Hahaha

Hittade ett litet roligt klipp när ja kolla runt på Youtube =)



Nyårsafton!

Så idag är det nyårsafton och sista dagen på 2008

Känns som om året bara har sprungit förbi... Känns inte länge sen det var den här dagen för ett år sen.. Då var Sofie och Matte här och firade in det nya året.. Trevligt =) Iår blir jag och Raoul själva som det ser ut.. Men det ska nog bli trevligt det oxå =) Fixa lite extra god och fin mat och sen mysa framför någon film, inte helt fel de heller.. Sen vid tolv går vi väl kanske ut o tittar på lite fyrverkerier..

Hoppas ni får en trevlig Nyårsafton Allihopa!
Puss & Kraam!



Snart så är det dags..

för premiären för One Tree Hill igen =)

På måndag börjar de sända nya avsnitt i USA igen efter lite juluppehåll.. Väntat länge nu på fortsättningen.. kanske ska ta sig en titt på de sista avsnittet som visades sen för att fräsha upp minnet lite..


One Tree Hill - Bästa Serien

Puss & Kraam

WII

Beställde just nyss ett WII till mig själv =) Skoj Skoj.. nu väntar jag med spänning på att jag ska få gå o hämta de på ICA =) Vill börja spela med en gång.. Men får väl vänta några dagar.. (tyvärr finns risken att skolan hinner dra igång innan dess.. 2-3 arbetsdagar innan den kommer dyka upp och fredag är första, måndag andra och onsdag den tredje.. och då har skolan börjat.. Men får väl se till att jobba med mitt skolarbet nu innan så jag kan leka sen när jag väl får det =) hehe

Fick min bok jag beställde förra veckan idag oxå =) och på fredag får jag resterande =) Då blir det att kolla lite konserter hihi..

 



Puss & Kraam!


Julklappar 2

Var ute på Tornby ida och fyndade lite julklappar till mig själv för julklapps pengarna =)



Skrivbordsstol, som jag först får om ca 2 veckor dock
Extern Hårddisk på 1000GB,
Dammsugare
Personvåg

Dyras blev hårddisken som kostade 990kr.. Riktigt nöjd med mina köp.. sen e frågan ifall jag ska köpa ett Wii lr ifall jag ska köpa en symaskin =S lr kanske både oxå =p Pengarna räcker till båda ifall jag köper en billigare än den ja titta på i sommras... tåls att tänka lite på..

Nu blir de att ta tvätten..
Puss & Kraam!


Shopping

Var på stan en sväng idag med Läcki.. blev lite rea fynd =)

Hittade shortsen jag ville ha tidigare i höstas för halva priset.. så det var trevligt.. kostade bara 174.50kr nu.. sen köpte jag en svart mysdress för 299kr.. mkt skön är den.. den har jag haft på mig sen jag kom hem från stan =) hehe..

Efter de att jag kom hem så var jag inte hemma länge innan jag märkte att kvällen här hemma skulle bli en lång en framför 2 dumburkar så då satte jag mig på bussen hem till Läcki för att få lite sällskap framför 1 annan dumburk =p Trevligt =) Dock bråkade bussarna med mig då den jag stod och väntade på här i J-lund bestämde sig för att gå sönder och inte dyka upp och bussen jag sen åkte in till stan med pep hela vägen in så man typ fick huvudverk.. men fram kom jag iaf 20 min senare och en halvtimma kyla i kroppen..

Nu får man se vad som händer.. sugen att göra ngt men förnuftet säger ändå att kl är kvart i 12 och man kanske skulle sova istället?? Men nu säger iaf jag God Natt Till Er!
Ha det så bra..
Puss & Kraam


De Bästa..

Jag har de bästa vänner som finns.. (fast de tycker nog alla) Men de har inte MINA BÄSTA VÄNNER Iaf =) hihi



Julklappar..

... till mig själv! Det var vad jag just beställde =) hihi borde väl få de nästa vecka någon gång..

Westlife- 10 years of Westlilfe,
Josh Groban - Awake (Live CD/DVD),
The Tales Of Beedle The Bard - J.K. Rowling

  


Tror jag allt ska bli nöjd! hihi
Puss & Kraam!

Klockan närmar sig 1

Klockan börjar närma sig 1 och jag känner mig inte så trött men vet om att jag borde gå och lägga mig.. Kan ju gå och lägga mig med datorn i knät och fortsätta sysselsätta mig men känner på mig att jag kommer tröttna på de då ganska snart..

