Sommarjobb!

Isommar blir det inte att jobba på förskola som de tidigare har varit. I år blir det att jobba på en vårdbostad. Är 5 boenden som man tar hand om och hittar på aktiviteter till. Så det ska nog gå bra. Har haft tre introduktionsdaga (ons-fre) och sen min första riktiga dag idag!

Dagen gick bra och gick snabbare än vad jag trodde den skulle göra.. ska jobba även imorrn och på tors.. annars har jag först nästa tid den 6 Juli.. så lite lov nu i mellan kan det nog bli.. men kan hoppas på ngr fler dagar så lönen i Juli blir lite större så man har råd med räkningar och semestern oxå!

Gått upp 5 två mornar i rad och det har kännts på kvällarna.. men imorrn blir det sovmorgon då jag börjar först kl 13 och slutar 21.30.. Men det ska nog bli bra! Dags att laga mat här nu.. Ikväll blir det Taco =) Mums

Min eftermiddag..



Så här spenderar jag resten av eftermiddagen.. på Balkongen med ett glas vitt och en bra bok! Detta har jag förtjänat efter flera dagar ihärdigt pluggande.. Imorgon är det nya tag!

Det var på tiden..

Linköping får utökad nattrafik fredag och lördag. Alla linjer som idag kör nattrafik utökas med två avgångar från Resecentrum klockan 02.25 och 03.15. Mer information om den nya nattrafiken finns på vår hemsida inom kort.
Källa: Östgötatrafiken.se


Det var verkligen på tiden att man får stanna till stängning om man har åkt buss.. är ju lite prisskillnad på att ta en taxi hem lr en buss! Så detta ska iaf Östgötatrafiken ha ett stort + för tycker jag!

Förövrigt var anledningen till att jag var inne på deras hemsida mindre munter.. Jag kommer inte åt min cykel pga att det elektroniska låset strular.. så som det verkar just nu så får jag ta bussen till skolan imorrn, gillar inte det med tanke på att jag ska skriva tenta och litar inte på bussar att vara i tid.. men får helt enkelt hoppas att det funkar..

RSS 2.0