Närmar sig

Det är nu bara 3 dagar kvar.. och snart 2.. kl närmar sig tolv då en ny dag börjar..

Imorgon blir en lång dag, 9-17 i skolan o sen hem o kolla lite OTH =) Sen blir de nog en lugn kväll.. kolla ngn film lr så kanske.. Onsdag blir de skola 8-10 och sen ner till stan o växla pengar, promenad med Sofie och sen hem och packa klart. Sen blir det mys med älskling på kvällen med Taco sen bär det av till Irland =) Trevligt det ska bli.. Lite svårt att veta vad man ska packa med sig bara.. Får inte glömma att beställa en taxi heller.. men de gick ju bra sist.. ska dock inte beställa den till halv, tar inte 20min in till resecentrum kl 5 en torsdagsmorgon.. max 10 typ.. fast sen om den e sen o man missar tåg o sånt.. usch.. nu blev jag osäker på tiden =S jaja.. får väl se vad de föreslår när jag väl ringer o bokar..

Nu blir det sängen..
Puss & Kraam


Lugn helg

Helgen har varit riktigt lugn, tanken var som jag nämnt tidigare städning men ingen städning blev av.. Behöver faktiskt en borr för att kunna städa så som jag önskar.. (låter kanske konstigt jag vet, men vill kunna få upp saker på väggarna för att kunna lägga vissa grejer där istället för var de är just nu).

I lördags var det iaf storhandling som gällde annars inte mkt.. och ida har det varit en slapp dag vid Tvn med mitt korsstygns broderi =) Börjar närma sig slutet på det nu =)

Ha en bra kväll.. Här e de VanVeteren som gäller
Puss & Kraam

Över..

Nu är den tredje kursen av fyra över för det här året.. Gud så skönt.. All stress för en helg kan försvinna, så himla skönt... Blir en lugn helg med plock och stök, lite städning och lite handling.. Tid för återhämtning efter veckan som varit..

Nästa vecka blir en bättre vecka.. 
Måndag är jag ledig, så de blir det promenad, lite plugg och sen valtorget i skolan inför valet till hösten..
Tisdag är det kursstart på den nya kursen, en lång dag men ska nog klaras av, brukar vara mycket info o så bara typ
Onsdag tror det är någon lektion mellan 10 och 12 bara.. så kanske hinner med en promenad då oxå..
Torsdagen börjar tidigt =) Kl 5.06 går tåget upp mot Arlanda och sedan flyget vidare mot Dublin
Fredag En heldag i Dublin får se vad som händer
Lördag En till heldag i Dublin =)
Söndag Tror det bar hem runt eftermiddagen, hemma i Linköping igen vid 23 iaf =)

Hihi.. Nästa vecka blir nog som sagt en av de roligaste veckorna i mitt liv hoppas jag på =) (iaf slutet av den hihi)
Nu blir det att fortsätta njuta av att inte ha några måsten =)
Puss & Kraam

God natt

Nu tar jag god natt här.. Har gjort klart mitt skoljobb så gott som det går.. orkar inte mera.. ska unna mig en promenad imorgon fm innan skolan drar igång.. Det är jag värd.. Orkar inte montera mera.. det som jag inte monterat är det jag tänkt sätta upp imorgon så det kommer jag ju iaf prat omkring.. det andra kan ju vara bra att ha skrivit ngr ord om så de vet att jag vet vad det är jag har gjort..

Sa till Raoul när han gick och la sig för 1 timme sen att jag hoppades kunna komma till 2.. jag lyckades.. YEAH!
God NattNu! 
Puss & Kram

Sitter i skolan

Är i skolan nu o väntar på att eftermiddagspasset ska börja.. 5 kvar att redovisa.. 6 har gjort det så mer än hälften gjort.. Sen blir det skriva lite arbetsbok mellan lektionen och mentorsträffen..

Får se ifall inlägget jag skrev inatt har lust att komma upp oxå..

Ha en bra dag nu.. kvällen blir relativt lång.. Vid 8 är tanken att jag kommer hem tror jag..
Puss & Kraam

God natt från Pluggaren

Det blev lite plugg gjort idag iaf.. Har fått klart 2 saker iaf (tror de är klara iaf.. Har skrivit ut dem o hoppas på det bästa).. Sen har jag kommit en bit på min arbetsbok.. men natten imorgon lär nog bli lång.. om jag inte är duktig och får mycket skrivit på det lilla hålet som blir imorgon..

Skoldagen börjar vid 10 och beräknas vara slut omkring halv 8 =S Lektioner mellan 10-12, 13-15 och sen 17.30- 19.30... så tänkte att mellan 3 och halv 6 hinner jag nog knåpa ihop några rader... förhoppningsvis kan jag smita ifrån klasskompisarna och vara osocial =) Datorn åker med imorrn oxå, dels för att kunna plugga men även för att kunna visa bildspel på den då skrivaren inte äger någon gul färg för tillfället.. Går ju inte att skriva ut bilder i svart/vitt om man ska ha utställning..