Sen är jag Grymt shoppingsugen.. både på prylar och kläder.. spanat lite på de stora kedjorna vad de rear ut imorrn på rean.. verkar som man nog kan få ngn vettig dammsugare iaf.. sen har jag hittat ngr fina personvågar oxå.. får se vad det kan tänkas bli.. En skrivbordsstol skulle ju inte sitta fel heller.. dock har ju Raoul tagit sönder den vi har så kanske inte får tillbaka den 4 köksstolen iaf.. om inte han köper en ny till sig själv oxå =P hehe vi får se.. men kanske bäst att betala månadens räkningar först??Tur att "tomten" var snäll och gav bort lite pengar så man kan få sig lite nytt =)

Sen har jag bestämt träff med Läcki på lördag.. då får de bli lite klädshopping =) Vill inte men måste nog se till att få mig ett par nya jeans lr två.. 1 par hela är alldeles för få.. Sen även en lång och härlig Fika sa vi va =)

Nu ska ja kolla ifall de går någon bra film på TV..
Ha en bra mellandag!
Puss & Kraam



God Jul!

eller man kanske ska säga God Fortsättning nu föresten..

Igår spenderades dagen först hemma hos min familj med julmat, Kalle Anka, Fika och julklappsutdelning.. Var trevligt! Sen åkte vi hem Till Raouls föräldrar och där blev det Julklappsutdelning och Risalamalta.. Trevligt det oxå!

Idag blev det en sväng ut till Raouls föräldrar igen.. Raouls halvsyster Vicke skulle komma ut med barnen.. Det var trevligt.. jag och Nina och Nathali satt och pärlade med pärlor de fick i julklapp. Var häftiga pärlor.. de klibbade ihop lr vad man ska säga ifall man sprutade vatten på de.. Får se vad som händer ikväll.. Raoul skulle ev på väg på fest till en gamal klasskompis.. så vet inte vad jag ska hitta på riktigt =s Får se vad som händer..

Julklapparna!

Av Raoul
Britney Spears Parmfym - Midnight Fantasy
Såspipa (tror de heter så)
Irish Coffee set

Av Mamma & Pappa!
Stekpanna + stekspadar
och okänd summa pengar att köpa mina egna klappar

Av Bror
The settlers (sällskapsspel)

Av Mormor
En låda full med massa dukar och lakan tror jag oxå det var
Pengar

Av Farmor
En Trisslott (tyvärr ingen vinst)
Pengar

Av Uffe & Annette
Mamma Mia
Ljus som ser ut som stenar

Sen fick jag och Raoul en stekpanna till av Raouls föräldrar.. (båda våra stekpannor som vi fick förra julen gick sönder straxt innan jul så det blev 2 nya i år! Så hoppas vi slipper önska oss nya nästa år =S )

Ni får ha det så bra allihoppa!
Puss & Kraaam!

Tomten Jag Vill Ha En Riktigt Jul!


JULSTÄMNING =)




Tomten Jag Vill Ha En Riktig Jul - Busungarna

What Child Is This..

En av de jullåtar jag tycker är riktigt fin!
Bara 2 dagar kvar till julafton =)



What Child Is This - Josh Groban


Kryssning!

Åkte som sagt på Kryssning igår.. Var trevligt.. dock hade det nog varit ännu trevligare och roligare ifall min hälsa hade varit bättre.. På fredags morgonen kände jag mig bara hes.. Läcki och Lisa var här och vi hade det trevligt.. alla var lite allmänt sega och trötta efter nattens upptåg.. När sen de hade åkte hem blev det liggande framför soffan.. Somnade en stund när Raoul satte sig och tittade på Arn och tog sedan tempern ( i den nyinhandlade termomentern) och den visade 38,8 min vanliga temp 36,6.. låg och frös och det såg inte så lovande ut.. Gick och la mig tidigt med en panodil och på morgonen var tempen på endast 37,2 bra tänkte jag och så åkte vi...

Kännde mig trött och frusen i bussen upp och ingen aptipt överhuvudtaget.. När vi sen satt och åt julbordet så var det fortfarande ingen direkt aptipt på mig men klarade av en halv tallrik  med julmat iaf =s sen blev det tyvärr sängen för mig vid en halv 11 på kvällen medans Raoul o de andra passade på att utforska båtens nattliv.. Tack och lov mådde jag mycket bättre imorse när jag vaknade och kunde passa på att utforska båten då istället.. Var en fin båt.. Åker gärna på någon kryssning igen.. dock helst när jag mår bättre..

