3 År


 

Tack För De Här 3 Åren Tillsammans Med DIG!
Ser Fram Emot Många Fler!
Älskar Dig!

If Only...



TV Dags =)

Morden I Midsomer på TV Igen =)

Beställde en ny DVD ida oxå =) hihi.. 3 "nygamla" avsnitt att se i slutet av veckan hihi

Puss & Heej!


Lördags

Hade en underbart kul kväll tillsammans med de bästa i lördags.. God Mat, skratt, goda drinkar, skratt, musik, bad och balansgång och mycket mycket mer.. ser fram emot nästa gång.. Detta lär bli i Skellefteå..

 
Grillad Kyckling, Hemmagjord Poatissallad & Sallad Till Mat
Mango & Hallonpaj till efterrätt
 
Drinktillbehör & Drink
  
Läcki Testar Balansen                         Lisa Badar                   En Alien?


Kvällens Bild: Vart Tog Kvällen Vägen


Värme!

Värmen är här igen =) Härligt Härligt!

Varit helt ok att vara på jobbet i den här värmen.. man får ju vara ute i solens strålar.. dock blir de ju ingen direkt solning o bad men de får man väl ta en annan dag.. typ imorrn kanske??

Igår va ja på stan med Läcki o Lisa för att inhandla lite dricka tills imorrn då man får de fina tjejerna på besök.. Äta god mat och dricka o umgås.. ska bli riktigt trevligt.. Sen åker ju Lisa iväg till  Skellefteå igen och skolan drar ju igen snart igen.. fy vad fort tiden går.. Men e ju bara att ta nya tag..

O igår blev jag riktigt irriterad på en sur gubbe.. Dagen började ju oxå med att jag hade fått punktering så va redan stressad o sen till jobbet när gubben skriker att man inte får cykla på trottoaren (jag brukar cykla ca 50 m på trottoaren här på ödegårdsgatan då kanten är så hög att cykla upp och nerför).. Sen när jag är på väg hem så cyklar jag då upp lite tidigare på trottaren för att slippa den höga kanten precis vid vårt hus.. självklart sitter den där gubben där i en bil och tutar på mig.. Sen när jag är på väg hem från stan efter att ha träffat Läcki o Lisa så ser jag att samma gubbe är på väg över gatan.. tittar åt mitt håll och ser mig, då börjar gubben gå tillbaka mot trottaren han kom ifrån och ställer sig där brebent så att jag inte ska kunna komma förbi.. Men HA fick han.. för han stod efter vårat hus så då svängde jag bara inn.. men fy vad jag faktiskt hade skällt på honom ifall han sagt till mig en gång till..

Nu ska ja slappa lite i solen tror ja.. Sen ska ja o Lisa hitta på ngt ikväll tror ja bestämt..
Ha de fint
Puss & Heej!

Nyköping

Har varit en lång dag idag..

Hade satt klockan på halv 6.. (usch vad tidigt) för att vara på jobbet kring halv sju... Sen så var det jobb fram till kvart över 12 ungefär då jag satte mig på bussen mot resecentrum för att ta mig vidare med tåg mot Nyköping.. Väl framme i Nyköping blev det en kort promenad till farmor där resten av familjen redan var.. Blev lite kikande på möbler farmor inte vill ha kvar.. dock får inga av möblerna plats här så de blidde inga.. om man inte räknar med fårskinnet jag fick som blir en matta vid min sida av sängen.. Sen blev det gott gott fika och tårta..

Nu är jag hemma igen (som ni kankse misstänker) och bara väntar på att Morden i Midsomer ska börja.. fastnade vid 48 hours på 9an.. blir förbannad på den amerikanska polisen.. gillar verkligen inte deras metoder för att komma fram till den "rätta" lösningen..

Men nu ska ja leta upp ngt mat som jag kan ta med mig till jobbet imorgon.. får se vad det kan tänkas bli..
Ha det bra nu allihopa!
Puss & Heej!


1 Year

Today it's 1 year since you left us
1 Year since you found your peace witch you had longed for
I Hope you have found your peace
You are on my mind every day
I Really Miss You



Never gone, never far
In my heart is where you are
Always close, every day
Every step along the way
Even though for now we've got to say goodbye
I know you will be forever in my life
Never gone

Över...

Ja helgen har åter igen tagit slut och imorgon börjar vardagen igen..

Imorgon är det nytt ställe oxå.. ska vara på en förskola den här veckan.. Ska stänga imorgon, öppna på tisdag, stänga igen på onsdag.. tror det är öppning på torsdag och fredag som gäller sen igen.. iaf en av de två dagarna.. Skönt att öppna då man får ut mer utav dagen och inte bara jobbar..

