Första Dagen!

Första dagen på VFU avklarad.. Gick helt smärtfritt.. var tvungen att ryta till åt en elev som inte skötte sig men annars inget problem.. Sen så frågade eleverna (båda klasserna vi hade) ifall jag var min mentors dotter?! så lika är vi ändå inte och hon är för ung för att ha mig som dotter för de första.. har för mig hon är 30 lr 31 lr ngt sånt så hon skulle ha varit 10 år lr ngt när hon fått mig isf.. Var ngr som frågade oss de förra gången jag var där oxå.. Konstigt men samtidigt lite kul =P

Imorrn börjar jag vi 8 och slutar omkring kl 12 har jag för mig min mentor sa kanske har en lektion på em slog de mig nu.. men får se helt enkelt... och under förmiddagen är det skoljoggen.. (var där förra året när de hade skoljoggen oxå.. att skolan alltid ska lyckas pricka in det när man är där..

Nu har jag fått ner lite roliga nya säsongs starter, Brothers & Sister, Desperate Housewives och Greys Anatomy =) hihi
Ha de så skoj ikväll allihopa!
Puss & Kraam!

VFU

Idag bär det av ut på VFU.. Ska bli kul att se lite utav verkligheten.. skolan är ju verklighet den oxå men på ett annat sätt.. Skulle dyka upp innan 10 någon gång.. sitter och funderar på hur mkt innan 10 det är.. ska väl åka om ca 30 min så jag är där omkring halv tänkte jag.. vill ju inte komma precis innan lektionen börjar så..

Får se hur länge jag går idag.. är väl inte allt förlänge skulle jag väl kunna tänka mig med tanke på att jag ska till en "låg- och mellanstadie" skola... och de har ju inte allt för långa dagar.. så funderar på att ta en sväng ut till Tornby sen när dagen är slut.. ska köpa lite bläck då tänkte jag iaf.. sen vill jag ha en ny väska oxå =) hihi.. Men ska se till att försöka att hålla lite i pengarna den här månaden.. snart bär det ju av till LONDON! =) hihi

Ha en bra dag!
Puss & Kraaam


Slappdag!

Idag har det inte hänt så mkt mer än vad det hände igår..

Vaknade.. satte mig vid Tv... kollade några avsnitt Greek =) tvättstugan lite då o då.. och sen en sväng till gymmet och nu ligger jag här vid datorn och slappar.. Ska väl se ifall de blir ngr fler avsnitt av Greek lr ifall de blir någon film på TV.. vi har ju Canal + kanalerna nu så de finns ofta någon bra film där o se..

 

Ha det bra..
Puss & kraam!

Today..

Dagen började med ett besök på viktväktarna.. (hade ju lovat Therése att jag skulle så..) Men de gick som jag hade väntat mig.. de e inget kul längre.. funderar på att säga upp de då jag känner mig rätt så nöjd o så har ja ju kommit igång med träningen nu iaf..

Sen bar det av till Lambohov för att se ifall jag skulle lyckas hitta Therése paket som verkar ha kommit på villovägar... Får hoppas att du får tag på paketet snart.. Konstigt att de kan bli som de blivit...

Sen nu på em blev det Hockey här hemma igen.. Attans för de där sista 2 målen i Power play.. Bättre lycka nästa gång LHC!

Nu får de nog bli något avsnitt eller två av Greek!
Ha det bra..
Puss & Kraam!




Väska..

Var hemma hos mamma o pappa en sväng på dan ida.. Sydde en väska utav tyget jag fick ut av den första vävstolen vi hade uppsatt.. Den blev väl helt okej.. får se ifall jag kommer använda den någongång.. de får man väl se..

Var även och tränade imorse med mamma.. Va riktigt skönt.. Får se kanske på söndag igen?? Lr ska vi säga måndag?? någon utav dagarna får de bli iaf..

Ikväll blir det tacopaj och film med älsklingen tror jag bestämt..

Puss & Kraaam


Ljus!


Så mysigt det är med ljus.. Sugen på att köpa/göra någon fin dekoration..
Frågan är bara vart ska man ställa den??

Puss & Kraaam

Nya frillan!

