Ikväll är det dags..

att försöka ta sig in på Harry... Arvingarna.. Hoppas det går vägen.. Annars blir det förhoppningsvis en kväll på platens med de bästa! =) Men jag hoppas på Arvingarna.. Tror allt det skulle bli himla kul..

Ha en bra evening!
Pusss & Kraaam!


Snart Är Det Dags!


Förhoppningsvis!

Nu börjar de igen..

Så har den 2 kursen på det 2 året börjat..

Känns som förra kursen lite smått övermäktigt i början man förhoppningsvis löser det sig efterhand.. Imorgon är redan en del av examinationen.. Skönt att de sprider ut det lite men 3e dagen?? Lite väl häftigt kanske.. Men tror vi har löst uppgiften helt ok iaf..

Fick reda på resultatet på den andra tentan idag.. Gick som jag hade väntat mig.. U.. så det är bara att skriva om den.. men som tur var verkar det som om man bara behöver göra om de frågor man missat.. och nu i efterhand tror jag allt jag skulle kunna fixa de.. iaf den ena.. ska väl se till att lära mig den andra frågan oxå.. Sen väntar jag fortfarande på de resterande betygsgrundande uppgifterna.. men de tror jag inte jag får U på iaf.. då blir jag sur..

Nu får det bli en tidig kväll för imorgon är det en lång dag..
Puss & Kraaam

London!

Så vad hittade vi på i London då?!

Onsdag Vi landade vid ca halv 7 på kvällen och var inne i centrala London ca halv 9. Vi letade upp hotellet och checkade in och gick sedan ut och åt..

 

Torsdag Åt en dyr och stor Hotellfrukost, gick en promenad till Madame Tussauds och satte oss sen på en sightseeing buss.. Så fick det mesta av de sevärdheter som finns i London.. Sen blev det lite shopping på kvällen..

   

Fredag Blev en klassisk engelsk frukost på ett fik istället, sen blev det en promenad genom Hyde Park, tittade på Royal Albert Hall och hamnade sen på Science Museun och sen på kvällen blev det bio, såg Egele Eye

   

Lördag Idag blev det en Promenad genom Regent's Park och sen vidare till London Zoo. Det var mkt större än vad både jag & Raoul hade räknat me.. Kvällen blev lugn med Tv- tittande så som Strictly Come Dancing & The X Factor..

   

Söndag Tidig Morgon, kl ringde 4.45 lokal tid och 05.46 gick bussen mot Liverpool street där vi skulle ta Stansted Express vid 6.40.. Sen blev det en väntan på Flyget som blev sent oxå.. skulle ha lyft vid 9.15 men kom ombord först vid 9.45 och lyfte väl ca 10.. vi blev dock bara 20 min sena till skavsta.. Flög i nästan 1000km/h.. 800km/h motorkraft och 170km/h medvind.. Skulle vara härligt med sådan medvind när man cyklar..

  

Puss & Heej!

Hemma!

Så var man hemma i lilla Linköping igen!

Känns skönt att komma hem till det man känner igen.. men samtidigt tråkigt.. Hade lätt kunnat spendera några dagar till.. men det kan ske vid senare tillfälle oxå.. är nog inte sista gången man åker till London =)

Hann se en hel del och många kort blev tagna.. närmare bestämt 420 kort =) Några utvalda av dessa finns att titta på  min bilddagbok..

Idag blir en tidig dag idag känner jag.. Bestämde med Läcki att vi skulle träna imorgon oxå.. vi tar dock lite sovmorgon mot vad vi brukar göra.. Möts vid 10.. =)

Blir nog kanske lite mer detaljerad beskrivning senare.. Orkar inte så mkt mer nu =)

Puss & Kraaam

   
 

Nu Bär Det Av!



Nu bär det av till London!
Ha det så bra allihopa!

Pusss & Kraaam!

London Here I Come!

