One tree hill

Idag har det varit en One Tree Hill dag.. Satte på 4e boxen och har totalt  tittat på 2 skivor, dvs 8 avsnitt.. Medans det har stått på har jag dock varit duktig och sytt på min klänning.. snart klar med mitt broderi.. bara 4 uddar kvar på en stjärna.. tror inte ja ska göra något mer på hjärtanen då jag känner mig nöjd.. hoppas inte lärarna tycker de e för få använda stygn lr något sånt =s

Nu ska jag allt hoppa in i duschen dock och göra mig redo tills ikväll..
Ni får ha en bra afton i det fina sommarvädret som jag totalt har dissat idag tyvärr =(

Puss & Kraaam


Ledig?

En dag utan plugg.. Så ledig kan man väl säga lite eller?

Har en del att göra dock och känner att det finns tid kvar men den kommer nog att springa iväg.. Idag har jag först varit ute på promenad med Sofie, sen blev de en sväng in till stan med Raoul.. blev stor shopping för honom.. men billig ändå.. 3 par skor för ca 650kr på stadium, 2 par jeans på Bertoni för 900kr och sen en tröja från Jack And Jones för 400kr.. både skorna och jeansen var på rea vilket kanske märks på priset =P Själv blev det bara köp på systemet tills imorrn.. Raoul försvann här hemmifrån för ca 1h sen.. ska upp till Stockholm i helgen så passar på att umgås med Söt då =) God mat och film =) och så självklart trvligt sällskap!

Imorrn blir det dock lite plugg är tanken.. Har tvätt mellan 8-12 sen hem till Sofie och Matte runt halv 8 tiden.. Så under lördagen får jag väl se till att plugga.. målet är att bli klar med klänningen tror jag allt.. På söndag ska jag hem till föräldrarna och bjuda mamma på fika då det är morsdag.. Sen blir det väl inte så mycket mer som händer då förutom plugg.. Längtar till Tisdags då allt är över..

Känns skönt iaf och veta att lite av kursen redan är avklarad.. fått in 5,5hp av 15hp.. så bara 9,5hp kvar till G =P

Nee.. svepa av golvet lite här innan det är dags att möta upp Läcki o handla inför kvällen =P
Puss & Kraam


Only You



Ronan Keating - Only You

Läsperiod

Har kommit in i lite av en läsperiod just nu.. Läste klart Cecilia Aherns senaste bok "The Gift" imorse som jag köpte i London när jag och Raoul var där.. började lite smått på den på flyget hem men började om någon gång tidigare nu i våras.. Har nog läst mestadels av den de senaste 3 dagarna dock tror ja..

Började iaf på den 6 Potter boken sen imorse, Harry Potter och Halvblodsprinsen. Vill friska upp minnet lite av den innan filmen kommer.. Vill se vad de tar med och inte och så.. (för att ev kunna förklara saker för Raoul ifall filmen skulle vara otydlig =P hehe) Kanske får bli att gå och lägga sig och läsa istället för att sitta här.. kom väl nästan 100 sidor förut när jag läste.. bara några 500sidor kvar lr så.. Går för övrigt mkt fortare att läsa skönlitteratur än kursböcker.. så mycket roligare oxå =) 

Puss & Kraam

 

Långledigt

Det har varit långledigt denna helg och planen att vara ambitös var hög.. resultatet? långt ifrån..

I Onsdag som jag oxå var ledig blev det en sväng ner till stan för att fixa tygprov och köpa garn till broderiet. Sen blev det inte så mkt mer gjort den dagen..

I Torsdags så var det röd dag och jag orkade inte chansa på att det var öppet på Ohlssons så blev en tur ut till Raouls föräldrar istället för att grilla och fixa lite i dammen. Men inget plugg..

I Fredags så åkte jag ner till stan iaf och köpte tyget jag skulle ha.. sen så fixade jag mönstrerna helt klart och klippte ut delarna i det rätta tyget och sydde insnitten.. Sen blev det inte så mycket mer gjort..

