Födelsedagsparty!

Var och firade underbara Alexandra igår!

Var en toppenkväll med mycket skratt och goa vänner.. Hamnade på Harrys som planerat och mycket folk var det, lite för mycket enligt min åsikt men lite plats fick man iaf =p

Dock så råkade mitt kortfodral med bankkort, körkort och busskort komma bort (och 120kr).. så det var mindre kul märkte det precis när vi skulle hem men kortet är spärrat så ingen som kan ta mina pengar iaf.. Har hört av mig till Harrys oxå så har en liten chans att få tebax mitt körkort.. bara att hoppas på det bästa.. annars är det bara att beställa ett nytt för 150kr..

Kjolen som jag förövrigt köpte i fredags gick även sönder =S Riktigt dålig kvalite så tänkte ta med mig den och kolla om man kan få någon kompensation, ska hålla mer än en kväll anser ja iaf..


  


♥ Mina Finfina tjejer ♥


Födelsedag!

Idag är det bästaste Alexandras födelsedag! Ett STORT Grattis!

Detta ska såklart firas så ikväll är det party som gäller.. Ska bli riktigt skoj och första gången vi alla är "lagliga" på Harrys.. Ikväll gör vi stan osäker!


Me & My Girls

Födelsedag

Imorgon fyller min sötnos år!

Så idag har det även bakats och firat honom.. Dock så blir det mer imorgon då hans födelsedag är då!

Idag så kom hans föräldrar, brorsa och tjej och sen hans mormor o morfar förbi. Så vi bjöd på lite fika som bestod av rabarbermuffins, havreflarn och kladdkaka!

Imorgon kommer mina föräldrar och bror förbi och sen Raouls föräldrar igen! Då blir det annat fika =p Gäller ju att variera sig.. Då blir det äppel&kanel muffins, havreflar (samma ja vet) och sen Choklad och hallontårta! (den ser jag riktigt fram emot! Ska göra klart den imorrn em!


Min sötnos i Prag


Biljetter

Idag har det handlats

Först inhandlades det en biljett till Westlifes turne nästa vår.. Så 11 mars så ska jag på Westlife konsert i London =) Riktigt skoj ska det blir.. Platserna är inte toppen men vi räknar med att det blir en konsert den 12 också o då köper vi biljetter dit också =p



Sen så har jag även inhandlat biljett till Mamma Mia här i CC den 7 okt.. inte lika lång väntan dit direkt.. men ska bli trevligt att se den.. har tänkt på det under en längre tid och när Lisa fråga var jag ju tvungen att hänga på.. Tycker ju iaf filmen är riktigt bra!


RSS 2.0