Jobb...

Idag blev det jobb istället för skola.. lr istället och istället.. vi hade inga lektioner.. så istället för att vara ledig blev det lite jobb.. blev 4 timmar så blev lite lagom mycket.. Var helt okej men alltid lite spänt lr vad man kan säga när man hamnar på ett nytt ställe och inte vet vad alla barnen heter och så.. men kände dock de mesta av personalen på dagens ställe så det var ju okej iaf..

Imorrn blir de föreläsning och kursintro igen.. sen en liten handledning sen är det Helg som gäller! Yay.. Planer för denna finns även =) På fredag blir det filmkväll med scones hemma hos Therese och sen på lördag är det inflyttningsfest hemma hos Becca o Benjamin.. så det ska bli trevligt...

Nee.. nu blir det en tidig kväll för att orka ta sig upp imorrn och hinna läsa lite innan det är dags att låta sömnen ta över.. heheh..

God Natt me er!

Kommentarer
Postat av: Cissi

Hej raring! Haha jag upptäckte ju typ nu att du har blogg. Snacka om segast i stan =D Men du får inte läsa detta förrän jag har kommit hem för nu sitter du ju bredvid mig med ryggen emot.

Lööv ya like the fish löövs the sparv.

2008-01-24 @ 21:32:38
URL: http://metrobloggen.se/tinseltown

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0