Stan!

Var på stan idag för att leta present till Challe.. slutade med att jag köpte en liten present till mig själv oxå =)
Så nu har jag ngt att sysselsätta mig med under regninga dagar =) hihi

Imorrn ska jag träffa Challe och ge hennes paket över en lunch/fika på stan.. Sen ska det ju bli härligt väder så jag ser fram emot det.. Sen blir det sol och bad ons/tors om jag får som jag vill hehe...


Presenten till mig själv =)

Ha de bra..
Puss & Heej!

Nattis...



God Natt!

Seeg..

Helgen har varit lite seg.. men det får väl helger vara ibland..

Igår va ja o raoul o hans föräldrar på väg att plocka jordgubbar men vi stanna till på stan för att äta men de drog ut på tiden så vi hann inte med att plocka.. vi åkte istället till Rimforsa Marknad.. fyndade en kjol för 100kr och sen blev det lite naturgodis =)

Ida har ja mestadels legat här vid datorn.. Med undantag för att vi fick upp våran rullgardin.. så nu blir det riktigt mörkt där inne hehe.. Vill sätta upp mina tavlor oxå men vet inte riktigt hur än.. sen funderar ja fortfarande på hur jag vill ha en spegel och var den ska sitta.. har lite tankar får se ifall de blir av i veckan nu när ja e ledig..

Imorrn ska ja till stan en sväng iaf.. och även på tis.. men då ska ja träffa Challe...
Får se vad som mer händer.. vill ha vackert väder så de kan bli solning =)

Ha de fint..
Puss & Heej!

Ledig!

Ida blev det inget jobb =)

Så istället blev det bakning och en liten promenad.. gick en liten omväg för att sen möta upp Raoul när han slutade jobbet.. Imorrn blir det en tripp till affärn, motion och muffinsbak.. ska ev kanske en sväng till stan.. får se..
Sen ska ja nog försöka måla mína ramar en gång till och inte röra de på evigheter innan de riktigt är helt helt torkade..

Beställde även lite kläder ida =) 99kr + 89kr + 89kr riktigt bra priser tycker ja.. dock tillkommer ju lite avgifter oxå.. men men.. gick inte att betala som ja vill heller så var tvungen att betala 49kr i postförskott.. men men..

  


Nu får ni ha en bra kväll.. Här är det Cold Case som visas på Tvn
Puss & Heej!

Tomorrow

Får se vad som händer imorgon..

Om det inte blir jobb så finns det lite olika alternativ, bakning (då det aldrig skedde i helgen), ta det lugnt och sova LÄNGE, ut och motionera, träna på gymmet, måla mina ramar (skaffade ny färg ida) och plocka o dona lite.. Det finns som sagt lite alternativ.. Lite svårt att hinna med allt kanske? Men något ska väl iaf hinnas med.. annars blir jag arg på mig själv.. hehe

Nu blir det sängen.. (måste sova lite o kan ju bli jobb imorrn)
Ha de bra o sov så gott!
Puss & Heej!

Ledig Vecka??

Min lediga vecka blev inte som jag hade tänkt det... I måndags vaknade jag av att mobilen ringde o de frågade i andra änden ifall ja kunde jobba.. Så då var det bara att gå upp och klä på sig och åka iväg...

Var sagt mån- tis men igår frågade de ifall ja kunde jobba ida me.. får se ifall de blir ytterligare en dag.. men sen nästa vecka ska jag nog ta bort att ja inte kan jobba.. vill ju vara ledig lite oxå faktiskt.. även om det ger pengar..

Var även ute på en promenad igår.. blev längst stångån bort till Nykvarn och tillbaka.. tog ca 1timme.. en liten lagom promenad!

Nu blir det att fixa iordning sig.. börjar vid halv 10 (fick iaf sovmorgon)..
Ha de bra..
Puss & Heej!

Celine Dion



Celine Dion - I Want You To Need Me

Slappdag!

Igår var verkligen en slapp dag.. största delen av dagen satt jag enbart vid min dator och hade tvn på i bakgrunden.. Men det blev en liten långpromenad med Lisa så motion fick jag iaf =)

Idag känns det som att det blir en liknande dag.. men om en timme är det dags för tvätt.. sen hade jag nog tänkt att baka muffins och chibata.. har en färdig blandning mjöl till Chibata och har köpt jäst så det är väl lika bra innan den blir dålig.. och muffins för det är så gott =) hihi

Sitter och lyssnar på en E-bok.. tycker det är lite svårt faktiskt.. kanske låter konstigt att det är svårt att lyssna på en bok.. men att sitta och konsentrera sig utan att göra ngt annat är faktiskt lite svårt.. iaf för mig.. går mkt lättare att läsa själv.. Det är iaf Midvinterblod av Mons Kallentoft jag lyssnar på..

