Det nya livet..

Jahopp.. nu är det slut på allt som heter onyttigt!

Nu i veckan skrev och Raoul in oss på Itrim så nu är det nya vanor som ska skapas... Vi började köra enligt programmet först idag och det har känns okej hittills.. Känns svårt att få i sig rätt mängd vatten bara.. men är väl bara att börja halsa =P

4 måltider per dag, 3-4h mellan dem och bara flytande mat typ.. Detta ska ske i 3 veckor sen ska det trappas ner till lite annat mat.. Tror man ser fram emot det när det börjar närma sig.. Kylskåpet har vi tömt på det mesta och även frysen är relativt tom på mat.. så bara vi håller oss borta från affären ska det nog gå bra!

Sattsar ju en hel del pengar på detta nu oxå så känns onödigt att inte göra det på riktigt när man lägger så mycket pengar på det så det är nu det ska ske.. Ser fram emot resultatet!

Idag gjorde vi även vårat andra träningspass... Känns bra, sist hade jag träningsverk i några dagar men det känns ju helt ok =P Funderar på att köra tisdag nästa gång, då har vi även vår första gruppträff så det blir nog bra.. Ska bli spännande att pröva detta nu! Taggad till max!

Mamma Mia

Iväll är det dags för Mamma Mia! Ska bli riktigt kul! Innan dess så ska ja o Lisa mötas upp o ta en bit mat på stan.. Sitter o hoppas på att regnet ska sluta så man slipper bli så blöt när man är ute och far..


RSS 2.0