Imorgon bär det av till London.. ska bli riktigt kul..
Blir nog dock inte riktigt som jag tänkte mig från början.. Raoul har nämnligen råkat ut för Ryggskott :( Så han har jätteont i ryggen.. Men imorrn fm ska han förhoppningsvis till en Kiropraktor så det blir bättre.. Sen har han även fått tableter mot smärtan samt använder Voltaren.. så förhoppningsvis så kommer det bara bli bättre och bättre...

Men nu får ni ha det så bra alla! (kanske blir en lite update imorrn)
Puss & Kraaam


Ledig!

Nu äntligen är jag ledig en hel vecka! Var länge sen.. tror jag fick någon enstaka vecka i sommras.. annars var det jobb som gällde.. Men nu är jag som sagt ledig igen!

Och imorgon är det jobb som gäller.. så jag e väl egentligen inte ledig =s Sen på onsdag em/kväll bär det iväg till London =) Ser fram emot det riktigt mkt.. ska väl se till att börja packa min väska lite här ikväll.. Ska försöka att inte packa så mkt.. spec eftersom vi inte har någon våg så vi kan väga vårat bagage.. Men förhoppningsvis löser det sig!

Ikväll blir det iaf att ta det lugnt och njuta av att inte ha något skolarbet att göra.. För slut i kroppen är jag också.. Varit duktig att varit och tränat nu efter skolan idag..

Nu blir det snart till att laga lite mat och sen njuta =)
Puss & Heej!

Don't Give Up...



Don't give up
It's just the weight of the world
When you're heart's heavy
I, I will lift it for you

Don't give up
Because you want to be heard
If silence keeps you
I, I will break it for you

Everybody wants to be understood
Well I can hear you
Everybody wants to be loved
Don't give up
Because you are loved

Don't give up
It's just the hurt that you hide
When you're lost inside
I, I will be there to find you

Don't give up
Because you want to burn bright
If darkness blinds you
I, I will shine to guide you

Everybody wants to be understood
Well I can hear you
Everybody wants to be loved
Don't give up
Because you are loved

You are loved
Don't give up
Every one needs to be heard
You are loved

Josh Groban - (You Are Loved) Don't Give Up

If You Don't Mean It

Blev inte lika mycket gjort idag som jag önskat.. men är en god bit på väg.. Blir nog hyffast tidigt säng idag så jag kommer upp imorgon och då blir det att skriva tils jag är klar..

Nu blir det iaf Svensson, Svensson och sen blir det Brottskod Försvunnen.. sen blir det nog sängen..

Puss & Heej!



Don't Say You Love Me
I Don't Believe It
Don't Say The Word
If You Don't Mean It
Don't Wanna Hear It
Out In The Open
Keep It Inside
If You Don't Mean It
 

Dean Geyer - If You Don't Mean It

Us...


It's Us Against The World
You And Me Against Them All
If You Listen To These Words
Know That We Are Standing Tall
I Don't Ever See The Day That
I Won't Catch You When You Fall
Cause It's Us Against The World Tonight

Ärenden..

Känner mig duktig idag!

Var en snabbis i skolan.. träffade på några i klassen och det känns som om många ligger i samma läge som en själv så det känns bra att man inte är ensam om att inte va klar..
Sen blev det en snabbis till banken.. Frågade om hur mitt kort skulle fungera i London och de sa att det var precis som här i stan.. Skulle vara någon valuta grej på 1% tror jag det var och då var det t.o.m billigare än att köra på kontanter enligt dem.. Så det blir nog inte så mkt kontanter jag tar med mig.. men ska iväg in till stan imorrn en sväng och växla lite tänkte jag.. kan vara bra att ha lite kontanter när man landrar för att ta sig in till London och sen till hotellet..
Sen när jag varit där blev det Träning.. Känndes riktigt bra idag.. var där 1½ timme ungefär.. ca 35 min uppvärmning på trampmaskinen och sen maskinerna och de sista 10 min på löpbandet..

Sen dess har det varit en hel del plugg.. Fått klart min essä (kanske ngn fin justering bara), skrivit lite mer på arbetsboken och gjort klart avslut... Så imorgon blir det att skriva i arbetsboken.. Ska verkligen sattsa på att bli så gott som klar imorgon så man har lite tid på söndagen att förbereda sig inför den muntliga redovisningen..

