Vanlig söndagsnatt blir mardrömsnatt

Usch.. denna natten vill jag inte uppleva igen.. Läskigaste jag varit med om..

Vaknar till vid 12, ca 30 min efter det att jag gått och lagt mig av dunder och brak och undrar vad som händer.. Hittar Raoul krampandes i badrummet. Det går inte att få kontakt med honom och han bara skakar och saliv kommer ur munnen.. Vet inte vad jag ska ta mig till då jag inte kan få honom att sluta lr ngt, ringer hem till föräldrarna och de säger att ja ska ringa ambulans.. Så det gör jag.. Medans jag pratar med 112 så slutar Raoul at krampa med fortfarande inget medventande från honom.. Han andas tungt och djupt och blir tillsagd att lägga honom i sidoläge..

Går ner i trapphuset för att fixa så ambulanspersonalen ska kunna ta sig in och lämnar vår ytterdörr öppen.. Straxt efter det kommer de och precis innan de kommit har Raoul öppnat ögonen.. dock bara för någon sekund. Detta sker även när ambulanspersonalen är och tittar på honom.. Dock så förblir han yr och vet inte vad som har hänt. De fickar dropp och bär upp honom på britsen och sen ner till ambulansen.. Jag packar ihop de jag tror kan komma att behövas och springer sedan ner för att följa med i ambulansen.. Då har Raoul precis vaknat till och är mer medveten dock vet han inte vad som har hänt..

Vi åker in till sjukhuset där de tar blodprov, EKG och blodtryck. Bitarna börjar falla på plats för Raoul om vad som hänt och blir mer och mer sig själv. Vid halv 3 får Raoul komma in på en sal där han skulle ligga över natten och vila upp sig och se till så inget annat händer.. Nu på morgonen skulle en nervolog komma och prata och se vad som kunde ha hänt. Troligtvis är det så att han fått ett eleptiskt anfall, han har dock aldrig haft det tidigare. Men skulle ev skickas senare i veckan lr så på hjärnröntgen och något annat test..

Usch.. nu vill jag bara prata med Raoul och komma upp till honom, dock missade jag ju att få med hans mobil så har inget nummer att ringa. Hoppas på att han ska ringa och meddela läget då jag lämnade en massa nr till honom.. Får hoppas jag hör något snart.. Jag valde att åka hem, lr valde och valde, mitt val stod mellan att sitta på en pinnstol hela natten lr åka hem. Tror varken jag eller Raoul skulle kunnat vilja ordentligt ifall jag skulle varit där.. Så nu sitter jag här hemma och bara vill att Raoul ska höra av sig så jag vet hur det ligger till..

Låt mig aldrig få uppleva detta igen.. Var så läskigt att finna Raoul som jag gjorde i badrummet...

Beställt

Tyckte det var dags att unna mig ngt.. dock sker väl det lite då och då.. (senast i fre då jag köpte en ljusdekoration till väggen här hemma, men den är ju även till Raoul så =p)

Men iaf så beställde jag Westlifes album som släpps på onsdag.. Suttit på Youtube och lyssnat igenom låtarna.. Nöjd med vissa, besviken på andra.. Men så är det väl ofta.. Sen köpte jag även Cecilia Aherns senaste bok "The book of tomorrow". Ser fram emot att läsa den sen om sisådär ngt år.. för det är väl så länge de kommer dröja, för jag har en hög med ca 4 böcker som ligger o väntar på att bli lästa + all dessa skollitteratur.. så det är sällan jag har ork lr inspiration till att läsa.. men hoppas på bättring från min sida.. 
 

 


Komma iordning

Vardagsrummet är nästan iordning.. Det är lite som ska upp på väggarna bara.. och sen en matta som ska köpas.. där av ingen bild ännu.. men den kommer för er som är nyfikna =)

Nu är även 2 veckors VFU över. Har varit skoj att vara ute i verkligheten och få träffa barnen.. dock har rösten fått höjas ett antal ggr då de ska hålla på att testa än.. det skulle jag ha överlevt utan, men det är väl en del av det hela.. Hållit i lektioner har jag oxå fått göra.. de första var lite för svåra men efter lite rekonstruktion gick även det att lösa så det var ju bra..

Nu veckan som kommer så väntas det självstudier, ev jobb och en tripp till Stockholm för att gå på konsert =) Ska bli riktigt kul.. Gå och se Backstreet boy och dagen efter blir det väl lite shopping kan jag tänka mig.. lr iaf en tur på stan då hemresan blir först vid 16.. (tåget var billigast då) hehe..

Sen ev lite Julmarknad i Gamla Linköping på söndag.. får väl se hur mkt man orkar men det skulle vara mysigt.. lite snö på marken då bara för den ultimata julkänslan.. Sen ska jag väl börja plugga till min omtenta oxå.. usch.. Men hoppas det går bättre den här gången..