Neej, nu får det bli sängen så jag orkar upp imorgon och pallar morgondagen.. Ska se till att lägga fram det mesta som måste med imorrn så jag inte missar något viktigt..
Pusss & Kram och sov så ljuvligt!

Miss Behaving

Det är vad det står på min kopp med thé i.. och det stämmer ganska bra in på mig just nu känns det som..

Har varit vaken sen kl 8 imorse för att sätta igång med pluggandet.. vid 10 hade jag läst de texter jag behövde läsa för att börja med min skrivuppgift.. hur långt har jag kommit då? joo ca 1sida.. iget bra.. får inte till det som jag vill.. Går så segt att skriva idag så jag inte vet vad jag ska ta mig till.. det är ju idag det ska vara klart.. *små panik* (lr ska ju redovisas imorrn men så imorrn morgon går ju oxå =S )

Tänkte ta en paus o skriva lite på arbetsboken lite istället.. få lite nya perspektiv kanske.. men ingen lust där heller.. Men måste sätta fart.. tyvärr är det mycket annat som lockar, det fina vädret (vill ju ut på promenad), städning (alltid lust att städa ner plugget är hemskt) Pyssla och dona här hemma så det blir som jag vill ha det snart.. Men det ska ske i helgen... Ska ta en städ och röj helg den här helgen tänkte jag nog.. Kan behövas..

Ringde föresten vikariebanken igår.. Så nu får jag även vikariera som lärare =) Lite nervöst, förskolor har jag bra koll på.. där jobbar man ju lite mer ihop med resterande personal o så.. men stå helt själv i ett klassrum med en massa elever, Ja de skrämmer mig lite.. Men det ska väl gå bra, fungerat allt bättre efter hand ju mer jag varit hos Annica så =)

Nee.. åter till plugget nu..
(jag som vill städa =S)
Puss & Kraam

Plugg, plugg, plugg, plugg, plugg

Det är vad dagen imorgon ska bestå av... har inte tid med något annat.. men tror nästan jag ska ta kväll här för att orka med morgondagen.. eller så ska man försöka få klart lite nu och sen tvinga sig upp sig imorgon... Inget låter vidare inspirerande.. Har ingen vidare inspiration just nu så vet faktikst inte ens ifall ja skulle få ngt skrivit...

En sista liten provbit annars kanske?? Ja.. så får de bli medans jag tittar på Brothers & Sisters..
Ni får ha en bra kväll..
Puss & kraam

Plugg

Sitter och försöker knåpa ihop några vettiga ord till min arbetsbok men allt står still, minnet har börjat svika oxå hur man knöt alla de där banden jag just nu skriver om.. Istället blev det lite musik från Youtube där jag sprang förbi den här låten men fastnade.. Riktigt bra måste jag säga!

Pusss & Kraam


Taylor Swift - Love Story

Bio ikväll!

Ikväll är det bio med älskling som gäller..
Ska se watchmen, hoppas på att den ska vara bra..
Innan dess är det mat ute som gäller..
får se vad det blir för resturang det blir..
Trevligt ska det bli iaf.. Filmen var rätt lång dock..
så glad att det blev sovmorgon ida..
så hoppas på att jag orkar hålla mig vaken..

Hoppas ni får en bra kväll allihoppa
Puss & Kraam

Sista lektionen

Idag hade vi den sista lektioen på den här kursen.. känns som den har gått väldigt fort... kan ju bero på att vi varit ute på VFU 4 dagar i veckan under de första 5 veckorna typ.. Nu känns de som de enda jag gör är att sticka o virka.. och mer har jag och göra.. en massa skrivuppgifter kvar att pyssla med och även en arbetsbok... VARFÖR lär jag mig aldrig att planera?? Så det blir en plugg helg den här helgen och lika så veckan som kommer.. sticka, virka och skriva.. ska kanske tänka så som ngr klasskamrater tänkt.. all stickning & virkning ska va klar senast söndag o sen börjar ja på allt som ska skrivas.. Jaja.. bara att kämpa vidare..

Ni får ha en bra kväll.. nu ska ja återvända till min stickning..
Puss & kraam

Nu vankas...

... det promenad.. ska gå om några minuter och möta upp Sofie.. sen blir det den vanliga turen runt Stångån.. Sen blir det nog lite Wii Fit sen när jag är uppvärmd =) Sen sticka klart mina vantar.. ska börja att minska nu på min andra vante så räknar med att bli klar med mina vantar ida =)

Ha en bra dag!
Puss & Kraam

Skottstatistik

54-25 till LHC..  utdelningen.. 2-2 rättvist? NEJ.. nu får LHC klämma in ett mål nu när 6e perioden ska börja =S

LHC

SKÄRPNING LHC!

