Helgen i Norr...

Helgen i Norr började i Torsdags em.. Jag och Läcki satte oss på tåget som skulle ta oss till Arlanda.. Det gick smidigt och blev inte några större väntetider.. Planet var dock ngr min sent men inte så farligt.. Väl på plats hos Lisa blev det prat och sovdags.. Skylten var fortfarande kvar =P


Skellefteå Flygplats


Fredagen blev det lite sovmorgon och sen tog jag och Läcki oss en tur på staden medans Lisa hade Lektion.. När lektionen var slut så gjorde hon och Anna oss sällskap och köpte lite dricka till nästkommande dag.. Kvällen blev det taco och filmkväll med tjejerna.. Mamma Mia! Den var riktigt bra! 


På väg in till stan


 Lördagen blev det en kall promenad i den 17 grader kalla kyla som var.. sen blev det en sväng till Ica för att handla till den kommande hemgjorda pizzan vi skulle hem och göra.. Mums.. Sen blev det att göra sig iordning för att sen bege sig till Tårtkalas hos två klasskompisar till Lisa. o sen vidare till Älvsbacka festen.. På vägen hem därifrån blev det ett stopp på Max för lite mat och sen ballongkastning ner i älven..

  
 
En Kall Promenad En FIN FIN Vinterdag!


 

Tårtkalas & Älvsbacka festen!


Söndagen blev en lugn dag, vakna, gjorde oss iordning och traskade till Coop och köpte färdkost (godis).. Sen började resan hem..

En riktig toppen helg! och snart blir det Arvingarna och julbak och julklappsbyte! Looking forward to it =)
Pusss & Kraaam!


Kommentarer
Postat av: Tessi

Ojdå! Har ni varit i Skellefte igen? :) Nu får du allt se till att vidga dina vyer och tänja på gränserna och komma ännu längre upp och vara med mig också ;) kramar!

2008-12-05 @ 22:21:05
URL: http://knott.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0