Rent Hus!

Sitter och tittar på Rent Hus!

FY USCH! Hur kan man leva så där? och hur kan man låta det gå så LÅNGT???

Och jag som kan tycka att VI har det stöckigt.. men efter att ha sett hur den där killen bor så är jag lugn.. Dock kommer det inte innebära att ja slutar att städa.. för det där är min mardröm hehe..

Annars idag då.. 3 st föreläsningar, jobbigt att sitta så mycket still men de funkar väl.. dock satt jag väl och halvsov delar av den andra och var allmänt uttråkad av den tredje.. Fattar fortfarande inte vad det var han pratade om men.. kanske trillar ner en polett lite senare..

På fredag blir det jobb i Sturefors.. Funderar på hur jag ska ta mig dit ut, bussen går iaf vettiga tider så på så sätt skulle jag kunna ta den istället för att låna bilen igen, dock är det roligare och bekvämare med bil. Sen finns ju även alternativet Cykel. Tar väl ca 20-30 min att cykla skulle jag väl kunna tänka mig..  Om det är vettigt väder finns det väl kanske en möjlighet till det alternativet... men har ju en dag på mig att bestämma mig iaf =) Neee.. nu ska jag återgå och titta på den stöckiga lägenheten.. Usch..

Trött...

Blir nog sängen här snart faktiskt.. är riktigtt trött..

Kom i säng först vid 12 tiden i natt o sen upp vid 6, sen så ringde de om jobb ida oxå... så direkt efter att ja varit i skolan på föreläsning åkte ja hem till mamma o pappa o lånade bilen och åkte vidare till Sturefors. Första gången jag var där men var en trevlig förskola med trevlig personal... Ska ev jobba där igen på fredag, men jag inväntar svar från bokare lr inbokning på datorn.. Ska kolla om ja får låna bilen då oxå =P Har ju knappt kört bil sen jag tog körkortet i november och idag var faktiskt första gången jag satt helt själv i bilen.. Känndes helt okej.. var lite små nervös innan men det fixade sig! hehe

Sen på väg hem från mamma och pappa så satte jag mig på cykeln hem.. stannade till vid Preem för att fylla på lite luft i däcket och sen sa det PANG.. Slangen smälde ganska högt.. gick in o frågade ifall de sålde slangar men icke så det blev en promenad me cykeln hem resten av vägen hem och sen vidare till cykelaffären 10min gångväg här ifrån, frågade ifall de hade tid att montera dit en ny slang... på onsdag sa de =S så de blev att köpa en slang själv och gå hem o montera den själv (läs, Raoul gjorde de mesta jobbet, bra att de finns ibland allt =p haha)!

Sen gillar ja inte MSN just nu.. det vill inte fungera, vilket är ELAKT! Men nu blir de att återgå till lite mer aktivt tittande på bygglov sen blir det nog sängen..
God Natt på er!


Så var helgen över...

och vardagen är tebax imorgon..

Var party här igår.. Riktigt trevligt var det måste jag säga.. Frida sov över här och idag fixade vi hembakad pizza och muffins med kanel och morotsmak.. mums.. Var riktigt gott måste jag säga!

Men nu tror ja de blir sängen här snart.. ska läsa lite "Kalla det vad fan du vill"... måste se till att läsa de 10 sidor som är kvar så jag kan börja på Liedmans bok :s Inte för jag vill men MÅSTE bli klar med den..

Får se om de blir jobb i veckan.. satt upp mig imorrn fm, tis em och hela fredagen.. får se om de blir något.. skulle vara bra med lite extra pengar..

God Natt på er alla nu!


Gårdagen!

Japp så var firandet över för detta år, lr.. kommer lite kompisar hit imorrn, men sen är det över hehe..