På tisdag ska jag direkt efter jobber (lr innan t.o.m då ja har bett att få gå tidigare) åka upp till Nyköping och fira min farmor på hennes födelsedag =) Ska bli kul att träffas igen.. det var ett tag sen... =)

Ha de bra..
Puss & Heej!


Time After Time



Älskar denna låt.. o Brucas är ju sååå söta =) hihi

Tröttis

Så har man jobbat sista dagen på fritidset för den här gången.. men återvänder V32 igen hehe..

Nästa vecka så är det Förskola som gäller.. Ska  nog bli bra det med.. men de blir nog mer övervakning än lek skulle jag nog kunna tänka mig..
Ida känner jag mig helt slut i kroppen och i skallen.. Ligger här i soffan och är typ helt orörlig.. hade tänkt att dra fram dammsugaren här en snabbis bara.. sen räcker det med motion ida tror ja... Blir en kväll vid Tv.. skulle ha gått ut me Challe men e helt slut så måste tyvärr skjuta på de lite =(

Träffade Läcki o Lisa igår.. mkt trevligt.. Läcki bjöd på pannkakor och fruktsallad.. var riktigt mumsigt och sen blev det OTH avsnitt.. hann med 3 innan kvällen hade hunnit springa ifrån oss.. Lille Amor var oxå med på myset.. Rädd till en början men han blev modigare o modigare efter tiden som gick.. hihi.. söt han är =)

Neee... nu måste ja dammsuga.. Raoul tar ju me sig folk hem hit oxå.. lite respektabelt kan de ju se ut..
Puss & Heej!

Ikea

Jag & Raoul va på Ikea en snabbis i söndags och inhandlade en spegel till sovrummet.. (så nu kan jag se hur jag ser ut hela jag igen hehe) Sen blev det även en tavla inhandlad som ska sitta mitt emot sängen.. kommer nog bli bra... (när vi nu kommer få upp de på väggen..) Var tänkt idag med det visade sig att Raoul hade ändrat sig.. (suck)

Spegeln


Tavlan

Puss & Heej!

Poolparty!

Var som sagt på poolparty i lördags kväll hemma hos Lisa =) Riktigt trevligt var det..
Blev först lite grillning och sen blev det dopp i poolen för de som ville och sen godis & Chips till Fantastic Four filmen.. Blev en lyckad kväll med god mat och trevligt sällskap...


Poolen

  

Vi var ju tvungna att använda babypoolen lisa hade köpt oxå.. Den funkade bra som en flytmadrass i den större poolen..

Nu måste ja återgå till Morden i Midsomer..
Puss & Heej!

Westlife


If I Let You Go


I Lay My Love On You


Dessa låtar är nog mina favvisar.. såå braa.. speciellt Live..

Ledig!

Så är man ledig i 2 dar nu innan nästa vecka med jobb drar igång igen..
Den här veckan med jobb har varit lagom slapp för att komma igång med lite rutiner och så.. har varit runt 5-6 personal på runt 15-18 barn så det har varit lagom mkt.. =) nästa vecka blir vi däremot 3 personal på samma antal barn på samma antal barn.. Men det ska väl fungera får vi hoppas..

Var iväg och pratade med Förskolan jag ska jobba på V30 och kollade ifall det var Ok att jag gick tidigare på tisdagen.. efter lite funderingar så sa hon ok =) Så nu blir det att boka tågbiljett till Nyköping och åka och Gratta Farmor en stund på dagen iaf =)

De senaste 2 dagarna har jag varit ute på kvällspromenader med Lisa.. mkt trevligt.. och vilket skönt väder det har varit oxå.. härligt med sommar =) Prat om det mesta och inget spec =) precis som det ska vara...
Lisa är förövrigt på väg hitåt en sväng nu ikväll.. Ska bli lite Skräckis dags.. Hade ju lite planer på Midsommar att kika men då blev de aldrig så.. Men nu så är det dags..

Sen har jag förövrigt lyckats få tag på ett Monopol spel till datorn =) Så nu har ja spelat lite Monopol.. dock så gick det inte jätte bra för mig.. Himla hotel.. Men men.. blir nog ett nytt försök under morgondagen! Då är det även dags för PoolParty =) Trevligt Trevligt.. Pool & Grill kan aldrig bli fel..

Nu får ni ha de så bra allihopa!
Puss & Heeej!


Monopol

Satt och spelade Junior Monopol idag på jobbet.. blev himla sugen på att spela orginalet.. Så just nu sitter ja och letar och letar efter en online version.. Någon som vet om det finns?

