Miracle



Härlig låt - Härlig grupp =p


Prag =)

Kan räkna dagarna på 1 hand nu.. 5 dagar kvar tills det bär iväg mot Prag med min älskling, Lucas och Diana! Ser riktigt fram emot det.. Imorrn blir det att kolla in rean, några nya toppar inför resan kanske lr ett par skor/sandaler? Får se vad ja hittar.. Brukar ju tyvärr vara så att man inte hittar när man vill och hittar när man inte har råd?

Bara 2 arbetsdagar kvar på jobbet.. ska skriva ett mail till chefen sen tänkte jag och meddela att jag kan tänka mig att jobba lite extra ifall det skulle behövas någon gång.. Kan ju alltid vara bra att få lite extra cash =P Får lön imorgon oxå! Den har jag sett fram emot mkt och mina beräkningar om vad ja skulle få stämde ganska bra oxå =P 300kr mer än vad jag trott så det gjorde inget!

På tal om cash så ska vi kolla snabba cash här nu troligtvis! Fått låna av Raouls föräldrar.. får vi hoppas den är bra!

Cluedo

Var inne på Imdb och kollade runt och kom in på att en av skådespelarna hade varit med i Cluedo som sändes på 4an för ett antal år sen.. Visade sig att det var 1996.. Blev sugen på att kolla på ett avsnitt men det enda jag kunde hitta var detta.. så om ngn annan hittar ngt mer säg gärna till.. skulle va kul o se ifall det är lika bra nu som jag tyckte förr..



Ett annat program som jag även minns men som ingen annan tycks minnas var ett barnprogram som 4an hade i samma veva.. har för mig att det var Agneta Sjödin och Bengt Mangusson som hade prgammet och det var barn som skulle leta reda på någon rubin.. Men har inte lyckats hitta ngt om detta program..

Tänk vad gamla program det finns som man glömmer bort och som läggs ner.. kul när kanaler tar upp de igen, som tex fångarna på fortet som börjar på 4an igen i höst.. spännande!


Sommardagar!

Vilka härliga sommardagar det har varit dessa dagar!

Dagen idag spenderades på tinnis med Lisa! Underbar härligt med massor av sol och bad! Skönt att kunna svalka av sig i hettan men samtidigt kunna njuta utav den!

Gårdagskvällen var Lisa, Läcki o Challe här på grillkväll! En riktigt kanon kväll! God mat och trevligt sällskap, solen hann både gå ner och gå upp innan vi sa hej för natten.. på natten kan man ju iaf vistast utomhus utan att behöva svettas =P hehe..

Imorrn blir det att njuta av solen och sen på em kommer Frida och hälsar på.. Går för länge mellan gångerna!

Gamla bilder

Hittade bilder i min kamera som jag inte lagt in.. såg en festlig sak då jag hade dessa två bilder brevid varandra och gick fram o tebax.. det skiljer sig en del om man säger så =P


 
(klicka på bilderna för att få de större)


Första bilden.. våran gamla 42'tums Tv och den andra.. våran nuvarande 58'tums Tv..

Riktigt skrämmande när man inser hur snabbt vi har vant oss vid en så stor tv.. Tycker inte längre den är så stor men jämför man som sagt dessa två så inser man hur stor den faktiskt är!


RSS 2.0