Nu får ni ha en bra dag!
Puss & Heej!

Midsommarafton!

Igår va det då midsommarafton.. och natten till igår dog vårat internet.. snacka om att man blir handikappad av att inte ha det igång.. Raoul som skulle iväg på kvällen hade ingen möjlighet att kolla upp bussarna eller så men det löste sig som tur var då han fick skjus till slut..

Gårdagen började med en omgång storstädning av lägenheten.. det behövdes om man säger så.. men nu är den ren och fin =) Sen blev det en sväng ner till Raouls mormor och morfars kollonilott på lite midsommarlunch och sedan en promenad hem.. Sen så kom Lisa hit och vi bestämde oss för att kolla lite film... Sen en bit in i filmen så hade Läcki strul med bussar så vi bjöd in henne att joina oss vilket hon gjorde =)

Det var en trevlig kväll med mkt skratt och planer på menyn =)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer.. Jag ringde iaf till Bredbandsbolaget och fixade så internet kom igång igen.. och då även det trådlösa.. HÄRLIGT! Sen hade telefonen lagt av oxå så den fixade oxå.. ingen aning vad han gjorde men det funkade iaf.. (dock är det osäkert om det funkar nu då ja ser att det blinkar :S (springer och hämtar kabel))
Så.. nu funkar de igen.. ska ta en närmare titt på't när ja uppdaterat klart inlägget.. (vilket är nu)

Ha en bra dag!
Puss & Heej!

Midsommar = Ledig!

Nu är det ledighet som gäller..

Har inget jobb de närmaste 2 veckorna så då blir det att ta de lugnt och njuta o umgås.. Får hoppas de blir bra väder så de kan tänkas bli lite solning och bad =) Skulle vara härligt!

Imorrn blir det lite mat på dan med älskling.. vet inte vad än men ngt blir det =) Sen blir det firande med Lisa på em/kvällen.. Lite film och fin dricka =) hihi.. Får se vad som kan tänkas hända mer.. Får hoppas på lite hyffsat väder iaf.. Älsklingen ska iväg på fest i Ljungsbro..

Nu ikväll blir det bio.. troligtvis The Happening.. De Raoul ville se va de typ inget annat folk som ville se.. o sitta i en tom biosalong känns lite spec.. Nu ska ja kolla hur bussarna går.. För det regnar.. o sitta blöt på bion vill ja inte..

Ha en bra kväll!
Puss & Heej!



Moulin Rouge


Make A Wish...

Make a wish and place it in your heart.
Anything you want, everything you want.
Do you have it? Good.
Now believe it can come true.
You never know when the next miracle is going to come from the next smile, the next wish come true.
But, if you believe that it's right around the corner,
and you open your heart and mind to the possibility of it, to the certainty of it,
you just might get the thing you're wishing for.
The world is full of magic, you just have to believe in it.
So make your wish.
Do you have it? Good.
Now believe in it... with all your heart



One Tree Hill S5 E13 - Echoes, Silence, Patience and Grace

Jobb!

Jag har fått mer jobb i sommar =) YAY

V 28-30 har jag jobb.. sen har jag jobb måndag V31 och sen hela V33... Så har lite ledigt emellan oxå.. vilket jag faktiskt uppskattar.. att vara lite ledig behövs faktiskt.. Ska vara på olika ställen olika veckor men alla ligger i Ekholmen.. så jag har nära vilket är skönt!

Nu blir det film..
Ha en bra kväll
Puss & Heej!

Din Dag!

Idag skulle ha varit din dag.. Mina tankar är hos dig!

Du Kommer alltid finnas i mitt Hjärta!
Älskar dig!


Tomorrow..

Jobb imorgon igen.. 9-17.30.. ska stänga då ingen av de ordinarie kunde stänga.. så jag erbjöd mig att jag kunde göra det.. (det ger bra referenser hoppas ja på =P hehe) Idag var vi även 1 kort.. fick inte vikarie för en som var sjuk.. slutade med att jag var själv med 8 st barn mellan 13 och 15 ungefär.. va lite små stressigt men det grejade ju jag =P haha

Efter jobbet så åkte jag även in till stan för att träffa Therese som nu ska åka till Gällivare över sommaren.. Så jag ska vara blomvakt åt 2 av hennes blommor.. får hoppas att jag klarar av jobbet) Vi gick runt lite på stan och inhandlade diverse saker och sen blev det fick på Coffee house by George.. Trevligt.. men lite dyrt.. 73kr för en baguett och en kopp The.. men men.. Sprang även på Sofie på stan.. Trevligt.. ses på lördag igen =P

Nu måste jag sova.. blir för lite sömn på vardagarna.. ska sova LÄNGE på lördag.. men.. inte för länge.. måste in till stan en sväng och hitta ngn liten present.. 