Nu blir det sängen..
Behöver ju inte överdriva min friskhet..
Halsen är fortfarande inte som den ska och nu har näsan på mig börjat att rinna oxå.. Måste krya på mig de sista innan jul så man fortfarande är välkommen hem så man inte smittar familjen =p

Ha det bra och Sov så Gott!
Puss & Kraam

Arvingarna!

Bilder Från Kvällen!

  
 
  
 


Puss & Kraaam

Nya Frisyren..

Orkar inte med en större uppdatering just nu.. Känner mig så otroligt trött.. skulle lätt kunna somna.. Det blev julbak med de bästa och pizza.. mums.. men gud vad mätt man blev.. vi orkade inte ens smaka på godiset vi lagade =O  Blir en tidig kväll idag känns det som.. men några koppar te för att bättra på halsen.. Nu får jag faktiskt fram lite ljud vilket jag inte fick i morse.. *framsteg*

Bilder från kvällen finns på bilddagboken ifall ni är nyfikna.. om ni kan vänta så kommer det nog upp kanske ev imorgon fm lr på söndag kväll.. För imorgon bär det av på kryssning med älskling och hans familj, ska bli trevligt.. dock behövs det sömn innan dess..

Vad sägs om min nya frisyr?? Jag är riktigt nöjd.. klippte nog av 15-20cm tror jag det blev.. nu är det axelkort iaf och känner mig som sagt totalnöjd..



Puss & Kraaam

Vilken kväll..

Gårdagen var så kul =)

Kvällen började i Ryd hemma hos Läcki.. Musik, Chips, Godis, Rosa Dricka och discokula.. Lite julmusik och annan bra musik spelades från datorn.. En helt lyckad och rolig kväll!

Sen vid en halv 11 bar det av neråt stadens håll.. Vi tog en sväng på Ågatan innan vi bestämde oss för att prata med de snälla vakterna på Harrys =) Och in kom vi efter grabbarna och förbi den lilla kö som var =p hehe.. Sen blev det dansa på dansgolvet där uppe med schlager innan det bar av en våning ner för att titta på de skönsjungade grabbarna.. Och OJ så roligt och bra kväll det var...  Vet dock inte vem som van vadet vi sa... men de kan vi ju reda ut ida.. ;) hehe

Bilder kommer nog lite senare.. orkar inte fixa med det nu.. får ju besök om ca 1h.. och innan dess tänkte jag hoppa in i duschen och dricka ngr koppar te för att hoppas att min röst vill hitta tillbaka till mig =P bakispizza och julbak med de bästa =)

Ha en bra fredag!
Puss & Kraam!

The Day!

Dagen började med en skön sovmorgon halv 11 var mobilen satt.. riktigt skönt och länge sen de va man sov länge.. Sen blev det att gå upp och fixa sig iordning för att sen vid halv 1 möta Lisa på stan.. Gick runt och kollade lite för att finna inspiration till julklappar.. hittade present till min bror (var nära på att skriva vad men vet inte ifall jag har en bror som läser lr inte så säkrast att låta bli hehe)

Sen vid 3 så blev det klippning.. Riktigt nöjd blev jag.. foto kommer senare.. Har inte orkat fixa det än.. Men kan ju råka bli att det fotas lite imorrn kväll så blir kanske då att ni får se... Sen blev det en sväng till för att hitta ngt till tjejerna men lyckades inte riktigt... så det blir en sväng in imorrn igen..

Sen så resten utav kvällen har jag sytt på min Kjol och OJ vad jag än så länge är nöjd över resultatet =) såå fin tycker ja.. ska bara fixa hängslena och rosetten så är den klar.. den gick relativt fort att göra oxå =) hihi

Men nu tror ja de blir sängen med en bra bok, En Shopaholic Säger Ja av Sophie Kinsella..
Ha det så bra!
Puss & Kraam

Kan man inte bestämma sig..

.. så får man göra allt.. kunde inte bestämma mig för ifall jag skulle kolla på Tv, sitta o slöa på msn lr ifall jag skulle sy på min kjol.. så då fick de bli allt istället.. Tvn står på.. Symaskinen är inflyttad framför TVn så jag kan sy samtidigt och datorn står brevid mig i soffan ifall de skulle dyka upp ngt roligt på datorn... hehe

Men kul är det =) Dock e de det tråkigaste på kjolen för tillfället.. sick sacka alla kanter =s suck.. men får man de gjort så börjar de roliga sen.. hihi

Puss & Kraaam!