Många bra filmer på Tv nu ikväll.. svårt att veta vilken man ska kolla på.. just nu e de Secret Window.. lite spec film får se ifall de blir den lr ngn annan..

Ha en bra kväll nu iaf..
Puss & Heej!

Inne..

Skämms över mig själv.. har inte varit utanför dörren på 2 dagar =s vadå isolera sig när man är ensam.. Men imorgon blir det ändring på det.. ska sätta klockan hyffsat tidigt.. 7 eller 8.. och åka till skolan och städa lite i vävsalen om det behövs och även kolla upp vad det är för garner jag har vävt med så jag får med det i min arbetsbok.. Sen blir det en sväng förbi banken och kolla hur mitt kort funkar i London och om det blir extra avgifter eller så.. Sen på vägen hem MÅSTE jag stanna till och träna.. Sen så blir det hem och plugga, plugga och plugga..

Fått en del gjort idag faktiskt.. har bara avslut på 1 vävnad kvar och sen är det arbetsboken och essän som ska skrivas.. Har kommit igång med arbetsboken nu känns det som.. skrivit in vävnoterna och sen även börjat lite på en beskrivning.. Sen ska lite bilder och sånt in.. Men ska nog börja på essän.. Den ger ju iaf 1,5hp.. Dock ger arbetsboken 3hp men tror den är lättare att motivera sig att skriva när man e stressad.. så så får det bli!

NU är min Älskling snart hemma oxå! =) Längtar!
Saknat dig älsklingen Min!
Ha det bra nu!
Puss & Heej!

Everything But You


I Thought You Wanted What I Wanted
You Left Me, Left Me Wanting You

Now I've Got Nothing, I've Got Nothing
If I've Got Everything But You
We Had Something That I've Been Missing
Since I've Got Everything, Everything But You
Everything, Everything But You



It's Only Life



Don't Look Away,
Don't Run Away,
Baby It's Only Life,
Don't Lose Your faith,
Don't Run Away,
It's Only Life

Himla skit..

Tanken va att jag bara skulle titta på min design.. ja råkade då trycka på en befintlig stilmall.. och Poff så va hela min egna stilmall borta.. så nu är det bara att skapa en ny.. var ju ändå inte helt nöjd så får väl se ifall ja lyckas bättre nu.. Får se hur mkt jag orkar med o pyssla me de nu.. men fixat en annan bakgrund nu iaf..

Annars e de plugg som ska gälla för hela slanten..
Tomt o tyst här hemma... Raoul kommer hem imorgon kväll någon gång mellan 11 och 12 tror ja.. planet skulle landa ngn gång vid 10 i Norrköping.. Får väl se ifall de kommer folk hit imorrn kväll och kollar hockey lr inte.. ville komma igår men då hade jag Läcki o Amor på besök =) Trevligt trevligt var det..

Nu åter till att skapa mig en lite finare blogg =p

Puss & Heeej!

Everybody's Someone..



Brian McFadden & LeAnn Rimes - Everybody's Someone



Love This Song!

Twisted

 
Brian McFadden - Twisted



En miss från inspelningen =)

"But I Let You Kiss My Mom"



Sååå söt! Jag vill ha en Jamie =)

Still Here...


I'm Still Here
To Walk Right Through Your Fires
When I'm Not Near You
My Whole World Turns A Lie
So If I Fight I Will Fight To Be With You
And If I Die Let Me Die Because Of You




Tenta!

Idag var det tänkt att det skulle ha varit plugg hela dagen då det är tenta imorgon.. men har tyvärr inte lyckast plugga någonting.. Så tanken har slagit mig om jag ens ska försöka skriva tentan imorgon?? Hur förbered är jag eg?? är det ens värt det att sitta 4 timmar och försöka?? Ja.. jag tror ju faktiskt att jag kan lite.. och det lilla kanske räcker? Vet ju inte heller när nästa tillfälle blir ifall jag skulle strunta i det så lika bra att försöka nu då kanske.. Give it a try anyway... Ska blädra lite nu.. MÅSTE kolla igenom lite iaf..