Resten av kvällen? Ja ni.. Lite Tv/film lr ngt sånt får de nog bli.. grymt sugen på ngt gott.. en påse med lösgodis skulle inte sitta fel.. lr en kladdkaka kanske? dock så är väl inte det ultimat när man försöker minska sin vikt.. men man måste ju få unna sig lite oxå.. lr hur? =p

Omöblerat

"Nya" Vardagsrummet.. Så här ser det ut just nu.. lr nästan iaf, har satt upp gardiner nu.. annars ser det ut som på bilden.. Möblerna och resten fixar vi imorrn lr på lördag. Måste köpa nya kablar till högtalarna bland annat så lika bra att ha det som vi har det så går det lättare att dra de.. Men gardinerna fick åka upp, för jag hade inget annat för mig =) Dock så ska gardinerna sys men hängt upp de för att se till så de blir rakt och alla lika långa.. Så imorgon när jag inte har någon skola så ska jag sy =)

Visar det färdiga resultatet sen oxå.. Men det blir väl lör/sön någon gång..


Irriterad

Måste få skriva av mig så varning för tråkig och lite komplicerad text..

Var riktigt irriterad nästintill förbannad tidigare idag.. Först fick vi en faktura från vårat tidigare elbolag, hade snarare förväntat mig en check på att få pengar tillbaka för en månad som vi inte hade genom dem, men döm om min förvåning låg det en faktura för okt/nov i brevet. Gick och kollade upp alla våra tidigare fakturor och satte mig ner och ringde upp vårat nya, allt stämde därifrån, ringde det gamla, de hade inte fått ngt stoppdatum från vårat nätbolag vilket gjorde att de inte visste om att vi bytt..

Det hör dock till saken att jag ringde några dagar efter det vi bytt till vårat gamla för att kolla upp att de fått all information och hur det skulle bli med återbetalning.. De sa då att allt såg rätt ut och att de stod att vår el skulle upphöra den 1 sept, allt som det skulle alltså..

Så när jag fick reda på att det helt plötsligt inte fanns något slutdatum blev jag riktigt förvånad och ganska irriterad.. Så det var bara att ringa till nätbolaget och kolla vad som hade hänt på vägen.. enligt dem så skulle det gamla elbolaget veta om läget men de skulle skicka ett nytt meddelande då detta krävdes för att få ett stopp på fakturorna.. Så nu ska allt vara ordnat för hoppningsvis.. ska ringa det gamla bolaget om några dagar för att kolla upp att de fått meddelandet om stopp och kräva skriftligt på detta och se till så de skickar en kreditfaktura och ett inbetalningskort..

Till saken är att jag verkligen INTE gillar att ringa viktiga samtal, bli så nervös så jag får gråten i halsen.. Får verkligen bita ihop för att kunna kontrollera mig själv.. Idag blev det samtal till pappa som stöd och hjälp i vad jag skulle säga och kräva av bolagen för att rätta till problemet som uppstått.. Gillar som sagt Inte att ringa men känner mig så duktig efter.. men drar mig såå mkt för att ringa och slipper jag så gör jag det mer än gärna..

För det andra så har jag fortfarande inte fått reda på hur det gick på hemtentan.. Har för mig jag kan hämta ut den imorgon.. men hade ändå förväntat mig att resultatet ska komma in på datorn oxå.. Måste ju ändå komma in i stystemet och det skulle rapporteras först i fre, sen blev det skjutet till i mån.. så det borde ha kommit in igår.. och fortfarande har inget kommit in.. Men det är ju lärarprogammet, vad kan man vänta sig??

Suck.. hjärtat är lättat så känns lite bättre iaf..

Byggarbetsplats

Det är vad vi lever i just nu.. lr lite iaf.. Vardagsrummet går inte att utnyttja till dess fulla potensial då det är omtapetsering på gång. Började imorse och ska vara klar imorgon.. skönt när det går snabbt och smidigt, det är annat än när vi själva gav oss på att tapetsera då vi hade det trist och halvgjort i flera månader.. Har ju fortfarande inte gjort klart sovrummet helt och hållet.. men det syns inte så det verkar vi få leva med..


Vardagsrummet i dagsläget


Tenta.. usch..

