Allt & Inget..

Så var ännu en skolvecka över..

Har varit både mkt och lite känns det som.. vissa dagar har man knappt varit där och inte haft ngt att göra och sen igår va de fullt upp hela dagen kändes det som.. Men skönt att det händer lite iaf.. På måndag em ska vi förskeda och sen ev skeda om vi hinner det oxå.. (mkt fackspråk men skriver de för att dels lära mig själv och svårt att skriva de med andra ord oxå.. hehe) Måste fixa ngt inslag till vävstolen oxå.. Ska bli en liten kuvertväska sen i slutet iaf.. får hoppas den blir bra..

Idag var vi på studiebesök.. lät inte på snacket innan att de skulle vara så kul.. men de va verkligen intressant och kul att se.. Jag blev verkligen Glatt överraskad.. Vi arbeta lite praktiskt oxå så det var kul det oxå =)

Var även och tränade igår på sporthallen.. känndes riktigt skönt efteråt så nu måste jag bli bättre på att ta mig dit.. Det är ju faktiskt både bra och man känner sig piggare efteråt...

Ikväll blir en slapp kväll.. blir att slö titta på tv lr ta på ngn film kanske.. Sugen på att fortsätta sy på mitt broderi också.. men jag har så ont i mitt pekfinger.. hmm.. Men Men.. Nu ska ja avsluta detta inlägg..

Ha det bra..
Puss & Kraaam


London Baby!

Bokat resa till London!

Blir en weekend i London i slutet av Oktober med min älskling! Har bara bokat flyg än så länge men Hotell kommer senare.. det som kostar o han ska kolla upp lite på jobbet så de e OK.. Flygresan tur & Retur gick bara på 406 kr så ifall de skulle skita sig så är det ju inte så farligt dyrt.. LÄNGTAR.. Nu får vi bara se till att fixa pass och lite sånt.. Men de e ju inget svårt! hihi.. ska bli kul att komma iväg ngnstans.. Bara du och Jag älskling!

Puss & Heeej!

Åhlens Hus

Har skapat rum på Åhlens Huset! Ni får gärna gå in o Rösta på mig ;) hihihi

http://195.178.163.178/ahlenshuset/index.html?uid=3365


Ha de fin fint!
Puss & Heej

Nu är de MINA!!!

Länge har jag Väntat.. och Längtat... och Hoppats.. Men nu har det äntligen skett.. Ps. I Love You har släppts på DVD och den är i min ägo.. och även Leila Lindholms bok A piece of cake som jag gått o tittat på så många gånger =)
Så det finns nog en lite (lr gigantisk) chans att jag bakar nog ur boken i helgen... Måste ju testa den hihi.. sen vankas det ju födelsedag så kanske måste prova lite och frysa in till dess.. hehe.. Blir nog en titt på filmen oxå =)

 


Ha de fin fint!
Puss & Kram!

München Hoben 2008



Igår var det München Hoben.. Var riktigt trevligt.. fullt med folk, men tyckte inte lärarna syntes till så mkt.. träffade på enbart tre nollor tror jag det var.. Ni får se till att synas lite hehe..

Blev en lång dag igår.. skola mellan 9 och 16 och sen direkt att gå o ställa sig i kön för att komma in för att få mig ett glas (vilket jag fick (= ) hihi.. I skolan fick jag lite panik för allt som ska köpas och göras.. men förhoppningsvis kommer allt kännas bättre efter hand.. Idag känndes det lite bättre men kommer väl släppa mest när man kommer igång och arbetar praktiskt... det är skönt att veta att jag inte är det enda frågetecknet iaf =) hehe



Nu blir det mat här iaf (ungstekta potatisar, morötter och gul och röd lök och sen ev stekt hamburgare till)
Sen blir det att träffa mamma och gå på promenad..

Ha det bra..
Puss & Kraam!

Lite blev Dyrt..

Listan innehöll ca 10 saker som skulle inhandlas.. billiga små användbara saker.. I påsen hem var det mer än 10 saker och BETYDLIGT mkt dyrare än vad jag hade väntat mig.. Nästan 900kr gick det på =o och då plockade jag även bort grejer som jag kände att de kanske faktiskt inte behövs.. och jag var sugen på att köpa mer än vad jag faktiskt gjorde... Men så är det ju ofta på Ikea =) hihi....

