Snart bär det av..

.. norr ut..

Borde eg ligga och sova så här dags men jag är pigg av någon anledning.. nerver inför imorgon kanske??

Har packat nu iaf.. kan inte förstå hur det kan bli så mkt för bara ngr få dagar.. men har verkligen funderar ifall de e ngt plagg jag kan plocka bort och svaret blev nej.. Så jag får leva med hur mkt väskan väger.. men mindre än 20 bör den väga iaf =)

Men innan det bär av norr över så är det en lång skoldag som ska klaras av.. Men det ska nog gå bra..
Imorgon blir även första gången jag åker buss till skolan sen jag började plugga.. det ni.. på 1½ år har jag varit duktig och cyklat varje dag.. bortsätt från ngr gånger då jag faktiskt har promenerat och ngr gånger som jag har fått skjus utav Linda.. Men imorrn blir det första gången med buss som sagt var...

Neej.. Nu får det nog bli sängen för att jag ska orka ta mig upp imorgon..
Ni får ha det så bra så kommer det bilder från helgen senare..
Puss & kraaam

Inget Vatten..

Idag när jag kom hem från skolan vid fyra så hade vi inget vatten.. och att baka som jag och raoul hade tänkt oss var inte det lättast.. Men det löste vi sen iaf.. Det blev en stor HÖG med lussekatter.. mums mums..

Vattnet kom igång sen igen iaf.. vid tio nu ikväll.. segt.. så nu kan vi iaf gå på toa och tvätta oss om händer o dylikt.. fy vad man är beroende utav vatten eg..



Pusss & Kraam

Julmarknad

Var på julmarknad idag med mamma.. Riktigt trveligt!

Blev 2 st ljus som ser ut som snöbollar och sen en burk honung med citron och lime smak =)
Sen blev jag riktigt förtjust i en ljusstake.. Hade dock inte pengarna till den.. kostade 395kr.. men riktigt fin var den..
Så här såg den ut.. Man kunde även forma den så den antog andra former oxå.. tyckte den va häftig =)


Här har de format /ställt den i en rund cirkel..


Våges


Ha en bra dag!
Puss & Kraam

Min Topp!

Blev klar med min topp igår =) Känns riktigt skönt att första plagget är klart... nu e de "bara" byxa, kjol och trikåplagg kvar. men de ska ja väl försöka hinna med innan kursen tar jullov.. kanske inte kjolen då.. men de andra iaf...

Så här blev den iaf...


Puss & Kram

Every Little Thing You Do



It's Every Little Thing You Do
That Makes Me Fall In Love With You
There Isn't a Way That I Can Show You
Ever Since I've Come To Know
It's Every Little Thing You Say
That Makes Me Wanna Feel This Way
There's Not A Thing That I Can Point To
Cause It's Every Little Thing You Do


Nästan klar..

Är nästan klar med mitt livplagg/ topp.. Har bara sömen på sidan kvar.. dock så ska det ju vara en dragkedja där och är inte riktigt 100 på hur jag ska få dit den snyggt.. så tänkte ta me den imorrn och fråga ifall ngn klasskompis har ngt tips på hur jag ska gå till väga.. för från boken fattar jag inte riktigt hur jag ska göra.. får hoppas den passar sen bara.. risk att den ev blir lite för tajt runt  magen men jag får väl göra som Raoul påpeka.. träna bort det =p Det är ju de som e tanken så då gäller de ju verkligen att sätta igång.. spec ifall vi ska ha modevisning med våra kläder.. Ska nog ev börja pyssla på mönstret till mina byxor sen oxå så jag kommer igång med de... Dock är förarbetet inte det roligaste..

Kommer nog upp en bild på toppen sem mär den är klar.. vilket förhoppningsvis blir imorrn!

Puss & Kraam

Skellefteå Here We Come...

På torsdag em efter skolan bär det iväg norr ut för andra gången i år =) Ska hälsa på Lisa, ska bli riktigt kul.. Stannar tills på söndag em så det blir 2 ½ dag där uppe.. ska bli skoj.. Får se vad som hittas på.. men festande är att räkna med iaf =) hehe


Puss & Kraam

Tanken var god..

Tanken denna söndag var att få plugg gjort.. det skedde delvis.. Jag läste klart kap i boken ja börjat på i onsdags och sen blev de en halv artikel.. Sen var jag så hungrig att jag behövde frukost.. Sen blev det dusch och sen hem till föräldrarna för att vara smakråd till mamma vilka glasögon hon ska välja.. Det visade sig att både jag, mamma och pappa tycker samma.. så nu e de bara upp till mamma att bestämma sig mellan de två vi alla tyckte..

