Föreläsning...

...meningen med dagens sista föreläsning kan man fråga sig... Svårt att hänga med vad det var hon pratade om o hon var inte så rolig att lyssna på heller... förstår de som gick i pausen (halva gruppen typ) men jag hade inte hjärtat att gå så man fick stå ut de sista minutrarna... passade på att måla lite istället hehe...

Sen efter den hemska upplevelsen blev det en tripp hem till Läcki för lite kladdkaka och glass, även om kladdkakan blev lite väl kladdig (det vill säga nästintill smet) Sen blev det även lite planering om våran tilltänkta resa till nordligare bredgrader.. dvs shellefteå för att hälsa på våran Lisa!
l
Sen blev de lite info om de kommande åren i skolan.. tror nog det ska fixa sig.. har ju min kommande inriktning klar, sen e de ju bara vad man ska läsa sen efter det..

Imorrn blir det att jobba mellan halv 9 och halv 1.. lite så där lagom.. finns det kanske tid för lite plugg oxå (även om det inte är troligt men.. tiden lär ju finnas iaf... hehe) Sen så blir det att gå hem till mormor och fira henne på födelsedagen..

Men nu först blir det att läsa lite och sen soooova.. så man orkar ta sig upp imorgon oxå..
Kraaam & God Natt

Kommentarer
Postat av: Alex.

haha, tyckte du inte om föreläsningen?? ;)

2008-01-23 @ 21:13:17
URL: http://beingme.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0