Älsklingen hjälpte mig idag att färga mitt hår.. Haft färgen i ca 2 veckor så tyckte de va dags att slå slag i saken nu..

Så här blev det!


Puss & Kraaam

Litteraturseminarie

Har läst all litteratur nu inför litteraturseminariet imorgon.. Känner mig riktigt stolt.. Tror det är bland de första gångerna jag lyckats hinna läsa all litteratur som ska vara läst till ett sånt tillfälle *klapp på axeln*
Så nu sitter jag och skriver rent lite av mina tankar och reflektioner jag fick medans jag läste.. Känndes som en enkel match när jag gick och satte mig här men som alltid blir det svårare.. jag förstår inte riktigt det men men.. det kommer nog släppa snart.. (därför jag passar på att skriva av mig här lite så länge =P )

Har passat på att färga mitt hår nu ikväll oxå =) Köpte färgen för snart 2 veckor sen så det var på tiden att jag färgade nu tyckte jag.. det blev bra men som alltid lite ovant att se sig själv i spegeln.. Bild lär väl dyka upp förr eller senare..

Nu blir det att försöka knåpa ihop något vettigt så jag får komma i säng någolunda tidigt.. Funderar på en träning imorgon bitt?!

Ha det fint!
Puss & Kraaam

Arga Gubben Är Tillbaka

Ska eg inte sitta här då jag har läsning som ska göras men var bara tvungen att skriva om den arga gubben..

Var ju en dag i sommras som jag blev tillsagd 3 gånger vid olika tillfällen samma dag av en tjurig gubbe.. Detta rörde sig om att jag cyklade på trottoaren.. Detta har jag trots hans protester fortsatt med..

Så idag nu när jag var på väg hem så kommer den där gubben körandes i sin bil i motsatt riktning så vi möter varandra.. han STANNAR då på vägen och när jag e jämsides med honom så säger han ngt.. (antar att de rörde sig om trottaren men jag hade musik och jag ville inte lyssna..) Men det som är det lite roliga i det hela.. Han STANNADE på en gata med STOPP & PARKERINGS FÖRBUD.. Och han som klagar på att jag gör fel så gör han fel själv.. Lite roligt att han bröt mot en lag för att säga åt mig.. hehe

Puss & Kraam


Skicka Vidare..

En helt Fantastiskt bra film.. På tv just nu på Kanal 5.. Så det är vad som sker här hemma hos mig denna kväll!



Puss & Kraaam

Inredning!

Har blivit lite fixat idag här hemma i sovrummet =) Så Malin är riktigt nöjd!


Innan vi gjorde om


Efter vi gjort om..


Sen har jag bytt ut knopparna på garderoben mot handtag!


Så nu är det bara ngr tavlor som ska upp, sen lite tapet över garderoberna (som ni faktiskt kan se på bilden) och sen en svart bord längst upp intill taket.. Sakta men säkert ter de sig! hihi..

Puss & Kraaam

Shopping!

Älskling och jag tog oss en tripp till Tornby idag..

Gick en sväng till TeamSportia för att få namn och nr på raouls Hockey tröja.. sen så gick vi till Shape och hittade några snygga Samuraj dekorationer (svårt att förklara.. lägger ut bild senare).. Sen så gick vi till Rusta och hittade lite där och sen blev de Willys.. så nu fick vi lite mat till kylskåpet igen..

Sen skulle älsklingen ta en smartare väg hem än genom staden så vi tog motorvägen bort till Herrbeta och sen så tillbaka in mot staden via Linghem.. det visade sig ju att den inte var så mkt smartare utan att det tog några 10-15 min extra.. om det inte var mer än så ändå.. Men vi kom fram till slut och Älsklingen hann till sin Hockey.. vilket nu visas på Tv:n här hemma..

Nu börjar det igen efter paus och LHC leder med 0-2 efter två perioder.. Heja LHC!

Ha det så bra..
Puss & Kraam!

God Natt på er..



Nu ska jag vara duktig för en gång skull och gå o lägga mig hyfsat tidigt iaf..
skola imorrn 8.15 till 16.45.. Behöver min sömn då för att orka med..

Puss & God Natt!!

Gymmet!