Sen var ju tanken att jag skulle hem till plugget igen.. men så blev det ju inte.. fastnade ju vid tvn och datorn.. fy Malin.. men det brukar alltid lösa sig till slut..

Nu är det Ensam Mamma Söker och det till det ska en varma koppen avnjutas..
Ha det så bra..

Puss & Kram

Sööt..

Tycker denna reklam är så himla söt.. hehe (ja.. jag är lite uttråkad.. därför får de nog bli sängen nu..)




God Natt!
Puss & Kraaam

Grattis..

..till mig själv för att idag har haft körkort i 1 år =)


Bilen saknas dock fortfarande..


Puss & Kraam

Förkyld..

Jag har gått och blivit förkyld.. Det kom som en smäll bara, helt utan förvarning..

Var och tränade igår med Läcki, åkte hem och duscha och ställde in mig mentalt på plugg.. Började frysa som en iskub och oavsätt hur mkt kläder jag tog på mig och filtar jag hade över mig blev jag inte varm. Att sen bara bli plötsligt trött och lite smått illamående gjorde inte saken bättre.. Så det blev en tidig kväll (halv 10) med lite plugg då i en halv timma innan de blev sömn.. Var verkligen tvungen att ta mig till skolan idag.. Som tur var mådde jag bättre idag men att ha en dag mellan halv 9 och 16 var inte det roligaste att veta om när man skulle upp..

Morgondagen ser likadan ut.. 8.15 till 16.45 är schemalagt.. kan nog förhoppningsvis smita iväg lite tidigare då jag tror vi inte håller på till riktigt kvart i 5.. Imorrn är det formgivning och konstruktion av byxa som står på schemat.. Sen blir det nog en lugn hemma kväll framför TVn med ngn film =)

Nu ska ja se ifall jag kan komma på ngt jag är rädd om så jag kan göra ngn produkt för att bevara den =s
Ha de så bra
Puss & kraam!

Helg..

Så var helgen kommit och ännu en vecka har sprungit förbi en..

Sitter i detta nu o väntar på att bror ska höra av sig o säga att de kommer o hämtar soffan.. Vill bli av med den NU... (okej.. ja kan vänta ngr timmar till ifall de skulle vara så.. vet ju att ja kommer bli av me den förr lr senare iaf =P hehe)..

En vecka har gått sen Arvingarna och sitter jag och tänker tillbaka på det blir det nog fortfarande att jag svävar på ngr små rosa moln =) Hade en så himla kul kväll med tjejerna =)

   


V.I.P Rummet =)
(Bilder från Lisa)

Nu får ni ha er en bra dag!
Puss & Kraam!

Personlighetstest

Anna hade ett test på sin blogg som jag kännde att ja behövde göra.. så här blev resultatet...

Din personlighetstyp:

Tystlåtna, vänliga och samvetsgranna. Pålitliga. Sätter oftast andras behov framför sina egna. Stabila och praktiskt lagda. Värdesätter trygghet och traditioner. Välutvecklat sinne för form och funktion. Uppmärksamma på detaljer i det sociala samspelet. Extremt lyhörda för andras känslor. Vill vara till nytta för andra.


Karriärer som skulle kunna passa dig:

Inredningsdesigners, designers, sjuksköterskor, administratörer, operativa chefer, sekreterare, förskole- och dagispersonal, socialarbetare, personalvetare, juristassistenter, präster, kontorsansvariga, affärsinnehavare, ekonomibiträden, hemmafruar/hemmamän, trädgårdsmästare, kuratorer, familjerådgivare, hälsovårdspersonal, bibliotekarier, medicintekniker.

Från http://se.41q.com/

Tycker det stämmer bra faktiskt.. Några utav yrkerna som står där skulle ja mkt väl kunna tänka mig.. Tycker ni andra att min personlighet stämmer =P

Puss & Kraam!


Arvingarna!

Hade så himla kul igår..

Kvällen började hemma hos Läcki! Fortsatte in till stan där mod skaffades för att våga sig på ett försök på Harrys.. Jag utsågs till talesperson.. och jag lyckades få oss att få komma in =) Svävar fortfarande på små rosa moln utav lycka! haha Var en underbar kväll med de bästa! Hade så himla kul hela kvällen.. Ser fram emot nästa gång redan.. och att vi kom in på "VIP" är ju oxå lite extra kul =) (Jag undrar fortfarande va den där killen sa)..

Puss & Heej!

Lite bilder av gårdagen..
Fler kommer nog senare då mitt msn inte är elakt och jag kan få de utav Lisa..

  

De Bästa!

RSS 2.0