Wish me luck.. I probably will need it..
Puss & Kraam!

Hotell Bokat

Nu har vi bokat hotell i London.. så det är bara att hoppas att det är något bra hotell.. ligger rätt så centralt och kostade ca 5 800 för 4 nätter.. inte så farligt då det går lätt att hitta dyrare.. går även att hitta billigare oxå.. men vi gillade läget och hotellet verkade bra.. Får väl kanske bli en taxi dit första kvällen så man kommer rätt med en gång.. och för att det inte ska bli allt försent på kvällen heller..  Landar ju först vid halv 7 på kvällen och sen tar de ca 1h från flygplatsen så tidigast säkert vid 8 och framåt man kommer till hotellet..

Hotellet heter iaf The Shaftesbury Premier London Hyde Park om jag har förstått det rätt och är 4 stjärningt =)

Bara 1 ½ vecka kvar nu.. hihi Längtar!
Puss & Kraaam

Picture..

Bilder säger mer än 1000 ord.. låter de förklara gårdagen istället för att skriva =)

  

  

  
 

  
 


nu är vi kalas..

Nu bär det av till stan... dags att svälja groggen och sätta sig på cykeln.. Får hoppas farbror blå inte fångar oss.. thihi

Puss & Heej Från OSS!!!



Arvingarna...

3 veckor... sen är det dags för årets show =)  (förhoppningsvis.. Alla.. ALLA.. Medel är tillåtna =)



Casper thihi <3


Pusss & Heej!

Update..

Redo för party =)

Sitter just i detta nu hemma hos Läcki och dricker vin med Sprite... under kvällen kommer även San Fransico att innjutas och grogg med vodka och Juice.. Najs =)

Skivan jag fixat med musik ville inte fungera.. så istället blev det Youtube musik.. Det funkar det med.. Kastrullkul ikväll =)

Ha en bra afton!
Pusss & Kraaam

 
En repris??

Angel..


Spel!

Idag va ja i skolan och gjorde grupparbete.. Det blev ett sytt spel.. Typ som TP men det var frågor om textil/matriallära.. det blev riktigt snyggt.. Sen är frågan bara om vem som ska få det.. men vi pratade om Lottning.. så de kommer väl inte sluta med att jag får de.. men vi får se..

Nu ska ja se till att "väva" lite på mitt varptryck och sen kanske plugga lite.. Raoul ska iväg upp till Lucas och kolla hockey så de blir väl lite lugnt o skönt här hemma.. men ikväll MÅSTE jag verkligen plugga.. Har imorgon och helgen på mig.. dags att sätta igång nu..

Imorgonbitti är det dags för träning igen.. =) Kl 8 ska ja träffa Läcki.. sen blir de hem till plugget och sen släppa loss på Platens dansgolv på kvällen! hihi.. Ska bli skojigt! =)

Ha det nu så bra så ska ja se till att få lite plugg gjort iaf..
Puss & Kraaam

Utråkad.. jag menar pluggar..

Ja.. jag borde ju plugga.. men jag känner mig själv så väl att jag vet att jag inte gör ngt vettigt.. har istället för att plugga gjort rent hos sköldpaddorna =p hällde på ca 10 liter vatten för att luckra upp gjorden.. va ju hårt som sten ju.. Sen fick de lite god sallad att knapra på.. Nu sitter de o njuter under värmelampan..

Nee.. kanske borde ta o fixa lite innan det bär iväg mot stan och sen till sporthallen igen för att träna =) hehe

Ha det fint!
Puss


En bock avklarad..

Nu kan jag bocka av en uppgift på min to-do lista.. Har gjort klar frågorna nu om Lin och Syntet.. Usch.. de va inget skoj.. men det blev ju lite otänkt plugg till tentan då jag var tvungen att läsa igenom vad jag skrivit om de så.. Det var ju alltid positivt...