Var på Sporthallens gym idag! Var tänkt att jag och Läcki skulle träna vid kl 13 idag men hon meddelade imorse att hon inte mådde så bra så hon fick skjuta lite på de.. men jag som redan hade packat väskan kännde att jag var tvungen att ta mig iväg själv då.. Så efter det att jag och Anna fixat garn så åkte jag iväg till gymmet och tränade ca 1h..

Var inte mycket folk heller vilket jag tycker är himla skönt.. dock så var jag ensam tjej den sista halvtimmen av tiden som jag tränade.. Jag och massa killar som bygger muskler.. haha



Nu blir de nog vänner på Tv..
Ha de fint!
Puss & Heej!

Day after yesterday..

Idag var det skola mellan 8-10 sen var tanken att jag skulle sitta kvar i skolan och plugga.. men det blev inte riktigt som jag tänkt mig.. Det visade sig vara svårare än vad jag tänkt mig att konsentrera mig så jag kom typ bara 2½ sida framåt i boken.. ska se ifall jag orkar läsa något nu ikväll.. det skulle ju faktiskt vara bra.. men vet inte riktigt ifall jag känner för det.. (dock är jag lite pluggsugen men ja vet inte riktigt ändå...) Finns ju roligare saker än att läsa om slöjd, utföra den tex..

Sen vid 12 träffade jag Anna och vi åkte ner till stan för att inhandla lite varp och inslag till nästa uppsättning i vävstolen. Ska bli kul.. ska väva gåsöga.. blir i svart och ljus lila.. var tänkt att de skulle vara gult och svart men de fanns inte gulfärg.. =( men men.. jag tror jag överlever.. haha

Sen var jag riktigt duktig.. Skrivit klart mitt arbete om Våffelväv för någon halvtimma sen.. Känndes riktigt skönt.. vet dock inte ifall de e så bra.. men de blev något nerkladdat på datorn iaf.. haha

Ha de fint..
Puss & Heej!

I Must Quit You...



Coffee & Cigarettes by Michelle Featherstone

Läxor..

Har fått lite gjort här hemma till skolan imorrn iaf.. några grejer man kan bocka av på to do listan...

Kypert test
Bindnings övning
Testväv inför väven

Sen ska jag läsa lite om Satin nu så har jag det gjort.. och sen ska jag även se ifall jag kan slänga ihop något inför Sies (suck) lektion imorgon.. Jag förstår mig inte på de lektionerna och sen så är hon så tråkig.. Gillar inte lärare som älskar sin egen röst och klankar ner på oss elever.. Fy och usch.. tur att man får exempel på hur man inte ska bli som lärare iaf =)

Nee.. bäst att fortsätta så jag får mer sömn i natt än förregående.. sov bara 5 timmar.. vill sova längre i natt så bäst att avsluta som sagt..

Ha det fin fint allihoppa!
Puss & Heej!


Kläder...

Sugen på att handla kläder för pengar jag inte borde spendera.. men så är det väl alltid =)

Hittade några snygga toppar på ellos.se dock fanns inte alla i min storlek då jag inte har 30/32.. men men.. då är det väl meningen att man inte ska ha de antar jag??

  


Puss & Kraaam

Bridget Jones



Bridget Jones på TV = Bra Underhållning

Våffelväv

Jahopp...

Har fått lite gjort idag iaf.. har fixat bilder till mitt arbete om våffelväv och skrivit ca 1 ½ mening =) Men blir mer imorgon.. Måste få lite distans på de.. kanske ska läsa igenom böckerna lite om bindningar och sånt trevligt.. Kan faktiskt vara lite intressant.. får inte glömma att ta me mig grejer hem ifrån skolan imorrn.. har uppgifter som ska vara klar på tis som ja missa att få me mig hem i onsdags..


 

Handduk i våffelväv och bindemönster till våffelväv



Pusss & Kraaam


Slutkörd???

usch och fy vad jag känner mig allmänt trött och slutkörd..

Har mkt som borde göras men jag skjuter bara upp det då jag inte har någon ork över till det som borde göras.. Sitter och gör lite till skolan nu iaf.. tror jag har fått fram en korrekt uträkning om hur mkt garn som kommer att gå åt i våran nya väv som vi ska sätta upp.. har iaf fått fram en siffra o ifall det skulle visa sig vara fel så har jag iaf försökt.. och det var ju det som var meningen så...