I Lördags var jag och Raoul och hans föräldrar ut till Landeryds golfklubb med pappa och gick korthålsbanan.. Var pappa, Raoul och Raouls pappa som spela.. Slog dock 3 slag på ranchen.. va länge sen sist, men den sista bollen fick jag nog iväg en 50-60 meter iaf =p

I dag då? ja inte mkt gjort förutom att jag och Raoul har borrat upp hyllorna i data rummet.. så nu har jag någon stans att ha mina skolböcker på ett bra ställe och mina sysaker =) Ska väl se till att skriva ut lite av min design tills imorrn iaf då ja har handledning..

Puss & kraam

Toile

Idag gjorde jag lite ändringar på toilen jag gjorde igår då jag kom på igår precis när jag höll på att somna att jag hade ju glömt att göra insnitten. så idag när jag kom hem sydde jag de och klänningen passar mkt bättre nu.. Det blev dock inget tyg köpt idag.. var för trött när jag skulle åka hem att jag inte orkade ta vägen förbi stan.. tänkte ta de imorgon istället då jag ändå inte ska till skolan.

Har skrivit lite på en text till skolan idag oxå.. riktigt nöjd.. har fått ihop 1 utav 2 sidor..
Men nu ska ja fortsätta kolla klart på Cold Case..

Puss & Kram

Känna sig duktig!

Känner mig lite duktig, men borde göra mer. Har inspiration men inte ork att skriva om det jag ska till skolan. Men kanske ska ta tag i de lite iaf. Skriva ner lite stödord kanske.. Jag har iaf gjort klart mitt mönster till klänningen jag ska sy, blev dock lite stor i toillen ja sydde så imorrn ska ja ta mer mönsterpapper i skolan och justera mönstret. Ska även åka till Ohlssons och köpa mig klänningstyget tänkte jag, iaf köpa/ be om ngn provbit till det jag vill ha så jag vet hur det går att brodera med det.

Är iaf hur trött som helst ikväll så det får nog bli en tidig kväll.. Tyvärr är det ju Projekt Runway mellan 22-23 =( och det vill jag ju se men vill ju ha min sömn oxå.. Hmm får se hur det blir..

Ni får ha en bra kväll iaf..
Puss & Kraam


En dag i regnet..

Idag var det verkligen inget roligt cykelväder, speciellt inte när man skulle cykla ändå till andra sidan av staden. Men med det "fina" regnstället jag har så höll jag mig torr vilket var skönt. Men man känner sig ju inte speciellt snygg när man har på sig full mundering. Sen efter en intervju blev det en sväng till IKEA och äta 10kr frukost (billigt och bra) och diskutera våra intervjuer och fältstudier. Sen blev de cykeltur ut i regnet igen..

Nu ska ja försöka designa klart mitt broderi för det expermentella arbetet och försöka lista ut mönsterkonstruktionen till min klänning.. (vad har jag gett mig in på..)

Men först ett mail till Annica för att berätta om vilka dagar jag varit hos henne under Våren, fick ett sms precis om att hon behövde ha det.

Puss & Kram


Stylista

Kollade precis på den nya serien Stylista på Tv3.. Går i samma stil som Project Runway och Top Model.. Men att det den här gången handlar om att bestäma vad som är Mode genom Elle Tidning. Efter första avsnittet har jag inte fått någon större uppfattning om hur mycket jag kommer titta på det men ska nog försöka titta på nästa vecka också. Lite kul att få reda på hur den industrin fungerar..

Puss & Kram

Stylista går på söndagar kl 19.00 på Tv3

Städning

Blev så uttråkad att jag drog fram dammsugaren, och då är man uttråkad för det är inget jag brukar göra i första taget.. Det var inte heller så länge sen den var framme, tror det typ bara var 1½ vecka sen.. och så ofta sker de inte här hemma =p Sopkvasten är dock framme lite oftare =) Efter dammsugningen fick sig även golvmoppen en omgång.. det behövdes för det var det längre sen jag gjorde så nu känns det rent under mina barfota fötter =)

Nu är det väl bara att disken som borde tas hand om, men diskade faktiskt 2 gånger igår så skulle va skönt att få slippa ida, men har kommit upp ett nytt berg som behöver kommas bort.. Lite sugen på diskmaskin blir man ju faktiskt..