Av mamma o pappa fick jag en ny Micro och presentkort på Sisters % JC (samma kedja ja vet), sen fick jag även min egna webbcamera (dock utan programvaran så jag kunde ju inte installera den på min dator)
Sen av min bror fick jag 2 biljetter till kvällens Studentspex som jag och Raoul ska gå på ikväll.. Även ev en bit mat innan hade vi tänkt oss.. men det återstår att se.
Av Raouls föräldrar fick jag en fin vas och sen en bukett Tulpaner och en bukett Rosa rosor (älskar rosa rosor! Sååå fina). Av Robert och My fick jag ett fint halsband (som jag invigt idag!).
Och av både min mormor och min farmor fick jag pengar, vilket troligtvis blir till lite kläder!

Var på stan efter skolan idag och handlade lite kläder till mig själv så ser det väl som en födelsedags present till mig själv! Blev en kjol och sen två stycken toppar!

Imorrn blir det fest här hemma.. blir några stycken iaf.. men man behöver ju inte oroa sig att de inte finns plats att sitta då iaf  =) hörnsoffa plus 3-sits soffa borde räcka =) hehe.. blev lite trångt igår men man får väl sitta nära varandra så funkar det! haha

Hade tänkt att ut och promenera här snart men bara av att titta ut igenom fönstret så försvinner ALLT sug på det.. Regn regn och åter regn.. och Alex som sa att det skulle bli vår idag?! Får se ifall ja tar på mig kläder o går en sväng lr inte.. borde ju motionera lite.. men finns väl förhoppningsvis tid för det imorgon och på söndag?! Har ju ändå faktiskt redan gått 2 promenader i veckan! =p hehe.. + Cykel till skolan varje dag!

Nee.. innan detta inlägg blir en halv novell ska jag väl ta och avsluta här!
Ha en trevlig Kväll!

Väntar på gästerna..

Nu är det mesta förberett.. (dvs grönsakerna är fixade o allt bröd är bakat och på bordet står porslinet).

Det som är kvar att fixa är fruktsalladen och lägga upp brödet på fat.. och trycka på knappen till kaffebryggaren.. och på att gästerna ska dyka upp.. och även min lilla Raoul..

Fick min present från Raoul igår, fick Paris Hiltions parfym, Hieress =) Luktar Gott! Så den har jag invigt idag hehe..
Nee.. men man kanske ska ta och förbereda fruktsalladen oxå här snart.. Vill inte behöva stå och göra den när alla är här.. o sen blir den oftast godare om den får stå ett tag innan man äter den!

Ha en bra kväller!

image20

21 år!

Jaha.. då har man blivit ett år äldre då?

Men något annorlunda kan jag inte påstå att det känns..
Hänt idag på denna dag då? Började 8 i skolan med en ej så rolig matematikföreläsning *gäsp* sen blev de biologiföreläsning, sen så hoppade vi matelektionen för att skriva projektarbete och sen blev det frågeställning om kemi.. (mindre givande men) sen blev det äntligen ledighet..
Blev en välförtjänt bulle sen när jag kom hem :) Och nu efter maten (spenat och fiskpinnar) blev det en långpromenad, lr lång och lång.. blev ca 5km.. så nu blir det att hoppa in i duschen innan jag blandar ihop degen till brödet jag ska baka ut imorgon.

Nu blir det duschen..

Promenix

Hej & Hå!

Nyss hemkommen (läs ca halvtimme sen) från en lång promenad med mamma.. blev 7½ km på 1½ timme.. Känns bra nu efteråt men alltid tråkigt att väl ta på sig..

Stannade till hos mormor en stund, bjöd hit henne på torsdag så hon skulle se ifall hon skulle komma.. fick oxå med mig en påse bullar hem... Sååå sugen på att ta en men får spara mig tills imorgon kanske jag kan unna mig en... jag fyller ju trots allt år då =) Men firandet sker först på torsdag..

Ne... ska slappa lite vid TVn nu och sen lägga mig snart tror jag och läsa lite..
Ha de bra...


Ps. I Love You!