Nu ska jag däremot sätta mig och skriva ca 2 A4 om vad Våffelväv är för vävteknik.. det svåra med det är att jag inte ens har hittat så mkr fakta om det utan kanske max en halv A4.. så det får väl bli att hitta massa ord att fylla ut med eller något sådant..

Usch jag vill inte gå i skolan längre.. Vill jobba.. det är såå mkt skönare.. Kunna släppa allt när man kommer hem efter en dag och bara kunna göra sånt man tycker är kul.. inte ha några måsten som släpar efter en.. Hur ska man orka med 3 år till???

Over And OUT!

Mer tid!

 

Ge mig ork att göra det som bordes..

Plugga eller städa?

Ja det var den stora frågan idag.. vad svaret blev?

Städa.. =P på något sätt blir allting roligare än att städa jag har fortfarande inte förstått hur det går till.. Men städa klart hann jag inte.. Det blev mest plock och sortering städ idag.. sen imorrn (lr på lör) ska de bli dammsugning det var ett tag sen nu så det kan behövas..

Plugga behövs oxå.. men som jag och läcki kom fram till på stan idag.. vi har blivit experter på att förtränga det som behöver göras så det känns som man är ledig.. dock får man lite dåligt samvete när man sen kommer på saker som faktiskt måste göras.. Skärpning nu Malin.. Imorrn (lr på söndag.. ja vet.. sköt jag upp det mer =P hehe) ska det bli av.. iaf lite för snart börjar tiden försvinna från mig..

Nee.. ska det bli sängen nu kanske?? lr ska de bli ett avsnitt Jordan som börjar om ca 10 min??
Vi får se helt enkelt..
Puss & Heej!

Nattis



Solen har för några timmar sen gått ner (inte för den synets bakom alla molnen men)
Nu är det dags att sova iaf..

Natti Natti

Kom med ngt nytt..

Åter en dag med en lektion med Sie.. Tur att det inte bara är jag som känner som jag gör emot henne.. Vi bara satt och tittade på varandra i klassrummet och skrattade typ.. Varför kommunicerar inte lärarna med varandra?? Ngt sammarbete borde de väl ändå kunna ha oavästt att man läser olika ämnen och år eller?? Tur att man som blivande lärare kan komma att förändra allt sånt =P (kan ju drömma om det iaf haha)

Sen var jag och vägde mig idag igen.. Blev glad och förvånad -0,9kg hihi.. var på tiden att det gick åt det hållet =) vill ju iaf komma ner till det jag vägde innan sommaren kom.. har ca 1 kg kvar till dess och sen är det väl kanske 3kg till.. sen är jag nöjd.. Gäller som sagt nu bara att fortsätt att träna.. Hade nog tänkt ta det imorgon em/kväll..

För imorrn vid 14 ska jag träffa Läcki och gå på stan med henne.. kolla lite kläder och måste komma på en present till min älskling.. Något ska ja väl kunna lista ut och handla.. Jobbigt bara att ja inte vet vad hans bror lr föräldrar köpt åt honom.. kanske ska ringa o kolla?? Får se va ja kommer på imorrn och va ja tror sannolikheten är att de har köpt samma.. hehe..

Sen på fredag ska jag träffa Therese.. Så tråkigt att du ska lämna staden =( kommer ju sakna dig... Ska verkligen försöka hitta ngn glugg i mitt pluggande o komma o hälsa på er där uppe i Norr.. sen är du/ni mer än välkommna hit ner och hälsa på..

Sen måste jag nog baka lite.. lr.. iaf kolla igenom receptet.. vad som behövs o hur lång tid citronpaj med hallonmarängtäcke tar att laga iordning..

Nu får det räcka för det här inlägget..
Ha det fint allihoppa!
Puss & Heeej!

Make A Wish



One Tree Hill - Säsong 5, Avsnitt 13: Echoes, Silence, Patience and Grace

Att vilja eller inte vilja...