Har varit en riktigt trevlig dag idag med Therese.. Och på onsdag blir det igen.. München Hoben... Blir en lång onsdag då skolan börjar då igen.. så imorgon är sista dagen ledig.. Ska passa på att träna på morgonen hade jag nog tänkt mig och sen faktiskt städa.. kan behövas.. var för länge sen nu..

Detta är lite av vad som blev inhandlat idag på Ikea


Långa Skedar, Tårtspade.. det vankas ju födelsedag & doft dekoration som luktar kladdkaka MUMS

Konsoller till  Järpen Hyllan som ska sättas upp i sovrummet 2st Lampor (svarta)

Korg till förvaring av vantar & mössor, en pläd i fyndhörnan och förvaring till skolgrejer

Dokumentställ till det andra skrivbordet, skoförvaring + lådor att ha i skoförvaringen..

Det blev mer i påsen men detta är lite utav det iaf.. hehe..
Nu blir det nog sängen snart ifall jag ska orka gå upp och träna tidigt imorgon..
Ha det fint..
Puss & Heej!!

Neeej =(

Nya Harry Potter filmen flyttas fram till Juli nästa år istället för att ha premiär nu i November.. Och anledningen tycks vara att den väntas dra in mer pengar då.. FULT gjort av de säger jag bara.. Sen kommer den sista filmen vara 2 filmer (vilket jag inte är så förtjust i men men) och de kommer ha premiär Hösten/vintern 2010 och sista ngn gång under 2011..

Potterfans får vänta
Potterfans får vänta

Nu ska jag snart iväg med Therese till Ikea.. lite ska väl inhandlas iaf =) Uppdatering kommer senare..

Ha de bra..
Puss & Heeej!

A New Day...



Underbar dans till en underbar låt
<3

Trött

Ena dagen säger du det ena.. andra dagen säger du ngt helt annat.. hur sjutton ska man veta vad man ska göra för att göra dig nöjd.. Och mitt upp i allt måste vi kunna kompromissa...

Trött blir jag iaf på dig....

Yesterday!

Gårdagskvällen var en lyckad kväll! Var som sagt länge sen jag var på Plaza men det var helt ok.. var inte så mkt folk när vi kom men de dök upp sen lite senare.. Träffade på Linda och sen Malin min gamla klasskompis sen högstadiet.. Trevligt  att träffa på folk man känner..

Kvällen började iaf hemma hos Läcki... Blev drinkar och cider.. och bra musik.. 
 

Sen helt otroligt så lyckades jag döda en fluga.. Det kanske inte låter som det svåraste.. men jag gjorde det faktiskt med hälen utan att ens märka det =P Gick bara vanligt och kände att jag trampade på ngt mjukt/blöt/konstigt kollade vad det var och där låg den.. En död/mosad fluga.. Snacka om att förvåningen var stor!


Nu är det filmen på Kanal 5 som gäller..
Puss & Heej!

Party

Sitter hemma hos Läcki och festar med henne o hennes nyblivna 18 åring till syster Meli =) .. ska till krogen om ca 1h.. ska väl ta bussen om ca 30 min... det vi sattsar på iaf =)

Har varit trevligt sällskap och bra musik.. En trevlig afton dvs =)

Jag och läcki ska sattsa på kycklingdansen sen ikväll på plasa... (det var länge sen) men det får självklart funka när man har en lite i sig och inte alla har åldern inne till annat =)

NU blir det bussen in till stan.. ha en trevlig kväll

PUSSS & Kraaaam!

Bulgarien!

Är så himla sugen på att åka utomlands igen.. Ta en sista minten och åka bort och sola och bada.. skulle vara så himla skönt... Jag och Raoul pratade om det och var nästan på väg att komma iväg.. Men det ser inte ut som det längre =( Jag som hoppades.. Vill hitta på ngt roligt.. komma iväg på ngt som inte sker varje dag.. Men det får väl bli senare... Får tänka tillbaka på min & Lisas resa 2005 istället! =)



  

Puss & Heej!

What If..


What If - Lene Marlin

Love...



Love does not consist in gazing at each other,
but in looking outward together
in the same direction



Harry Potter


Harry Potter Och Halvblods Prinsen
21 November 2008

RSS 2.0