skylla mig själv.. men just nu är det mycket som händer och jag vet inte hur jag ska hinna allt.. (det blir väl inte bättre av att ja sitter här och använder min tid men..)

Sitter just nu och äter en hastig lunch och sedan blir det plugg fram till det att Läcki kommer hit.. vi ska ha lite OTH kväll här hade vi tänkt oss.. Sen imorrn så blir det läsning HELA dagen.. måste verkligen läsa nu.. för tills på mån ska ja ha läst ca 400 sidor.. + ett antal sidor som jag innan inte hunnit läsa.. men jag är en av fem som har huvudansvar för de ca 400 sidor som ska läsas.. Sen så är det ju tenta dags och allt.. usch vad stressigt allt blev..

Sen att vi håller på att fixa här hemma underlättar ju inte koncentrationen.. ojoj.. Malin kommer inte ha ngt liv framöver känns det som.. Aja.. bara att sätta igång nu då..

Ha en trevlig em/kväll
Puss & Heej!

Good Night!

None
Empty Beside Me In Bed.. Full with Love Is My Heart!

Time To Sleep!
Good night!

It's Not Goodbye..



Until the day I'll let you go
Until we say our next hello
It's not goodbye
'Til I see you again
I'll be right here rememberin' when
And if time is on our side
There will be no tears to cry
On down the road
There is one thing I can't deny
It's not goodbye

Motivation eller ork?

Var har den tagit vägen någonstans eg.. har viljan eg till att plugga.. jag vill plugga.. för jag vill bli klar och kunna känna mig "ledig" men när jag väl sätter igång så kommer jag på annat att göra som går "fort".. eller så somnar jag..

Undra ifall det är det härliga vädret som stoppar mig från plugg.. ngt är det iaf och vad vet jag inte.. Tenta snart igen oxå.. Suck.. det börjar bli mycket.. får väl ta helgen till det lite oxå.. usch.. längtar till sommaren då man inte har ngn skola.. ser fram emot ledighet.. vill jobba men ledighet från skola iaf.. inväntar fortfarande svar...

Time has come,
what's done is done
It's time to move on

Pusss & Heeej!


Föreläsning!

Ska straxt iväg på föreläsning här.. inväntar bara att klockan ska bli lite mer så jag slipper vara där o vänta.. hade haft planer på att jag skulle gått in till stan men klockan han tyvärr bli för mkt för just det ändamålet.. så det blir cykeln i det fiiina vår vädret... Tror jag skippar jackan idag och sattsar på Tröja.. känns mer sommar och vår över det =p hehe

Sen i em blir det vägning.. lite små nervigt som alltid men jag hoppas på gott resultat... Sen så ska jag även se ifall jag ska köpa några krokar och vita leggings.. Sen självklart plugg oxå.. bläää.. men hann och läsa 1 text nu på morgonen iaf =) hihi...

Ne.. kanske ska åka nu.. iaf börja sakta klä på mig mina skor och tröja..
Ha det bra allihoppa!
Pusss & Heej!

Nya Sovrummet!

Här är två bilder på vårat "Nya" sovrum.. jag är riktigt nöjd med resultatet.. Vad tycks?





Här är även en bild av hur det såg ut innan.. (dock var det stöckigt då oxå.. vilket det inte har hunnit bli än.. haha) Lite skillnad nu mot hur det varit va?? =P

None

Ha en bra kväll!
Pusss & Heeej!

Nu är det...

sängdags igen.. dagarna bara springer förbi utan att allt man vill hinns med.. Men idag har det hänt lite iaf..

Mamma o pappa var som sagt här på fika mitt på dagen.. sen åkte jag och pappa iväg och handlade byrån =) yay... det visade sig sen att byrån faktisk fanns.. bra att hålla koll på IKEAs hemsida ibland.. hehe.. sen så bar det iväg ut till raouls föräldrar på lite grillning och sen efter det blev det tapetserat klart (bortsätt från över garderoben.. men de stör jag mig inte på..), uppmontering av byrå och sen även gardiner uppsatta.. så förhoppningsvis blir det inte lika ljust på morgonen.. sen inte lika mkt insyn heller.. Rullgarinen som var på väg upp verkade det saknas grejer till så vi får se vad som händer med den.. kanske köper någon ny lr får leta lite mer efter de innan dess..

Imorrn blir det skägget för sista gången på några veckor.. vet inte när nästa gång blir faktiskt.. Ska summera vad vi varit med om och lite liknande.. verkade vara en riktigt intressant dag att vänta.. men det återstår att se.. Blir nog en promenad sen på kvällen.. Måste komma igång o röra på mig som jag gjort den här veckan.. lr.. kankse ska ta och simma? inviga den nya baddräkten?? vi får se..

Nu blir det sängen... (lr.. ligger redan där och njuter av resultatet =) jag är riktigt riktigt nöjd! thihi)
Pusss & Heeej!


God Morgon!

Så är klockan snart halv 10 och jag har faktiskt varit uppe sen kl 7 =) *Känner sig duktig* Har hunnit läsa 2 texter och har då bara 4st kvar att läsa idag.. men det får nog bli senare.. För nu ska jag baka Muffins hade jag tänkt mig.. tyckte det blev lite lite att bjuda bara på sockerkaka och kärleksmums så.. Kul att baka är det ju oxå så det gör inget!

Hade tänkt åka till Ikea o handla byrå ida oxå.. men det är nog bara att glömma då IKEA hela tiden ändrar på när byrån finns på lager.. i fredags var det på lördag. igår var det idag och idag är det imorgon.. blir lite trött på't.. sen är det ju just typiskt att det bara är just den färgen vi ska ha som inte finns medans alla de andra färgerna finns på lager.. Just My Luck.. Men men.. får väl köpa den i veckan kanske lr till nästan helg (om den har hunnit komma in och inte ta slut dvs)

Ha en bra dag.. hörs nog senare..
Pusss & Heeej!

