London!

Så vad hittade vi på i London då?!

Onsdag Vi landade vid ca halv 7 på kvällen och var inne i centrala London ca halv 9. Vi letade upp hotellet och checkade in och gick sedan ut och åt..

 

Torsdag Åt en dyr och stor Hotellfrukost, gick en promenad till Madame Tussauds och satte oss sen på en sightseeing buss.. Så fick det mesta av de sevärdheter som finns i London.. Sen blev det lite shopping på kvällen..

   

Fredag Blev en klassisk engelsk frukost på ett fik istället, sen blev det en promenad genom Hyde Park, tittade på Royal Albert Hall och hamnade sen på Science Museun och sen på kvällen blev det bio, såg Egele Eye

   

Lördag Idag blev det en Promenad genom Regent's Park och sen vidare till London Zoo. Det var mkt större än vad både jag & Raoul hade räknat me.. Kvällen blev lugn med Tv- tittande så som Strictly Come Dancing & The X Factor..

   

Söndag Tidig Morgon, kl ringde 4.45 lokal tid och 05.46 gick bussen mot Liverpool street där vi skulle ta Stansted Express vid 6.40.. Sen blev det en väntan på Flyget som blev sent oxå.. skulle ha lyft vid 9.15 men kom ombord först vid 9.45 och lyfte väl ca 10.. vi blev dock bara 20 min sena till skavsta.. Flög i nästan 1000km/h.. 800km/h motorkraft och 170km/h medvind.. Skulle vara härligt med sådan medvind när man cyklar..

  

Puss & Heej!

Kommentarer
Postat av: Anna

Hur var hotellet då? =) Vill ju veta tills jag och Simon ska till London om det var något att rekommendera eller så...

2008-10-27 @ 20:17:09
URL: http://metrobloggen.se/annamopp
Postat av: Tessi

Du är så söt! Haha, "tänk om man hade haft det så när man cyklar" aaaw! :) :*

2008-10-31 @ 14:12:03
URL: http://knott.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0