Ha det fint.. Sov så gott!
Puss & Heej!

Sommarlov!

Jaa.. det är sommarlov från skolan nu.. helt och hållet.. Härligt!

Fick tillbaka tentan idag oxå.. nämnde igår att jag sett att jag fått Godkänt.. fick den på posten idag så jag kunde se mer exakt hur det hade gått... Det hade ju inte gått jätte bra.. men tillräkligt med neppe godkänt.. så nu kan jag lämna första året bakom mig.. inte med de bästa resultaten.. men inom gränsen för godkänt iaf =)

Jobb idag mellan 8-16.30.. samma tid imorrn oxå.. eg 1 timme kortare.. men de frågade ifall jag kunde jobba 1 timme extra.. och det tackade jag ja till.. det ger ju en 100 lapp till =P hehe.. Sen så prata jag med pappa igår.. och enligt honom lät det lovande även på jobbfronten som Personlig Assistent.. Så jag inväntar och ser vad som händer.. mitt härliga sommarlov kanske inte blir så mkt lov.. men då ger det pengar och erfarenhet iaf =P och lediga dagar kommer man ju ha iaf.. bara passa på att göra det bästa utav de =)

Nu är det Cold Case igen
Puss & Heej!

Tenta...

Såg precis att jag klarade Tentan jag skrev för snart 3 veckor sen =) Yay.. nu är jag riktigt glad =) Hela första året helt avklarat.. riktigt skönt.. nu kan jag bara börja bekymmra mig för vad som kommer.. och det är slöjd som gäller för hela slanten.. Börja lära sig väva och dylikt.. ska bli kul att lära sig..

Men nu är det fotboll =) Heeeja Sverige!

Puss & Heej!

Today

Snart blir det att sätta sig på cykeln och cykla iväg till jobbet.. en lång dag idag.. 9- 17.30.. men det ska väl funka.. tror att det är jag som stänger faktiskt... Sen blir det väl att kolla lite fotboll ikväll.. Sverige- Grekland..
usch.. veckans väder ser inte så lovande ut heller.. men det är väl bara att acceptera.. för vädret kan man inte förändra.. 

Nu ska jag fixa iordning mig här..
Pusss & Heej!

Jobb!

Jag fick jobb idag vilket jag inte alls hade räknat med.. men det är väl bara att tacka och ta emot.. Blev på samma ställe som jag ska vara på resten utav veckan och nästa vecka.. Så det var ju bra.. dock hann jag ju inte kolla in innan hur jag skulle hitta dit  men det löste sig.. jag hittade till slut iaf..

Måste ta och koka lite makaroner här snart oxå.. måste fixa matlåda.. för någon kvällsmat blev det inte ikväll.. gjorde rabarberpaj istället! (nyttigt eller hur??) Blev ingen vägning idag heller.. känndes inte som det var något lovande.. så skjuter på det en vecka så får ja passa på att röra på mig i veckan.. på lördag är det ju fest oxå.. (måste röra lite extra då oxå pga det..) Men snart ska ja sluta och vara nöjd.. men lite lite till vill ja kämpa bort..

Nu är det fotboll som gäller
Puss & Heej!


Jag Provar Läckis Glasögon!
Snygging =P

Gårdagen!

Jössses amalia!

Det var en trevlig kväll.. mkt hanns med.. Vi lyssna på nostalgi låtar.. härliga 90-tal.. Poolparty planer.. prova skor.. prova glasögon... Öva på att knyta band runt huvudet... fylleposer... och massor utav skratt =)

  


Mer bilder kommer senare...
(väntar på bilder från den andra kameran som användes under kvällen)

Puss & Heej!

Fyllis!

Nu sitter man hemma hos Läcki efter några glas vin (läs 4 st inne på 5e) Flaskan är slut och det börjar kännas lite smått måste jag säga.. hihi jag har fått 4 st hjärtan på naglarna.. dock försvann 3st... men en upphittades i strumpbyxan =s

Läcki och Lisa läser flanosaga.. Det är djuren som har fest.. precis som vi.. =)
 
Det blir skoj ikväll.. Dans kvällen lång.. när vi väl kommer till stan.. Får se när de blir.. måste kunna förflytta oss på cyklarna oxå.. Men vi kommer väl förr eller senare... Coola killar ska det vara som musik =) Arivingarna i Oktober igen =) Ser fram emot det redan.. hihi.. Tjejer på avenyn...

Ha en dunderkväll
Puss & Heej

Poolparty i sommar hos Lisa.. hon ska skafffa en baby pool =) Bada fötterna... hihi

Kvällen!

Ska äta lite rabarber paj här snart tänkte jag.. sen blir det att börja tänka på att snart ge sig iväg hem till Alexandra på lite "fördrink" hehe.. Sen så kommer Lisa också så klart!

