Konserter

Då Westlife för knappt en månad sedan meddelade att de efter vårens konserter bestämt sig för att lägga av kändes det som en konsert var av behov att besöka.
Beslutet föll på avslutsningskonserten den 23 juni på fotbolls arenan Cork Park i Dublin. Efter en liten miss vid biljettköpte så blev inte platserna de bästa, men vi kommer iaf vara där och få uppleva den absolut sista konserten med Westlife. Då efterfrågan på de 85.000 biljetterna var så stort så tillkom ett till datum, dagen innan, dvs 22 juni. Då vi troligtvis ändå skulle ha åkt till Dublin den 21 så tänkte vi att det var värt att se ifall vi kunde få bättre biljetter (är ju kanske svårt att få sämre än de vi hade men ändå =P ). Biljetterna släpptes igår och vi fick tag på enligt oss de bästa platserna, Golden Cirkel, dvs ståplats allra längst fram vid scenen!

Ska bli riktigt kul att bara få åka iväg till Dublin igen som jag tyckte var en riktigt mysig stad. Men att den här gången oxå på kvällarna få njuta av bra musik och känslan att vara bland 85.000 personer som alla är där av samma syfte!

Så ser så fram emot att få åka iväg med tjejerna på en trip igen!

Joe Labero

Inte så mycket som händer just nu känns det som..

Livet rullar på med jobb och umgås med vänner.. Har väl blivit mer dåligt på träningsfronten dock, får se till att skärpa mig.. men det är ju skönt att slappa oxå men vet ju att när man väl kör så är det skönt, förstår därför inte varför det ska vara så svårt att ta sig iväg till gymmet..

De senaste 3 helgerna har det varit tomt här hemma.. Sambon har varit iväg och fart på annat håll.. de första 2 helgerna var det Jobbet och Kanada som lånade honom och helgen senast så åkte han iväg på Kryssning.. Men nu till helgen ska han iaf vara hemma, då ska vi även på Joe Labero på Lördag så det ska bli kul att få se vad han bjuder på för show. Senast jag såg honom minns jag det som en bra föreställning så hoppas på samma även denna gång!


RSS 2.0