Nu vill jag för F**N se ett Mål... orkar inte sitta uppe hela natten o se er leka med en puck.. ni är ju så nära..

KÄMPA NU DÅ!

Shopping!

I fredags blev det shopping.. Tanken var att köpa en present till mamma som min bror ska ge och även sen presenter till Raouls föräldrar.. när vi sen var på Ikea så köpte handlade vi även hatt och skostället jag och Raoul tittat på innan.. så nu har vi nya hallmöbler oxå.. Nu är det bara montering som behövs.. (av hatthylla.. skostället fixade jag igår)  Hatthyllan får vänta tills vi fått tag i en slagborr så vi kan sätta upp den på väggen..

Sen så gick vi bara in på Game lite snabbt för att titta och visade sig att Wii Fit kommit in i butik.. och då kunde jag inte hålla mig utan köpte det då jag har väntat så länge på att det skulle komma tillbaka i butik. Så har även under helgen hunnit spela lite Wii Fit.. riktigt kul =) Låst upp nya spel men finns mer att få fortfarande =) Lyckats gå ner 1kg oxå =) tror dock att jag ätit väldigt mycket den dagen jag började men ändå =) haha

Ha en bra kväll & Heja LHC!
Puss & Kraam



Kalas

I helgen har det varit kalas både lördag och söndag!

I lördags firade vi Raouls föräldrar som fyllde 50 år igår och 60 år på onsdag.. Så blev god mat och fika hemma hos dem med en massa släkt.. På kvällen kom Läcki hit för att göra mig sällskap då Raoul skulle på 25 års fest.. Spela lite Wii och kolla lite Film..

Igår så blev det hem till mina föräldrar för att fira min mamma.. som faktiskt fyller år idag.. så GRATTIS MAMMA! Kvällen spenderades sen åt att städa i våran klädkammare.. Vilken röra det har varit där inne och vad nöjd jag blev över resultatet.. Man kan se golvet nu och faktiskt hitta det man letar efter.. =)

Puss & Kram

Äntligen..

Fick tag på den andra nu som de bara gått fram en massa signaler till nu.. Så nu e de fixat så jag kan jobba igen =) hehe.. 6-18 varje dag från den 8 Juni tills 14 Augusti satte ja upp mig =S Ingen ledig sommar här inte.. (inte som jag vill pengamässigt iaf..)

Nu får de bli staden snart..
Puss & Kram

Uppdatering..

11.15 låter det på den ena av telefonerna nu iaf.. den andra går det fortfarande fram en massa signaler på.. gör nya försök var 10:e min.. man tycker ju att de borde kunna infinna sig vid deras telefoner någongång..

Kontaktpersoner

Usch.. nu blev ja trött.. sitter och försöker få tag på någon utav de två kontaktpersonerna som finns på mitt jobb som vikarie gällande att jag ligger som vilande i systemet.. Tror ni att de personerna går att kontakta?? Nej.. helt rätt.. Ingen utav de två svarar.. jag har inte tid att sitta och ringa lite då o då o vänta på att de ska svara.. har man inte möjlighet att svara på jobbet så anser jag att det ska finnas en telefon röst som meddelar när personen kommer tillbaka.. inte att det bara går fram en massa signaler och inget som händer.. usch..

Får väl sitta här o vänta o hoppas de svarar snart så jag kan åka in till stan som det var tänkt..
Wish me luck..
Puss & Kram

Plugg?!

Ida var det en dag som skulle ägnas åt stickning var tanken.. har inte kommit så långt.. första gången jag läser mönster och förstå vad som väntas göra.. chansa och upptäcka sen att det var fel var inte det roligaste.. men började nyss på ett nytt försök.. Förhoppningsvis går det vägen iaf =)

Imorrn är tanken att vi tydligen ska dekorera saker vi stickat och virkat.. hmm.. jag som inte kommit så långt.. vad är tanken att jag kan göra då?? hmm får väl åka till skolan o se ifall de e något givande.. måste se till att börja sticka på allvar nu iaf..

Åter till stickningen.. (känner mig som en gamal dam, men det ska tydligen vara hippt och sticka igen har jag hört =S =p )
Ha det så bra..
Puss & kraam

Träff med Ofelia..

Var hemma hos Ofelia ida.. Riktigt trevligt att ses igen och få se hur hon bodde oxå.. Riktigt fin lägenhet =) Blev en fika och mkt skvaller.. så som det ska va... sen lite Linda Rosing som söker kärlek i småkillar.. Ja håller med honom som sa att man nog får ut mer utav att prata med en brödbit =) haha
Får se till att träffas lite oftare.. Får dra me mig Raoul o spela lite Rockband med Ofelia o Jimmy =) hehe..

