En dag hemma

Idag har dagen spänderats hemma.. Var uppsatt på att jobba men var ingen som ringde så blev "ledig" Helt ok måste jag ändå säga.. Min mobil hade jag ändå ställt på kl 7 men först vid 10 kom jag upp ur sängen.. det är duktigt va?

Satte mig då iaf och läste klart 1 bok som ska va läst den här veckan o nu precis så läste jag klart en annan bok oxå.. så det känns skönt.. Ska iväg till ICA o handla lite här snart, så fort Raoul har sett klart på filmen han tittar på.. Ska försöka få in honom på Apoteket så han kan piggna till lite..

Imorrn är det skola och plugg som gäller igen.. sen på kvällen är det Hockey igen.. Känns verkligen som veckorna och dagarna är likadana vecka efter vecka.. Vill att de ska hända ngt roligt här snart.. och ute har det verkligen blivit höst nu.. Kanon fin dag idag med sol och några plusgrader.. Men blir ju kväll så tidigt... Redan becksvart ute nu och klockan är bara lite efter 5... Tur att man kan sitta inne och mysa med ljus då iaf =P hehe

Nee.. Nu blir det ICA och lite handling av mat o div annat..
Puss

Update

Så var det dags för en liten update..

Den förra kursen är nu över efter en salstenta och en hemtenta.. känns skönt att ha de gjorda.. det återstår ju dock att se hur det gick.. men tills det sker lägger jag det bakom mig.. Kan ju ändå inte påverka resultatet..

Idag då så var det kursstart på den nya kursen.. Känns väl helt ok, mkt läsning som vanligt men det är väl bara att bita ihop.. tog tag i det och stanna kvar idag och läste 1 kap så känner mig duktig.. Imorgon börjar jag först kl 13 så tänkte åka in tidigare kanske runt 9-10 ngt sånt och sitta och läsa innan det drar igång.. Får se hur pigg jag är..

Sen har jag satt upp mig på att jobba ons och fre då jag inte har ngr lektioner.. hade ju "tur" att få jobb i fre när jag satt upp mig.. visste inte vad jag önskade på kvällen innan om jag ville jobba lr inte men känndes ändå ok att komma iväg och jobba.. och 800kr extra nästa mån är väl inte helt fel iaf.. Så hoppas på lite mer jobb nu faktiskt.. därför jag försöker vara duktig och plugga när jag ändå är i skolan.. Vill ha lite extra pengar till Jul/nyår då de kan komma till användning..

Var ju på en riktigt trevlig fest i lördags oxå ja =) Lite återträff med tjejerna från BF.. mkt lyckat =) Var dock inte så kul ute.. nästa gång får vi skita i utgång tycker jag nästan.. Vi har ju jämt så trevligt innan o mindre ute.. men men.. Var trevligt att träffa alla igen.. Sen fick vi ju 1h extra sömn dagen efter oxå.. Inte fel

För att tala om det så är det 1 år sen helgen som var som jag och älskling var i London.. Tiden går fort.. Vill ut och resa mer med dig.. Men snart bär det iväg Norr ut.. sen ska vi allt fixa Karibien som du så gärna vill (och även jag).. ser fram emot Norr nu iaf.. =) Tågbiljett köpt oxå så nu kommer vi hela vägen upp iaf ;) sen är det hemresan bara som ska fixas..

Nej, nu är jag riktigt trött så nu blir det sängen
Puss & God Natt

Tentan

Så var tentan över som jag ängnat 1 vecka åt att plugga till.. nog det mesta jag pluggat till någon tenta =S frågan är nu bara hur det gick.. vissa frågor kände jag mig riktigt säker på och tror jag satte klockrent.. Andra däremot är jag mer osäker på.. Var massa följd frågor som jag var osäker på och 2 saker kännde jag inte ens igen och en fick jag black out på.. vet så väl att jag och Raoul satt o prata om de igår.. men kunde inte komma på vad det var.. Men nu ska ja lägga de bakom mig för idag..

På torsdag är det hemtenta 8-17.. ingen aning om vad den ska handla om faktiskt =S känns läskigt.. man brukar alltid få reda på ngt tycker jag innan.. få en aning iaf.. men inget.. iaf inte vad jag har hört...

Nu ska jag iaf åka och hämta Raoul på jobbet och sen åka ut o ta hand om hans föräldrars djur.. sen blir de att träffa Lisa på stan.. Mkt trevligt.. var allt bra länge sen vi sågs känns de som =)

På lördag ska jag även hem till Becca på fest, länge sen man träffa BF-tjejerna.. får hoppas de passar de flesta =) men de verkar som de flesta kommer iaf.. Skoj.. =)

Men nu ska ja svira om och gå o hämta bilen..
Puss & Kram

Förbered

Känner mig hyffsat förbered inför tentan som är på måndag faktiskt.. och det känns skönt med tanke på att det är 3 hela dagar kvar tills det är dags att skriva. Så än hinner lite mer kunskpa pressas in i hjärnan utan att det blir korvstoppning =p hehe

Träffade Erika idag och gick igenom begreppen som vi funnit i all litteratur och det var rätt så lika så känns skönt.. nu är det dock renskrivning av alla på datorn som gäller.. och lite mer läsning.. Men det ska nog funka

Igår blev det ett avbrott i plugget för en sväng ut till Ikano för att lite fönster shopping och sen efter det hem till Raouls syster Vicke som fyllde år..

I helgen blir det väl ngn mer sväng ut till Ikano kanske.. Raoul är sugen på en ny jacka och jag kan ju inte plugga HELA dagarna =P hehe.. Så får se ifall jag går in på IKEA då oxå o bränner ngr 100 lappar på en krukväxt kanske.. vill ha en stor växt i vardagsrummet.. Får se vad som hinns med..

Ha en bra kväll
Puss & Kraam

Tänkte att det var dags..

för en uppdatering..

Tiden den flyger iväg och det mesta som den består av är plugg.. och veckan som kommer blir det ännu mera då det är dags för tenta mån V43.. usch.. men var duktig igår och pluggade och även idag har jag redan satt igång och läst 1 kap (tog en liten paus nu)..

Intressant det jag läser just nu, dock så är det så mkt repetion mellan böckerna, de säger typ samma sak i varje bok och sen ska man kunna skilja på böckerna och veta vem som sa vad i vilken bok.. nja.. det är inte det lättaste.. Men som sagt är det intressant iaf och det underlättar ju.. Läser om hur barn lär sig att läsa och vad man kan göra för att stimulera dem och de olika stadierna de går igenom.. Jag vill ju testa att göra mina egna barn super smart nu dock bara =P haha.. läste precis om ngr som fått barn i 2-3 års åldern redan att börja läsa.. Det kanske skulle vara något hehe..

Fredag idag... händer nog inget speciellt ikväll, blir nog en lugn kväll men mat och film eller kanske idol? får se om det är något att ha.. Imorgon dock ska jag på kräftskiva. Raouls föräldrar har bjudit in oss och mina föräldrar så det ska bli trevligt.. Annars så blir det väl lite plugg om jag är duktig, men är grymt sugen på att shoppa oxå.. kanske kan få me mig Raoul någon dag, han har pratat om att han vill ha en ny jacka så man får se vad som händer..

Nee.. åter till pluggandet..
Puss & Kraam

RSS 2.0