Jullov!

Så har det blivit lite jullov.. lr lov och lov går ju att diskutera.. skulle ju snarare säga fri från lektioner men mycket att göra.. men det brukar ju lösa sig i slutändan.. Men det blir ju inte så att man kommer sitta sysslolös tills skolan drar igång igen vecka 2. Men de kommande dagarna ska jag nog njuta av att vara lite ledig! =)

Imorgon blir det lite julklappsshopping på dagen och sen kl 15 ska jag till frissan och piffa till mig lite..

På torsdag kväll är det förfest hos Läcki med henne och Lisa innan vi förhoppningsvis tar oss till Harrys igen och ser Arvingarna *Hoppas & Önskar att de blir en lika kul kväll som sist*

På fredag är det bakis mat och julbak med julgodis tillsammans med tjejerna.. ska bli himla kul med lite extra julkänsla!

Lite där i mellan kanske de blir lite syande på kjolen.. lite sugen på att ha den på julafton lr ev nyår.. beror ju på ifall ja blir klar och hur resultatet blir oxå =P hehe..

Ha det bra..
Puss & Kraam!

Skratta Eller Gråta?!

Vet inte ifall jag ska skratta eller gråta åt detta.. http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.769388

Om det var jag skulle jag kasta mig under mitt täcke och inte gå upp förän det raderats ur världen.. Sättet hon pratar och vad hon säger låter så himla falskt och påklistrat, det hon säger tänker hon säkert.. men det känns så inövat att det känns falskt... Tyvärr kommer det nog bli att man fortsätter titta.. Ngt skrattretande kan man väl få unna sig =S

Puss & Kraam

February Song



Josh Groban - February Song

Dilemma...

Vet inte vad jag ska göra.. Irene Huss går på Canal+ och började kl 20 och jag har tittat sen dess.. riktigt bra.. men sen så vid 21 nu så börjar ju Wallander... Vill så båda.. antingen blir det att titta klart på Irene Huss och sen när den e slut kolla Wallander.. lr vid 21 byta till Wallander lr under tiden de båda går titta parallellt.. just nu lutar det åt det förslaget..



Wallander eller Irene Huss
Det är frågan =s

Puss & Kraam!

Byxor..

Blev klar med mina byxor idag! De blev helt Ok.. Ngr små skavanker lite här o var men förhoppningsvis är de bara jag som stirra blint på de och stör mig =p finns nog en risk/chans att ja kommer vid ngt tillfälle att använda de =p


Byxorna framifrån


Byxorna bakifrån


Byxorna invändigt

Så nu har jag bara min Layout uppgift och trikå sömnad kvar tills på tisdag.. det borde jag hinna.. annars blir det till att sitta imorgon natt tills jag är klar..

Puss & Kraaam!

Nostalgi..

Sunes Jul! Det var länge sen, men fortfarande lika bra! hihi

 
Del 1


Del 2


Julen närmar sig! *Längtansfull*

Puss & Kraam!

At The Beginning



Richard Marx & Donna Lewis
- At The Beginning


Anastasia var på TV tidigare ikväll på Canal+.. Kände mig tvingad att titta på den då jag minns att jag var på bio och tyckte den var jätte bra.. har för mig jag läste att filmen var från 97.. tänk var tiden går fort.. Tyckte iaf filmen fortfarande var bra.. dock kanske inte lika bra som sist =P hehe.. Gillar låten som spelas i slutet mycket iaf (klippet)..

Puss & Kraam!

Det Flaggas..



... för mig idag =p Jag har ju faktiskt namnsdag idag =)
Dock är de ju kanske inte mig de flaggas för egentligen utan att de är nobeldagen idag!


Dagen idag har iaf spenderats på VFUn. Var en helt vanlig dag, elever som sprang omkring, kastade saker, pratade och bråkades =S Konstigt att man inte blir avskräkt.. men ja känner bara hur jag vill förändra och förbättra och lära eleverna att få känna viljan av att vilja lära sig.. tror den finns där i dem fast de inte vill veta av det. Det ska iaf bli ett mål som jag ska ha som lärare.. få eleverna att vilja lära sig.. Lär väl få vara lärare föralltid då men =S =) hahaha

Nu blir det att titta klart på Room Service...
Puss & Kraam!

Dumma Tvillingnål!