Puss & Kram


Harry Potter

Längtar tills de e dags.. Här är lite Behind the Scenes på nya Potter!


Uttråkad

Känner mig grymt uttråkad.. Vet inte vad jag vill göra, eller jo det gör jag visst men det går inte.. Vill borra upp våra hyllor som ska sitta i datarummet. Men Raoul är inte så sugen på det och sen har vi lånat ut våran borr också som vi inte fått tillbaka än... Kom för övrigt förbi en hemsida när jag sökte på bilder som förknippade med uttråkad.. http://uttrakad.se/ en internet sida med tips på vad man kan göra just när man är uttråkad, får väl ta och titta om de kan komma med några roliga förslag mer än de få ja hann läsa innan jag fortsatte skriva här =P De tipsade på att betala räkningar eller göra plugg.. vet inte ifall de kommer ske dock...

Puss & Kraam


Söndag

Söndag idag igen.. Veckorna springer förbi och snart är det sommarlov igen.. Få lite ledigt från studierna är inte fel.. Har dock inte så mycket kvar i skolan att göra om man bortser från skrivuppgifterna.. För de har jag inte börjat på än.. Kanske dags med det snart, skulle ju vara skönt att slippa sitta kvällen innan, fast varför göra det på annat sätt än sist då jag lyckades få VG tom =p hehe

Har också börjat skissa på mitt kommande arbete de här 2 veckorna framöver.. Lutar åt just nu att jag ska sy en svart klänning med röd Hallandssöm på.. lr inspiration av hallandssömnen iaf.. Har skissat lite på hur själva broderiet ska se ut och hur det ska se ut på klänningen och även hur klänningen ska se ut.. Problemet är bara att minnet inte är det starkaste, mönsterkonstruktionen som vi fick lära oss i den andra kursen som vi läste är inte riktigt på plats.. Vet tankegången omkring det så ska väl kunna sätta mig och lista ut de genom att läsa mig till det..

Puss & Kraam

Nog för idag..

Nu känner jag mig nöjd för idag iaf.. Vet inte ifall det blir mer men känner mig nöjd över att något har hänt med bloggen iaf.. Nu blir det att hoppa in i duschen och fräscha upp sig lite och sen en vända till ICA för att komma på något gott att äta till kvällen =)

Här hemma blir det Robinson och sen kanske någon film. Ifall jag får med Raoul på tankarna kanske lite Eurovision.. är inte så intresserad själv men det kan funka ibland..

Nee, duschen var det!
Puss & Kram

Ändringar På G..

Varit sugen en längre tid på lite design byte.. Tänkte pyssla lite med  det under dagen.. får se hur stora förändringar det blir och hur länge jag orkar  =)

Ha en bra dag!
Puss & Kram

Gnäll Farbror..

Han är tillbaka.. Allas våran gnäll farbror här på Ödegårdsgatan.. Han är iaf tillbaka för att gnälla på mig.. Vet inte ifall jag ska skratta eller bli iriterad... (det gäller självklart min cykling på trotoarer)

Kom från skolan, vilket gör att jag kommer från samma håll som jag senare ska upp på..Reflekterar att det är en bil på gatan som stannar till och blinkar, jag saktar in men ser att han typ slutar blinka så ja börjar åka igen.. Han börjar åter blinka och den här gången svänga upp på trotoaren, precis där jag ska svänga upp till vårat hus. Han prejar alltså typ ut mig på gräset så jag inte skulle kunna köra vidare men jag trampar på och cyklar direkt upp till cykelförrådet och ställer in min cykel och går in..