Nu är ju frågan vad jag ska hitta på nu? Centrala Begrepp, Kommunikation i slöjdsalen eller skriva rent lite antekningar och börja plugga inför tentan?? Tentan ska ju faktiskt vara klar INNAN de andra två grejerna..

Btw ser det ut som sköldpaddorna håller på att leka Följa John i buren =) Den lilla gick efter den stora genom hela buren.. Ibland är de allt söta (och klumpiga) De är ju inte så grasiösa när de klättrar över en av stenarna precis =) haha
Tror föresten aldrig att den stora har hört talas om att gå runt.. Klättrade precis ÖVER den lilla istället för att ta vägen förbi.. Tycker lite synd om den lilla ibland allt..


Länge sen de var så här små och smidiga =)


Ha det Fint!
Puss

En dag hemma..

Ingen skola idag.. eller de beror på hur man ser det.. Det är hemma plugg som gäller.. Sitter just nu och försöker få ihop frågor om syntet och lin.. har 4 frågor kvar på Lin och 8 på Syntet.. Det går trögt.. Sen måste jag in en sväng till stan för att köpa lite tyg.. och helst hitta ngr tygbitar i lin och syntet.. (i värsta fall går de att ta senare...)

Sen håller ja på med två andra uppgifter oxå.. de ska inte vara klara förän mån V43 men vill verkligen kunna lägga de ifrån mig.. Men kanske ska sattsa på plugg till tentan istället =s tror inte huvudet (jag) har förstått än att det faktiskt är på mån jag skriver =S Vet att jag är godkänd på iaf 1,5hp av kursens 15hp =P haha och det är VFU.. Men förhoppningsvis fixar jag ngr till eller alla förhoppningsvis =)

Åter till pluggandet nu då kanske?!
Puss & Kraam

Party På Fredag!

På fredag blir det lite festligt igen troligtvis..
Dags att gå ut och ha skoj med Läcki ju =) Var alldeles för länge sen sist =) Har du kommit på vad du ska ha på dig än? =P haha.. Det gäller ju att börja tänka tidigt..


Sen blir det den 31 igen =) Harrys förhoppningsvis denna gång, och då är Lisa med oxå =) hihi

Nu blir det plugg igen.. :S
Puss & Kraam!

Skolan...

Sitter i skolan just nu på Tiinas bärbara dator... Sitter och väntar på att min sista lektion ska dra igång kl 16.. träligt med hål på en timme.. men har passat på att skriva ner lite tankar och funderingar på hur jag ska gå vidare med mina 2 essäer som ska skrivas.. tror båda ska bli ngt essä liknande iaf..

Blev lite skrivsugen nu här att göra klart de.. sen e ju frågan om suget kommer finnas kvar när man sitter hemma och kan göra så mkt annat trevligt och roligt.. Borde börja plugga oxå.. Tenta på måndag.. HJÄLP.. får väl se hur det går.. kom på att jag borde springa bort till Akademibokhandeln och se ifall jag kan köpa en bok som är bra att ha till tentan.. Sen ska jag ju även skriva lite frågor om Syntet och Lin.. mkt som borde göras som kanske inte tar så mkt tid men med min effektivitet så händer de ju en sak i timmen typ bara så.. Suck...

Nu blir de plugg de sista minutrarna..
Puss & Kraaam

How Would It Be..

I Won't See You Again
The Moment Was There But We Lost It


Feel This




Omtapetsering...

..I bloggen!

Har pysslat lite nu ikväll för att fixa till min blogg.. Blev lite inspirerad av Frida.. Och tanken på att göra de har funnits länge så nu var det dags att göra något åt det och inte bara tänka på det..

Blev lite förändringar iaf.. Är väl inte riktigt klar än då jag inte är helt nöjd än men det får duga än så länge..

Nu blir det nog sängen med Sophie Kinsellas bok En Shopaholic I New York =)


Ha det bra allihopa!
Puss & Kraam!

Feelings

I know what the feeling I feel is..
But I can't help feeling it..
I don't wanna feel like  this..



I Don't Wanna Feel
The Way That I Do
I Just Wanna Be
Right Here With You
I Don't Wanna See
See Us Apart
I Just Wanna Say It Straight From My Heart
I Miss You...


