En suck av lättnad

Fick hem Pa3 tentan på posten idag! Den innehöll ett besked om att jag hade fått G på tentan vilket känns otroligt skönt.. Tar för givet att jag även har klarat praktiken då min handledare gav mig godkänt iaf! Så 15hp klara att bli inrapporterade på Ladok! =)

Nu är det ju examensarbete som gäller fram till sommaren och det ska nog gå vägen.. Har suttit och skrivit på metod och resultat del till viss del idag och känns som bara man tar sig tid att sitta och skriva så kommer det gå snabbt!

Sen har jag 3hp kvar att ta i Träslöjden också.. men de räknar ja med att skriva ihop här snart någon dag också så jag blir klar till sommaren! Gud vad overkligt det känns.. Färdig till sommaren!

Jobb för sommaren är också fixat, troligtvis kommer jag inte ens hinna avsluta skolan helt innan sommarjobbet drar igång men det blir nog bra! Ser fram emot lite sommar och ledighet också.. Men nu ska ja iväg in och träna för andra gången den här veckan.. Tanken var först promenad till stan men får skippa det med min skoskav tyvärr..

Rensning

Idag har det varit storstädning i våran klädkammare.. allt åkte ut och det blev en ordentligt städning av det tomma rummet.. sen när det fylldes så blev det rensat på vägen in.. Så nu är det lite mer luft och bättre ordning igen.. Känns härligt! Sen finns det ju fler ställen att rensa på.. Men innan dess blir det att åka iväg med lite till Hjärta till hjärta och sedan även åka och slänga.. har 2 soppsäckar med skräp och 2 madrasser som ska slängas bland annat..

Till helgen som kommer är tanken att fixa balkongen oxå =) Ska olja in trallen så den håller sig fin och sedan även plocka upp möblerna.. Kanske plantera lite blommor skulle ju vara lite trevligt oxå!

I veckan som kommer blir det skola mån-tis, se till att komma igång med examensarbetet lite mer.. på onsdag och fredag ska jag jobba kväll på mitt sommarjobb och på torsdag ska jag jobba inom vikariebanken och ska agera textillärare =) Så det kommer bli en intensiv vecka kan jag känna, men kul ska det bli!

RSS 2.0