Åkte till skolan sen iaf.. trots min ej så inspirerade vilja.. Viljan att inte åka var befogad.. kännde som jag inte gjorde annat än att klaga ida.. och fel blev det oxå.. men jag stod ut tills lektionen var slut.. då blev det polisen och fixa pass.. och som jag nämnde.. svårt att bli nöjd med kortet.. sen är det bara att hoppas att jag är 158 cm för det är vad som skrevs i passet =P haha.. Men förhoppningsvis är det ingen som mäter mig på flygplatsen..

Har mkt jag borde pyssla med som jag varken orkar riktigt eller känner för.. längtar redan till nästa sommar och planerar vad jag ska göra på min lediga tid.. (gäller att tänka långsiktigt.. hahah)

Nu ska ja se hur Anja Persons lägenhet blev på Romeservice..

Ha det så fint alla mina läsare!
Puss & Heej!

Skola

Skolan börjar kl 13.15 idag.. men jag har verkligen INGEN lust att åka iväg idag.. Vi har formgivning med Sie i 3 timmar.. Skulle kunna göra ngt roligare under de timmarna men har ju ingen vettig anledning till att missa så det är väl bara att sätta sig på cykeln och åka upp.. Har planer på att åka upp så jag är där lite tidigare för att kolla upp lite med vävning och så.. men ingen vidare lust med det heller.. Men det kan nog vara bra så jag vet läget för resten utav veckan.. måste planera in lite bakning till en viss födelsedag!

Var och tränade igår vilket var mycket trevligt.. Alltid skönt när man är där och håller på med de jobbiga är ju att ta sig dit.. ska ringa mamma sen ikväll änkte jag och fråga ifall hon hade tänkt att köpa medlemskap så kanske jag kan få med henne på torsdag em.. Vill verkligen komma igång nu..

Idag efter skolan ska jag och älsking till polisen och fixa pass.... Får hoppas man blir nöjd med bilden (vilket man aldrig brukar bli men.. hoppas går ju)..


Så här ser jag ut idag =p


Nee.. om man skulle åka till skolan som sagt..
Ha er en bra dag!
Puss & Heej!

Lördagens Outfit..


Söndag kväll

Så var det söndag kväll igen.. Ännu en vecka som har gått..

Igår var det fest hos Becca & Benjamin då Becca fylde år i veckan.. Var trevligt.. blev dock ingen utgång för min del, kände att klockan hann bli för mkt innan de ville åka och jag kände mig så trött så det blev hem och lägga sig istället.. och jag somnade med en gång..

Idag blev det en slapp dag.. legat i soffan mest av dagen förutom undantaget då jag gick till affärn..

Imorrn är det ingen skola.. och inte på torsdag eller fredag heller.. blir en lugn veckan.. men behöver nog åka upp till skolan ngn utav dagarna iaf.. finns ju alltid ngt att pyssla med.. får se ifall jag åker upp imorrn em, för på förmiddagen/ morgonen blir det träning med Läcki igen.. känns skönt att komma igång igen måste jag säga.. Måste bara se till att hålla det uppe igen bara hehe

Ha det fint..
Puss & Kraam!

Wish You Were



Kate  Voegele - Wish You Were

Hunk Kakform!

Är detta ett måste i köket?? Nja.. kanske inte.. men de skulle nog vara ganska kul att ha =P


Roliga Saker

Attans bara att ugnen som krävs inte ingår =P Hehe (se beskrivning i länken)

Puss & God Natt!

Väv

Har varit en både lång och kort vecka tycker jag.. Svårt att säga varför jag känner så men så känner ja iaf.. och veckan är ju inte slut heller =s

Idag började jag iaf väva på vävstolen i skolan och jag hann klart.. (vilket jag inte alls hade räknat med) hade sätt fram emot att sitta längre och väva.. men förhoppningsvis hinner jag med att väva en gång till och då prova på någon annan vävsort än tuskaft..  Känner mig iaf nöjd med hur resultatet blev.. får se hur det blir som väska sen bara.. 

Nu känner jag mig så trött att jag inte orkar skriva mer.. fast jag är sugen på att visa lite bilder på vad jag shoppad/fick i helgen.. men de får nog bli vid ett senare tillfälle om jag orkar och kommer ihåg.. hehe..

Ha de så bra nu!
Puss & Kraam!


RSS 2.0