Jag förstår inte hur han orkar engagera sig så mycket för att få mig att sluta cykla på trotoaren.. Brukar bara cykla där om jag ser att den är tom förövrigt, ser jag att det är folk som går tar jag gatan... Han måste nästan vara en gammal polis eller något sånt. Nu blir det iaf en promenad med Sofie. Får se ifall han fortfarande lurar omkring i sin bil...

Puss & Kraam

Westlife Bröllop

Det ägdes rum ett bröllop här om dagarna för en av grabbarna i Westlife, Idag släpptes tidiningen med de bilder som tagits från bröllopet.. Jodi var riktigt fin måste jag säga =)

Här finns Bilder från bröllopet, inte så många än men det lär komma upp fler efter hand.. De hade iaf tur med vädret, men vad kan man förvänta sig när de bestämmer sig att ha det på soliga Barbados (inte alls avis =S )...

Puss och Kram

Jewel - Hands



Jewel - Hands

Måsten..

Det finns många olika måsten.. Roliga måsten, tråkiga måsten, jobbiga måsten, omöjliga måsten osv.. Har en hel del måsten hängades över mig.. tyvärr är de inte några roliga... Det finns många saker i skolan som ska göras, sys, formges, monteras, skrivas och gå på besök bland annat..

Idag har jag iaf varit duktig och formgett applikationen som jag missade då vi var i Dublin.. (Nej, jag gör inte saker i så god tid).. Jobbar som bäst under stress men kroppen och hjärnan har redan tagit sommarlov med 4 veckor kvar i skolan.. för ja.. om exakt 4 veckor är kursen slut och ingen skola på ca 3 månader.. helt otroligt.. Hur sjutton ska jag hinna? Får väl bli som sist och sitta långt in på natten..

Ett positivt besked är iaf att jag har fått in alla mina betyg från förra kursen nu.. (sega lärare som sätter betyg 3 veckor efter utsatt datum).. Och sen imorgon ska jag träffa Ofelia oxå =) Ska bli trevligt! Min tur att bjuda igen på fikat hemma hos henne..

Ser redan sommaren runt hörnet och det fina vädret underlättar inte, långa dagar i solen, böcker som har staplats upp på hög som jag vill läsa, ha ork att vilja göra saker som inte är Måsten som inte är roliga.. Nu får de nog bli något roligt, har ju varit lite duktig iaf =)

Puss & Kram


Krokus på väg upp..

Leave My Mind..



Lene Marlin - Leave My Mind...

Minnen

Satt igår och bläddrade i gamla tidningar som Top of the Tops och Tv Hits från 2002 och 2003, Vilken bra musik det spelades då.. Man kände till de flesta banden och gillade musiken.. annat är det nu.. Kan bero på att jag inte lyssnar på lika mycket musik nu som jag gjorde förr men anser mig ändå som jag har lite koll på dagens musik allt =)

Känndes dock konstigt att läsa artiklar när Westlife fortfarande var 5 personer och inte 4 som de är nu.. Roligt att läsa de dock.. och sen att se hur många band som faktiskt inte finns längre och vilka som verkligen har lyckats sen dess... Intressant att se utvecklingen genom att kolla bakåt i tiden..

Puss & Kraaam

Valborg

Igår var det Valborg och den spenderades framför grillen. Det grillades Fläskkarre, blev riktigt gott och till det poatissallad.. mums.. Sen blev det att gå till Tannefors slussar och kolla på brasan.. såg inte så mkt av den då det var så mkt folk men vi satte oss på en bänk och snackade o drack lite medhavd dricka.. Sen blev det en sväng runt ån och titta lite närmare på brasan och sen hem igen.. Var en trevlig och rolig kväll..

Helgen som kommer nu blir nog rätt lugn.. ska försöka sy lite och sen ska vi nog handla blommor till balkongen någon dag! Sen behövs det städas oxå..

Ni får ha en bra helg
Puss & Kraam

RSS 2.0