Sen bär det iväg till en uteservering och sitta och prata och umgås..

Har inte bara bakat rabarberpaj utan även kladdkaksmuffins.. mums =)

Men nu får ni ha en bra kväll

Puss & Heej!

Borås Djurpark!

Igår blev det en utflykt till Borås djurpark med älsklingen och hans föräldrar.. var riktigt trevligt!.. Här är bara ett få av de många bilder som blev tagna..

  
  
  



Jag & Älsklingen! Pusssis

Suck..

Sista dagen och motivationen är NOLL!!!

Ingen lust alls att sätta mig på cykeln till skolan idag.. Men man har väl inget val.. får ju inte svika gruppen..

Ha en bra dag!
Puss & Heej!

Promenad

Hemkommen sen ca 30 min efter en promenad med min Lisa! Kul att ses igen och trevligt med sällskap på promenaden.. Var hemifrån 2½ timme ungefär.. dock gick vi ju inte riktigt jämt =p Ett stopp på Bosses och sen ett stopp i en lekpark..

Vägning idag oxå.. Nergång.. men om en vecka så ska jag vara under 60 är mitt mål.. vill verkligen lyckats.. Bara några hekton kvar.. så det blir att tänka på maten och motionen den här veckan bestämt.. Vill verkligen lyckats.. det lär jag ju göra förr eller senare men skulle vilja ha de fixat hehe..

Sen efter mötet blev de Kina mat =) Muma.. Sen upp och läsa igenom arbetet inför opponeringen imorrn.. Sen möte inför hösten.. ska bli kul.. har både blandade känslor.. men hoppas på att det ska bli bra..

Just de.. hämtade ju tentant igår =) det gick bra.. var nära VG också men det blev "bara" ett G.. men det är jag nöjd med oxå så.. hihi..

Nu blir det Criminal Minds och sen sängen.. (om ja inte somnar här i soffan =P hehe )
Puss & Heeej!

Today!

Vaknade av att telefonen ringde imorse.. såg att det var ett nr inom Komunen så trodde det var ang sommarjobbet.. men icke.. Det var dock jobb.. men det gällde idag som vikarie.. de ville att jag skulle jobba på Fritids ute i Sturefors.. Sa Ja först och tänkte att ja skulle behöva boka om lite grejer under dagen bara, skulle ju vara bra med lite pengar så.. Men sen kom ja på att ja ska på möte skolan vid halv 4.. och det kan jag ju inte boka om.. och jobbet skulle vara mellan 12 och 17.. Så det var bara att ringa upp och säga att ja tyvärr inte kunde..

Idag ska jag då iaf åka in och väga mig.. Sen ska jag och Therese lyxa till det med lite Kina mat hade vi tänkt oss.. Sen upp till Campus och läsa en rapport inför opponeringen imorgon iväntan på Info möte inför hösten.. Sen får man se vad som händer...

Nu ska ja fixa till de sista inför dagen!
Ha en fin dag!
Puss & Heej!

Sol & Bad!

Var och badade ute vid Bergs Slussar idag =) Härligt väder.. känndes lite kallt och blåsigt först men efter lite solning var det inga problem..

Doppade oss 2 ggr.. (jag var först i båda ggr hehe)
Va en trevlig dag... känner mig lite röd på vissa ställen på kroppen men var ändå duktig och smörjde in mig 3ggr.. Så de kunde ha varit värre..

Nee.. ska nog kolla ngn film här nu tänkte ja..
Ha de bra..
Puss & Heej!

Bad!

Ska åka och bada i Berg idag.. Men innan dess ska jag hämta ut min tenta.. Segt på datorn då jag inte fått in resultatet än.. börjar bli lite orolig att det ska vara ett U bara för de.. men de känns verkligen som jag satte minst ett G den här gången iaf.. Så måste åka och titta..

Har inte bestämt mig hur jag ska ta mig till skolan än dock.. Gå, cykel eller buss?? Blir ju lite jag ska ta med mig och att gå som en packåsna är jag inte så haj på.. men vill samtidigt få den motionen.. får väl packa iordning allt o se ifall de blir för hemskt att gå omkring med..

Ni får ha en så bra dag i solen!
Puss & Heeej!

Första Doppet!

1 Juni, 25-30 grader i solen.. Klart man var tvungen att åka och bada en dag som denna =)

Härligt att vara ute i sol och värme och vatten.. men sen är det verkligen skönt att komma in i skuggan och svalka sig och låta huden och kroppen vila.. Är lite små röd på axlarna (ändå var jag duktig och smörjde in mig faktiskt) så det är skönt att sitta inne nu ett tag.. tar kanske balkongen lite senare.. Sitta och njuta av värmen och läsa lite..

Ha det bra i värmen & Solen!
Puss & Heej!

RSS 2.0