Bilägare

Vi har blivit med volvo =D En Volvo S40 Classic 2,0 turbo... tror jag fick det rätt iaf =P

Åkte upp tidigt till Stockholm för att runt halv 11 vara i Haninge och kolla på bilen vi kollat på.. Efter lite check av bilen och provkörning slog vi till.. Åkte sedan och hälsade på en polare till Raoul och käkade Kina mat. Sen blev det jag som körde hem genom stockholm till Nyköping där vi gjorde stopp hos farmor.. sen fick Raoul köra hem..

Blev en sväng förbi Raoul föräldrar och sedan tog vi med oss dem och åkte hem till mina för att visa upp bilen =)

Så här ser den iaf ut...


Veckorna går

Det har gått lite mer än en vecka sen vi kom hem från våran semester i Tjeckien.. Den var riktigt bra o skriver kanske mer om den senare.. Om 2 veckor börjar skolan skolan igen.. Inte helt taggad riktigt men slipper nog iaf den mängd litteratur som krävdes förra året.. Så förhoppningsvis är de lite mer Malin ämnen i år..

Men fram till dess har jag inte så mkt planerat.. dagarna är schemalösa, väntar på att jobb ska dyka upp så ja kan tjäna lite extra pengar innan csn beroendet börjar sen i höst.. På fredag blir det iaf Rix festival med iaf Lisa.. ngn mer som är sugen? o sen på lördag är tanken att jag ska ta mig till Frida, hur vet jag inte än =p

Sen ska vi se till att ordna en Prag kväll med Lucas och Diana.. kolla igenom alla våra bilder (vilket blev ca 1000st =p) Finns många minnen och upplevelser att prata om =)

Idag väntar jag på posten oxå =p klickade hem 3 filmer igår =p 3 Disney Klassiker hehe

31/7-10.. 5 år ♥

Den 31 Juli var det min och älsklings 5års dag!

Dagen spenderades till största del i en bil dock då resan ner mot Prag började kl 03.00 och avslutades runt 21.00 =p Då blev det iaf ett resturangbesök innan vi utmattade somnade =)


På en vingård i Prag under våran semester ♥


RSS 2.0