Det som är så konstigt är att när jag var mindre gillade jag inte alls monopol.. men tror det kan ha berott på att det tog så lång tid.. hehe.. Men ägde faktiskt ett eget Junior Monopol.. (kanske ska cykla hem till föräldrarna imorrn och hämta det? haha)


Vill spela ju..

Puss & Heej!

Dags igen...

...för ett nytt avsnitt av Morden i Midsomer =)



Andra dagen på jobbet gjort nu oxå.. helt ok, ovant att vara bland så "stora" barn men de e riktigt trevligt de me.. men föredrar nog ändå de "små" lite mer hihi

Dock gick mina nya byxor sönder ida.. =( såg att de va ett litet hål i de tidigare under dagen o tänkte fixa de när ja kom hem men hem hann ja aldrig innan de sprack upp ännu mer =S så de slutade me att ja va tvungen att be om nål o tråd o sätta mig på jobbet och sy ihop de för de hade spräckts upp så mkt.. ska kolla över lite närmare helgen ifall ja kan laga de lite bättre..



Men nu börjar Morden..
Ha de bra..
Puss & Heej!

Regn.. Regn.. och åter regn..

Idag har varit en regning dag.. känns som om det faktiskt var ett bra tag sen de regnat så här mkt.. har verkligen regnat sen jag gick upp i morse och tills nu.. va väl kanske ngt kort uppehåll ngr min men sen drog de igång igen..

Så ida behöver man ju inte ha riktigt så dtåligt samvete för att bara ha suttit inne hela dagen.. Så dagen har spenderats framför Tvn med Big Shots 3 avsnitt kvar sen är avsnitten slut.. men de får man väl ta ngn em nu i veckan.. lr vänta tills nästa regning dag.. För nu drar allvaret igång igen.. den lediga tiden är förbi för imorrn är det jobb igen.. 2 veckor på Fritids, 1 vecka + 1 dag på Förskola och sen veckan därefter Fritids igen.. Men det ska ja väl klara av.. bara att tänka på pengarna man får =s hehe


Ha det bra nu i regnet
Puss & Heej!

Söderköping

Idag var jag och älsklingen i Söderköping och i Stegeborg.. En riktigt trevlig dag =)

Åkte först till Söderköping och smultronstället där vi tog var sin glass, som slutade med att vi åt från varandras.. båda var riktigt goda =) Blueberrie Hill och en Alana Napa? (ngt liknande namn hade den iaf)...
Sen styrde vi bilen närmare kusten mot stegeborg och ruinen som står där.. Innan vi gick in och kollade på ruinen och området omkring så blev det ett stopp på Hamnkrogen som låg där.. mums.. riktigt gott var det.. Texasburgare till mig och en Ångmörad biff till Raoul..
När maten sjunkigt ner lite i magen gick vi mot ruinen och kollade runt där.. riktigt mysigt och bra väder fick vi trots att de stod på väderrapporten att de skulle blir regn.. Fanns det en Rosenträdgård i parken kring ruinen och även ett litet berg med fiin utsikt över vattnet.. När vi kände oss nöjda blev det hemfärd mot Linköping igen.

Tack för en underbar Dag älsklingen min!


 

  

  

 



Ha de fint
Puss & Heej!


Helgen!

Imorrn börjar helgen (lr om ca 10 min).. varit ledig sen i torsdags förra veckan och tagit de lugnt för det mesta.. fått lite gjort hemma.. som att sätta upp en persien och en rullgardin.. så nu kan vi stänga ute solen =S hehe..

Imorrn bär det iväg på en dags utflyckt till Söderköping.. Raoul och jag ska besöka Smultronstället och sen även en lite tripp till stegeborgs slottsruin.. ska bli trevligt att hitta på något..

Bion i onsdags var riktigt bra och maten dess för innan var mumisig.. dock hann vi inte äta efterrätten som vi beställt då den drog ut på tiden.. Men vi slapp iaf betala för den.. Får bli en annan gång...

Nu blir de nog sängen snart..
Ha en bra kväll och en bra helg!
Puss & Heej!

Narnia Prins Caspian

Ikväll är det bio som gäller =) Narnia & Prins Caspian ska bli kul och innan det är dags så blir det middag på stan med älsklingen.. Mys =)
Vilket härligt väder det har varit idag oxå.. har legat ute på balkongen i omgångar och lapat sol.. dock blir jag rastlös.. spec då det är varmt och det inte blåser något..  Har även borrat lite ida =P dock så visade det sig att skruvarna var för tjocka så det får ja se till att fixa imorrn lr ngt..

 

Ha nu en bra Eftermiddag/Kväll
Puss & Heej!

Morden I Midsomer



Morden I Midsomer På Tv Nu =)


RSS 2.0