Midsommarafton!

Igår va det då midsommarafton.. och natten till igår dog vårat internet.. snacka om att man blir handikappad av att inte ha det igång.. Raoul som skulle iväg på kvällen hade ingen möjlighet att kolla upp bussarna eller så men det löste sig som tur var då han fick skjus till slut..

Gårdagen började med en omgång storstädning av lägenheten.. det behövdes om man säger så.. men nu är den ren och fin =) Sen blev det en sväng ner till Raouls mormor och morfars kollonilott på lite midsommarlunch och sedan en promenad hem.. Sen så kom Lisa hit och vi bestämde oss för att kolla lite film... Sen en bit in i filmen så hade Läcki strul med bussar så vi bjöd in henne att joina oss vilket hon gjorde =)

Det var en trevlig kväll med mkt skratt och planer på menyn =)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer.. Jag ringde iaf till Bredbandsbolaget och fixade så internet kom igång igen.. och då även det trådlösa.. HÄRLIGT! Sen hade telefonen lagt av oxå så den fixade oxå.. ingen aning vad han gjorde men det funkade iaf.. (dock är det osäkert om det funkar nu då ja ser att det blinkar :S (springer och hämtar kabel))
Så.. nu funkar de igen.. ska ta en närmare titt på't när ja uppdaterat klart inlägget.. (vilket är nu)

Ha en bra dag!
Puss & Heej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0