Var och såg Ps.. idag me Läcki och hennes syster Meli.. var trevligt även om de inte blir så mkt prat då man sitter i en biosalong men.. Blev heller inte de platserna jag reserverat då det tydligen blivit något fel med bokningen.. Hade bokat på mittersta raden (av 7, dvs 4) men vi hamnade på rad 2. Men det fungerade det oxå..

Filmen var långt ifrån som boken men den hade fortfarande inte mist dess charm, så den var helt klart sevärd.. Boken är fortfarande bäst och det kommer den nog fortsätta att vara i en evighet.. hehe

Ps I Love You!

Alla Hjärtans Dag!

Miranda17

Glad ALLA Hjärtans dag!

Tack ALLA som finns där för mig, ni är de bästa!

Tentan..

Tentaresultatet kom idag! (17 arbetsdagar efter inlämning *dåligt*)

Men det kom med ett glatt besked iaf =) Jag hade klarat den! Sååå skönt att inte behöva få något efter sig.. så imorgon ska jag hämta ut tentan och se vad som var bra och vad som var dåligt...

Hehe.. får se vad som händer resten utav kvällen.. blir väl kanske lite läsning (ska försöka iaf) och sen matlagning (tänkte mig en soppa och baguett mums)

Nergång..

men tyvärr inte lika mkt som förra veckan.. funderar på vad jag ska göra för att bättra på det, men har inte kommit på något än.. Blev även mer motion denna vecka än förra så det är inget logiskt resultat men.. får väl försöka äta mer regelbundet kanske??

Jaja.. det går åt rätt håll och det är bara mig själv jag ska jämföra med så..
Nu är det läggdags... tidig dag imorgon.. *gäsp*

God Natt på er!

Helgen..

Jahopp.. så var helgen återigen över och imorrn är det dags för skolan igen..

Börjar skönt nog först kl 13 så lite sovmorgon är alltid skönt att ha måndagar.. funderar på att ta en promenad till skolan imorrn faktiskt.. får se hur det blir.. får väl börja gå 1½ timme innan vi börjar men.. är ju skönt att gå, men lär väl komma blöt och dan till skolan vilket är mindre kul så.. vi får se..

Känner mig riktigt duktig den här helgen.. blivit promenad varje dag och alla på 1-1½ timme.. så det har varit skönt.. men har fått träningsverk. (vilket jag ALDRIG ALDRIG NÅGONSIN har fått utav att bara gå) så är lite fundersam på vad det kan bero på, men men.. det betyder ju att jag är på väg åt rätt håll.. (Vilket är väldigt bra)...

Nej.. nu blir det sängen här..
God Natt..

Promenad

Ska ut på en promenad snart.. eller om en timme.. ska gå och möta Raoul från hans jobb.. så ja kommer få en bra 2 timmars promenad =) Kommer nog kännas bra när ja väl är ute och går men just nu känns det lite långt o länge hehe... Men det är ju bra motion iaf. hehe.

Nee nu ska ja fortsätta att titta på Ratatouille.. får se ifall ja kan få någon inspiration till matlagning kanske?? haha..

Seeg och trött

Känner mig seg och trött ikväll.. men vad kan man vänta sig så här i slutet av veckan... imorgon är som tur var en kort dag... är en timme bara plus lite efterarbete.. men de ska nog gå snabbt.. Sen blir de nog en lugn kväll.. med lite god och nyttig mat.. svårt att veta vad man ska laga för mat som är bra att äta.. Men har lyckats än så länge fixa relativt god mat som även är nyttig..

Nu blir de att kolla en film här och sen sova.. upp tidigt imorgon..

Pusss & God Natt!

Broken


Broken by Lifehouse

2 ½ år

Igår (torsdag) var det 2½ år sen jag och min älskling blev ett par thihi.. Tiden har gått fort och det har hunnits med en del.. men längtar och ser fram emot en evighet med dig.. Älskar bara dig min Raoul!


image18

Du & Jag!

RSS 2.0