God Natt!

Nu är det dags att sova.. mobilen ringer vid 7 imorrn.. får se ifall jag tar mig upp.. men det är väl ett måste om jag ska hinna allt vad jag har sparat till mig själv och mina nya planer..



God Natt!
Pusss & Heeej

Shopping!

Idag blev det lite shopping gjort! Yay.. Är riktigt nöjd med vad det blev.. Fynden började redan i första affären med en kjol, ett par tre-kvart jeans, ett linne, och en skjort/blus top =) Sen gjorde det ju inget att min snälla mamma erbjöd sig att betala för det heller =) Tack Tack! Sen så handlade jag även en baddräkt så nu har jag ingen ursäkt till att inte åka och simma i simhallen.. Ser faktiskt fram emot det!

Sen är jag överlycklig över att jag äntligen börjar se slutet och resultatet av tapetseringen... det är nu bara 1 ½ våd kvar att sätta upp plus lite över garderoben.. men där behöver vi en stege för att kunna nå.. Så nu har jag faktiskt ställt sängen så som den ska stå, ställt in fåtöljen och ställt in lampa och klockradio och lite sånt.. Kommer bli suuuper känns det som just nu.. Dock är det lite si och så med färgnyanser men det kan jag överleva.. sen har vi iofs börjat prata om ifall vi ska sätta upp en bård oxå.. då det blev lite fult upptill på några ställen..

Imorrn så kommer mina föräldrar hit på lite fika och för att se hur det ser ut.. Sen tänkte jag kolla ifall ngn har lust att hänga med till Ikea lr ifall vi kan få låna bilen.. vill köpa min byrå nu oxå.. för den ska det bli =) Väntar bara på att den ska komma in i lager.. hehe..

Nu kanske jag ska se ifall jag kan läsa lite.. men det blir nog att ställa klockan tidigt imorgon och läsa då.. Känns som det inte kommer bli så mkt läst ikväll då jag redan nu sen kl 19 har gjort allt annat än att plugga.. Känns som dagen imorgon inte kommer räcka till då jag vill så mkt..

Ha det bra nu
Pusss & Heeej!

Tapetsering

Det blev lite tapetsering idag.. dock blev det inte riktigt som vi hade tänkt oss pga att tapeterna som skulle ligga och svälla limmade ihop sig så.. det var bara att slänga alla tapeter.. så vi var tvungna att åka och handla nya.. vilket känndes lite surt.. Men det är inget som går att göra ngt åt det nu.. är lite kvar att tapetsera men det grejar vi imorrn förhoppningsvis.. sen blir det att borra lite hål för att sätta upp div tavlor och gardiner och rullgardin.. ser fram emot en mörk morgon =P

För pga att vi inte har kunnat haft ngt mörkläggning har solen strålat in rakt i ansikterna på oss.. så imorse så vaknade jag kl 8 av solen och kunde inte somna om.. men då blev det en promenad istället... var skönt... dock blev jag svin hungrig efter bara typ 15 min.. så det var inte lika skönt i magen.. men jag höll ut i ca 1h 15 min till..

Sen har jag hunnit med en liten tripp ute på Ikano området.. blev inte så mkt inköpt, 4 örngott och disktrasor tror jag var det enda faktiskt.. nästan iaf.. var ngr småsaker till det vet jag men minns inte vad just nu =S Imorrn blir det stan med mamma så får se ifall jag hittar ngt rolig att köpa då! Ska ev bjuda me mamma hem på fika sen tänkte jag.. eller om jag bjuder över de på söndag istället.. då tapetseringen förhoppningsvis är klar.. Vill även åka till Ikea med bil och köpa min byrå.. var och beundrade den idag.. Den var fiiin =) och kommer nog passa riktigt bra där jag tänkt den.. hihi

Ha det bra nu allihopa
Pusss & Heej!

Farfar..

Kom förbi en låt av Josh Groban på youtube "To Where You Are" och genast flög mina tankar iväg till dig.. Det har gått mer än ett halvår.. tiden har gått fort förbi.. men saknaden av dig finns fortfarande i mig.. Trots din vilja att släppa taget höll du dig kvar hos oss längre än vad jag hoppats och trott.. och sista gången jag såg dig kommer finnas med mig för alltid.. Du var den bästa farfar som fanns.. Du var min farfar...  Saknar dig!!!


Valborgsmässoafton!

Det blev en lugn och trevlig kväll.. Grillning uppe hos Lucas med Robert, My och Stefan. Sen så dök även Lucas syster upp lite senare.. För min del blev de grillad kycklingfile och hemmagjord potatissallad... Mums.. blev riktigt gott! Tråkigt att vädret inte var det bästa men det kom ju iaf inga större mängder regn..

Det blev inte lika mkt gjort igår som jag hade tänkt att det skulle bli...tyvärr har det en förmåga att bli så..  En långpromenad blev det iaf.. 1 ½h var jag ute och traskade.. 7,2 km blev det.. var riktigt skönt.. men tror jag har lite träningsverk idag =S  Men får ta en liten promenad idag och träna bort det lite =P hehe.. Sen blev det faktiskt städning.. dammsög hela lägenheten och bytte lakan i sängen.. känns så mkt skönare att ha en renare lägenhet..

Ska försöka läsa någon av de texterna som ska läsas tills på tisdag oxå.. Har verkligen ingen lust men bättre att sprida ut de lite än att behöva läsa allt på söndag..

Nu är det bäst att återvända till att göra något vettigt.. dock vet jag inte riktigt vad än.. men det återstår att se..
Ha det bra..
Pusss & Heej!

RSS 2.0