Westlife - Miss You

Bullbak!

Vaknade vid 9 idag för att åka och väga mig.. Känndes inte så lovande innan jag stod på vågen med tanke på gårdagen... Men var lika bra att göra det ändå tänkte jag.. och det var ett kul resultat att se =) -1,5kg =) Inte dåligt på en vecka =) Får väl fortsätta så jag kommer ner de sista kg nu =)
När jag var på väg hem cyklade jag även ifatt Simon (grannen sen förr) vilket var lite kul.. inte träffats på flera år och under loppet av mindre än 12 timmar ses vi 2 ggr hehe =)

Medans jag var iväg var Frida här hemma och väntade.. Sen när ja kom hem så gick vi och handlade lite.. sen blev det Bullbak och Matlagning =) Det är ju Kanelbullens dag idag! Dock blev det hälften Kanel och hälften Vanilj.. Mumsigt!

Ikväll kommer Sofie och Frida hit och ev Fridas lillasyster Anna!.. Äta lite bullar kanske och kolla på film =) Mkt Trevligt hoppas och tror jag allt det kan bli!

Ni får ha en bra kväll!
Puss & Kraaam!


Bullarna I Ugnen, Nästa Plåt På Gång & De färdiga Bullarna!
Mums!

Platens Kväll!

Igårdags kvällen började hemma hos mig med Frida & Challe.. Trevligt snack och bra musik.. Blev allt blandat från 90 tal till musik idag.. Gillar YouTube alltså.. =) Där hittar man det mästa =)




Sen bar det iväg till Platsen.. Vi åkte in tidigt för att vi trodde de kosta pengar efter 23 men de verkar de ha tagit bort.. sämpel fick man iaf vid halv tolv.. så då gick vi en  sväng över till 55:an.. Där mötte vi Becca och Benjamin trevligt! Sen så träffade jag på min gamla granne Simon =) Så himla kul träffa på honom.. Inte setts på typ fem år så det var trevligt.. snacka en massa minnen av vad vi lekte när vi va små.. Vi stod säkert och snacka en 30-40 min.. fanns ju lite att prata om.. Sen bar det av till Platens igen... Blev dans i mängder till riktigt bra musik oxå =)
Sen sprang vi även på Cissi precis när vi skulle åka hem... Får se till att ses snart!
Var en lyckad kväll helt klart!

Puss & Kraam!


Bildväv!


Min bildväv som jag gjort ida! =)

Blev lite fel men jag blev ändå nöjd.. första timmen kom jag 3 cm.. sen gick det lite fortare som tur va..

Nu blir det sängen innan sista dagen på VFU:n
Ha det bra..
Puss & Kraam

Seriernas Afton!



Ikväll har det blivit serier för hela slanten.. Måste ju kolla ifatt de serier man inte hinner med dagen efter sändning.. Många bra serier som går nu.. Svårt att hinna med alla!!!

Nu blir det det senaste 90210 Avsnittet!
Ha det så bra!
Puss & Kraam!

Hälften gjort..

Hälften av VFU perioden är nu förbi.. varit bra 3 bra dagar.. Idag blev det även en observation gjord.. Eleverna var nyfikna över vad jag satt och skrev ner för något o frågade ifall de fick läsa.. Hehe.. Sen var det en som hade skrivit om mig i hennes bok =) Söta de är! hihi

Imorgon är det 2 6or och en klass med bara 4 elever.. kvart i tre slutar jag då ungefär.. då blir det att åka till skolan och sätta sig och göra bildväven.. Ska nog gå någolunda smärtfritt tror jag.. Det hoppas jag iaf.. =)

Var även och tränade igår.. vilket jag känner i mina armar/axlar idag.. AJ.. Men det är bara att stå ut tills på fredag då jag ska träna nästa gång.. Hihi

Nee.. nu måste jag skriva ner lite av mina observationer.. skriva rent medans minnet är någolunda bra =) hehe
Ha det fint allihopa!
Puss & Kraam!

RSS 2.0