Fick reda på tenta resultatet i fredags.. Det var ingen glädje och det hade jag väl inte riktigt räknat med heller tyvärr.. så den 11 dec är det omtenta som gäller.. dock är jag ju inte ensam om det.. i min vet att totalt 34 av ca 60 elever fick underkänt.. så man kan ju undra lite ifall lärarna kan tycka att de gjort allt rätt.. men det tycker dem.. dock inte alla studenter riktigt.. =p
Hemtentan väntar jag fort. på, skulle rapporteras in idag så imorgon vet jag ifall jag klarat den.. får hoppas på det iaf =) 7 av 15p på kursen då iaf =)

På onsdag kommer de och tapetserar här hemma oxå =) Ser fram emot resultatet.. Så började plocka ner lite filmer och prydnader igår.. 1½ flyttlåda gick åt till alla våra DVD filmer.. sen blir det mer pyssel imorrn kväll.. kanske ngr tavlor och lampor som flyttas ikväll.. får se om jag orkar/hinner.. borde eg sitta o plugga.. iaf formulera frågor.. men kan inte komma på ngr så.. =S

Sen så kommer det en kille hit ngn dag i veckan och fixar fläkten det sista oxå =) Ringde idag och ville komma men tyvärr var jag ju inte hemma men hoppas på att han kanske kan komma imorgon.. han skulle höra av sig =)

Nee.. nu blir det lite mer Plugg (läs Tv =S)
Puss & Kraam


Westlife - What About Now


Fars dag!

Dagen då vi ska fira våra pappor är här..

Min dag började som gårdagen slutade.. med bak =) Gjorde botten till kärleksmumsen igår och så fortsatte jag med glasyren imorse efter en tripp till affärn.. Sen blev det ananaspaj.. Så bar det iväg hem till föräldrarna på fika där även min bror bjöd på scones och bondkakor.. sen letade jag rätt på 2 lite varmare kängor som får duga tills jag hittat ngr vettiga i affärerna här istan.. Sen så Fick jag även med mig boken Vill du läsa? som är en gamal läsebok från mitten av 60-talet.. Kom o tänka på den fanns hemma hos föräldrarna efter en föreläsning tidigare i veckan..

Imorgon är det skola igen.. 10-15.. är ngt så otroligt skoltrött nu så det inte är klock.. man är ju verkligen aldrig ledig heller.. alltid en press på sig att läsa en massa litteratur... och inte bara läsa den utan även lära sig den och begrepp och div annat.. vill kunna koppla av på riktigt ngn gång.. längtar till examen bara ca 1 år kvar =S lr 1½..

På onsdag händer dock grejer =) då kommer det bli tapetserat i vardagsrummet.. ser så fram emot det.. bara väntat 2 mån nu sen vi beställde det.. Så har tömt våran DVD-hylla.. blev 1½ flyttkartonger fulla med filmer och serier.. Sen blir det mer på tis em/kväll.. gardiner, tavlor, lampor och sladdar som ska lossas.. sen ska ju även möblerna flyttas.. de flesta dock bara til mitten utav rummet..

Nee.. nu får de nog nästan bli sängen.. är ngt otroligt trött idag..
Sov så gott
Puss & Kram


What about now

Så heter Westlifes nya singel.. Uppehåll för att spela in NYA låtar och komma tebax starkt.. Visst låten är riktigt bra.. gillar både deras version och Orginalet.. för ja.. det är en cover.. Blev ni förvånade? Nej, tänkte väl det.. Men är iaf nyfiken på deras skiva.. 30 nov hamnar den i butik.. iaf i UK.. får väl se ifall den dyker upp här då oxå.. Men är glad att Spotify finns, för där har iaf singeln dykt upp =)

Halloween idag då?! Jahopp.. Blev god mat och skräckfilm hos Robert och My.. riktigt trevligt och god mat.. Blev skräckisen Mirrors.. Säger som My.. den öppnade starkt men slutade svagt.. Men helt klart sevärd..

Sen blev det rensning och städning här hemma idag.. och även lite igår.. Börjat plocka o rensa i datarummet.. va SKIT man samlar på sig eg.. Har en massa papper som ja säkert skulle kunna slänga men känner ändå att de kan va bra att ha.. o ja har aldrig kännt mig som en person som gillar att spara.. tycker det är så skönt att slänga saker faktiskt.. blir ju tomt då ju =) Utemöblerna fick åka in i förrådet idag oxå.. nu får utesäsongen vara slut =P

Imorrn är det tvätt 8-12 och ska väl varva det med lite plugg.. Känner mig duktig som ligger hyffsat i fas med allt som ska läsas men det är mycket och näst intill omöjligt så är nöjd att ja nästan läst mer redan första veckan på nya kursen än vad jag gjorde totalt på den första kursen =P Riktigt intressant det jag läser men blir helt knäpp samtidigt.. Läser om hur man läser och skriver.. man blir ju helt snurig av att läsa om hur man läser då man börjar tänka på hur man läser och då är det inte så lätt att läsa som man brukar.. (nu blev det lite snurrigt kände jag)

Och inlägget blev längre än vad jag tänkt..
så nu är det sängen..
Puss & God natt


Westlife - What about now
On the X- factor


RSS 2.0