Imorrn blir det promenad med Sofie kl 11.. skönt med lite sovmorgon.. sen blir det att börja sticka vante.. ska väl gå bra förhoppningsvis.. hehe..

Får nog bli sängen snart.. börjar bli trött här..
Ha de så bra..
Puss & Kram

One Tree Hill



Nytt Avsnitt Tisdag nästa vecka.. Längtar..
dock så verkar de som om det sen tar 4 veckors uppehåll igen.. (suck)

Utmaning..

Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn.
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord.
Du får inte skriva samma svar två gånger.
Det här är svårare än du tror! : )


1. Vad heter du?: Malin
2. Ett ord på fyra bokstäver: Malm
3. Flicknamn: Molly
4. Pojknamn: Martin
5. Yrke: Målare
6. Färg: Magenta
7. Klädesplagg: Mamelucker
8. Mat: Makaroner
9. Sak i badrummet: Matta
10. Plats/stad: Malmö
11. En orsak att vara sen: Möte
12. Något man skriker: MAT!!!
13. Film: Mamma Mia
14. Något man dricker: Must
15. Band: Maraton
16. Djur: Mulvad
17. Gatunamn: Mårdgatan
18. Bil: Mazda
19. Sång: Moments

Hockey

Ikväll är det hockey igen på tvn här hemma.. Har väl blivit van vid det här laget att 2-3ggr i veckan få besök av bland annat Raouls familj.. Har även själv blivit lite små intresserad men ikväll känner jag ingen större lust alls.. utan skulle heldre spelat Wii.. Önskat att de kunde ha hållt till i annan lokal men men..

Imorrn blir det VFU platsen igen.. Det är inte många dagar kvar nu.. totalt 5st på denna kurs, Sen på kvällen ska jag hem till Ofelia på lite fika och kolla in hur hon bor..

Nu ska ja försöka hitta ngt mönster på hur man stickar en vante.. annars ska jag kolla på VFUn imorrn.. Annica var snäll att låna ut strumpstickor så jag slipper köpa det iaf =)

Pusss & Kram



Skolan

Dags för skolan här snart... Ingen lust alls.. vill bara liggga i min varma säng o sova... Men de får de bli imorgon... Inga planer för helgen ännu.. Försöka få me Raoul att titta på Hallmöbler kanske?!  Annars kommer det nog iaf bli en lugn helg, måste dock se till att börja sticka nu.. Testade att sticka i papper (presentpapper som är gjort av 100% papper ihoptvinnat till ett snöre) igår.. det var en utmaning men gillade resultatet =)

Nee... dags att fixa det sista här hemma nu innan det är dags att sätta sig på cykeln för att åka till skolan o opponera..
Puss & Kraam

Vårt Nya Kök



Vårat nya köksbord & våra nya tapeter =)


Usch..

.. det slog mig nyss som många gånger tidigare hur mycket jag eg har att göra.. ngn lust har jag dock inte och ingen ork att ta tag i det heller.. Tror jag kommit av mig sen förra kursen då det var så himla mycket och sen inte varit i skolan något denna kurs.. Omställningar är inte alltid lätt..

Imorrn är jag iaf ledig, ska dock träffa Towe på fm och gå igenom vad vi ska ta upp på opponeringen imorgon.. sen blir det att rensa tankarna på promenad med Sofie..

Sydde vår gardin nu ikväll iaf.. så nu har vi en gardin i fönstret i köket igen.. Den blev helt ok, inte riktigt som jag tänkt mig men den blev väl godkänd iaf.. Måste se till att få tag på en borr snart oxå så vi kan sätta upp våran hylla, vill få ordning på hall & kök nu.. hallen är ju längre från klar då vi måste köpa möbler först.. kanske kan bli av till helgen..

Puss & Kram


Gömmer mig för allt som ska göras...

Vilken lördagskväll de blev..

Den slutade inte riktigt som jag hade tänkt mig.. fyllan slog till pang boom och helt plötsligt mådde ja inte alls bra..

Vägen in till stan har jag bara svaga minnen utav.. sen gick vi och åt Kebab.. dock fick jag inte i mig något... snarare ur mig.. Så det blev taxi hem istället.. Var hemma staxt innan 1.. då blev det bums i säng..

Kvällen började iaf hemma hos Läcki.. Det va ja, Läcki, Meli och 2 av hennes kompisar.. sen Läcki o Melis kusiner Packe o Matte.. Blev singstar & musik.. kvällen var trevlig och tiden bara sprang iväg..

Så gårdagens spenderades hela dagen i soffan framför TVn hehe..

Puss & Kraam


Bilder från Läcki

RSS 2.0