Tänkte vara duktig och sy lite nu när jag kom hem... Men det vill sig inte... Tänkte sy stickningen men min tillingnål vill inte fungera... Undertråden fäster inte med övertråden... men de ser fint ut på framsidan innan man inser att man kan dra bort alla trådar.. Vilket jag inte vill ska kunna ske.. men det har skett framsteg sen i skolan.. då jag bara fick en söm utav två iaf =s

Var på trevligt Glöggfika ida hemma hos Anna! Mkt trevligt! Bjöds på lussekatter, lussekrans, knäck och lite annat godis och sen även glögg.. Var ett par stycken tjejer från klassen och sen dök även ngr utav trä och metallarna upp.. trevligt att ses lite utöver skolan oxå.. det behövs..

Men om man kanske skulle ta och försöka sig på ett sista försök på tvillingnålen innan man tar till den vanliga nålen igen =S

Nu får ni ha de så bra.!
Puss & Kraaam!

Cykelreperation & Pepparkaksbak..

Det är vad min dag har innehållit..

Började dock dagen med lite plugg av materiallära, får hoppas tentan går OK imorrn iaf.. Sen så försökte jag ge mig på att sy på mina byxor, uppstod dock lite funderingar i hur jag skulle sy ihop de så de blev att lägga den åt sidan och gå o ägna mig åt att laga min punkteringa.. fixade den faktiskt helt själv =) * Stolt *

Sen blev det lite pepparkaksbak efter maten.. köpt deg dock.. inte orkat fixa egen.. Får se vad kvällen bjuder på..

Puss & Kraam!

Ögoninflamation..

Har fått ögoninflamation på mitt högra öga.. det är vad jag tror det är iaf.. Blev helt rött igårmorse och har varit rött hela dagen ida med.. men det verkar bli lite bättre iaf =)

Har åkt buss de senaste 2 dagarna till skolan.. usch.. vad folk som åker buss.. får ju stå ända in till stan ju för att det är så fullt på bussen redan här i Johannelund.. Igår fick jag skjus hem utav pappa iaf så jag slapp ta bussen och ida blev det en promenad in till stan för att sen ta bussen därifrån.. tänkte först att jag skulle gått hem oxå men precis när jag var på trädgårdstorget så kom bussen så då kunde jag inte motstå =p hehe

Imorrn blir det troligtvis en dag hemma med plugg.. sugen på att börja sy på mina byxor, dock så är det ju tänkt att jag ska sy de på en Phaff maskin o då måste jag till skolan.. Men orkar inte det.. Kan behöva en dag hemma oxå.. har ju materiallära att plugga oxå.. Omtenta på måndag.. usch..

Neej.. nu blir det sängen.. håller på att somna här nu..
Puss & Kraam!

Helgen i Norr...

Helgen i Norr började i Torsdags em.. Jag och Läcki satte oss på tåget som skulle ta oss till Arlanda.. Det gick smidigt och blev inte några större väntetider.. Planet var dock ngr min sent men inte så farligt.. Väl på plats hos Lisa blev det prat och sovdags.. Skylten var fortfarande kvar =P


Skellefteå Flygplats


Fredagen blev det lite sovmorgon och sen tog jag och Läcki oss en tur på staden medans Lisa hade Lektion.. När lektionen var slut så gjorde hon och Anna oss sällskap och köpte lite dricka till nästkommande dag.. Kvällen blev det taco och filmkväll med tjejerna.. Mamma Mia! Den var riktigt bra! 


På väg in till stan


 Lördagen blev det en kall promenad i den 17 grader kalla kyla som var.. sen blev det en sväng till Ica för att handla till den kommande hemgjorda pizzan vi skulle hem och göra.. Mums.. Sen blev det att göra sig iordning för att sen bege sig till Tårtkalas hos två klasskompisar till Lisa. o sen vidare till Älvsbacka festen.. På vägen hem därifrån blev det ett stopp på Max för lite mat och sen ballongkastning ner i älven..

  
 
En Kall Promenad En FIN FIN Vinterdag!


 

Tårtkalas & Älvsbacka festen!


Söndagen blev en lugn dag, vakna, gjorde oss iordning och traskade till Coop och köpte färdkost (godis).. Sen började resan hem..

En riktig toppen helg! och snart blir det Arvingarna och julbak och julklappsbyte! Looking forward to it =)
Pusss & Kraaam!


Harry Potter And The Halfblood Prince

Nya scener! Harry Potter och Halvblodsprinsen
Nya scener! Harry Potter och Halvblodsprinsen

En ny trailer har kommit.. Kul.. men skulle heldre se filmen än trailern..

Puss & Kraam!

RSS 2.0