Personbästa!

Igår var det Blodomloppet här i Linköping och för andra året i rad var jag med och deltog!

Inför förra årets lopp hade jag nog enbart tränat en ca 3ggr vilket inte var så mycket vilket resulterade i ca 40min att ta sig runt 5km.. I år däremot är jag dels några kg lättare plus att jag har varit igång och tränat inför det.. har väl blivit ca 15ggr jag lyckats ta mig ut och springa iaf tror jag.. Det resulterade i ett personbästa för mig!

32.09 min sprang jag runt 5km på.. Snabbare än när jag och Lisa varit iväg med nästan 2 min =) Känns riktigt kul och nu är jag taggad att komma under 30min tills nästa år iaf =)

Mål med dagen..

- Att bli färdig med C-uppsatsen!
- Träna
- Njuta av solen

Får se om jag lycka nå alla mål, det som är mest osäkert är c-uppsatsen.. Men nu är jag trött på den och jag har inte mycket kvar (känns de som iaf) Ska fortsätta på diskussionen idag och det är främst den som ska bli klar.. Sen har ja ju helgen och måndag på mig för att skriva lite sammanfattning och allt runt omkring som ska göras..

Får väl se till att sluta skriva här och börja skriva på uppsatsen istället, om jag ska lyckas med mina mål =p hehe


Skrivprocess

Skrivandet är inne i en svacka just nu.. Har dock inte mycket kvar, det är väl tur också med tanke på att det ska skickas in om en vecka..

Det är iaf en del jag har kvar som jag försöker skriva på i skrivande stund men sen kommer jag hela tiden på saker att lägga till på de andra delarna, så det är lite pyssel o knåp att skriva ihop uppsatsen.. Men klar det ska ja bli.. Lär väl känna mer press på mig ju närmare jag kommer så då lär väl skrivandet öka kan jag bara gissa..

Idag sitter jag iaf på Campus och skriver men ska väl röra mig hemåt om ca någon timme.. Ska ut och springa med Lisa sen.. Hårdträning inför blodomloppet ju!.. Bara 1½ vecka kvar nu typ.. Då jag aldrig tidigare sprungit något direkt så har ju mitt mål varit att komma runt 5km.. det har jag ju dock lyckats med, det svåra nu är att veta hur jag ska springa för att förbättra min tid.. Men det är väl bara att pressa sig lite mer varje gång..

Känns iaf skönt att vara hyffsat tränad för en gång skull.. har blivit 4-5 pass av ngt slag nu de senaste veckorna.. löpning 2-3 ggr i veckan och träning 2-3ggr.. Känns kul när man märker att det går bättre och bättre och att man framförallt orkar mera! =)


Småförälskad..

Jag kan inte låta bli att erkänna det.. Men har idag upptäkt att jag gått och blivit småförälskad i Eric Saade =P




Eric Saade - Break of Dawn

Skriva, skriva & skriva lite till

Orden flödar lättare när man sitter och skriver överallt förutom där de ska, dvs c-uppsattsen..

Omfånget börjar ju dock sakta att öka (ca 2600 ord just nu på 12 sidor, dock är det bara rubriker på vissa av dem =P ) Men som sagt så ökar antalet iaf.. Men det går ju inte det fortaste.. Man sitter och petar i stycken man redan skrivit. Jag har bliden klar över hur arbetet ska se ut men inte ser mitt arbete ut så inte..

Mailade min handledare idag iaf och bokade in möte på tisdag.. Då ska det vara mer skrivet än nu.. han måste se att det finns en möjlighet för mig att hinna klart till den 23 maj.. Shit.. dagarna rusar iväg men räknar med att arbetet landar runt 30 och har ju som sagt ngr sidor redan så låt oss säga 1/3 del är klar =s bara att skriva vidare.. skrev närmare 1000 ord igår och är snart uppe i samma antal idag.. Det flyter på men många ord återstår..

Tur att jag har diciplinen att åka till skolan iaf.. för hemma tror jag inte jag skulle få så mycket gjort..
Dags att skriva vidare på det som gäller..


(Antal ord i ovanstående text, 200)

RSS 2.0