Snuvigt..

Ja.. förkylningen har inte viljat lämna kroppen än.. och den verkar även ha hittat till Raoul.. Så vi sitter och snuvar ikapp här hemma typ..

Var på Dopet igår som sagt och det var trevligt.. Presenten blev en Barnkammar visor.. De fick en annan i den serien oxå men de e ju olika sånger och så.. så de gjorde ju inte så mycket iaf.. synd bara att man inte var ensam om det.. men men.. 

I fredags var jag hemma hos Emma och såg hur hon bodde och det var fint och trevligt.. Var där och kollade lite film och snackade om allt och inget med henne och Therese =)

Ida blir det att ta de lugnt.. spela lite Sims kanske?? känner att de får bli en pluggfri helg och ta det i veckorna i stället.. kanske dåligt val men känner att ja inte orkar i helgen så.. lika bra att skjuta lite på det..

Fått alla resultat på Tentan nu.. blev en omtenta som det ser ut i dagsläget =( Tur att det inte var alla iaf.. Men om jag mot all förmådan skulle sätta ett VG på omtentan så får jag VG i betyg =) men.. de förblir nog en dröm..  hehe..

Nu ska ja hitta på ngt.. vad återstår att se..
Pusss & Heej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0