Väder

Vilket väder de varit idag..

Skolsken o jättefint i morse när jag satte mig på cykeln till skolan.. SPÖREGN när jag satte på mig cykeln hem och sen straxt efter det att jag kom hem solsken och blå himmel..

Kanske skulle ha stannat kvar i skolan ett tag för att vänta ut regnet.. För det var inget kul att cykla hem.. Jeansen gick att vrida ur när jag kom hem för att de var så blöta och i skorna var det en sjö med vatten. Sen att en bil körde ner mig med vatten gjorde mig ju inte gladeare precis..

Ikväll blir det hockey här hemma igen.. får hoppas på bättre resultat än sist.. Men innan dess att vi får besök är det dags att ta tag i disken som har samlats.. Får väl dock se hur mycket hockey jag tittar, ska väl se ifall jag kan få lite läsning gjord. Läste lite förut men blir så trött så jag håller på att somna hela tiden..

Nu blir det lite mer Greys Anatomy innan disken
Puss & Kraam

Så kallad helg

Det är helg, men inte för mig.. för jag har plugg att göra, nackdelen med att plugga är att man aldrig riktigt är ledig, inte jag iaf som inte har den bästa deciplinen.. för alltid finns det något man kan/bör göra..

Idag så var det tvätt i morse som gällde och nu är det skrivning som gäller.. ska skriva 4-6 sidor om klassrumsmiljö.. och det ska inte ens lämnas in.. känns lite så där onödigt.. men min arbetsgrupp ska läsa det så då måste de ju göras =S

Igår va Raouls syster och barn här.. Var trevligt, blir ju dock inte så lugna stunder precis då de är 2, 7 och 13 (tror det iaf) omkring de åldrarna iaf =p Så de är ju verkligen på så många olika ställen i utvecklingen. Den yngsta tjejen springer runt och är nyfiken på allt och ska pilla och undersöka. Den mellersta har energi till 200% och blir uttråkad efter bara ngr min och ska ha nya saker att sysselsättas med. Den äldsta är tack och lov lugn och visar inte så mkt för tonårsrevolt än.. inte här hemma igår iaf =P Men som sagt, det var trevligt och blev fika och lite Wii =)

Nee, lite plugg kanske de va som skulle göras.. får väl flumma ihop lite om vad jag har sett ute på praktiken och se vad jag hittar i Imsen (som jag inte läst än) ngn bra ref =P hehe

Hoppas ni haft en trevlig helg?!
Puss & Kram

Utmaning

Då jag blivit utmanad så är det väl bäst att anta utmaningen.. tror dock det går att hitta en sån här lista om man rotar i mitt arkiv, orkar dock inte detta så ja skriver nytt =P hehe

Regler:

Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)! Lycka till!

1. Vad heter du? Malin
2. Ett ord på fyra bokstäver: Malm
3. Flicknamn: Maria
4. Pojknamn: Mattias
5. Yrke: Målare
6. Färg: Magenta
7. Klädesplagg: Mockasin
8. Mat: Moussaka
9. Sak i badrummet: Matta
10. Plats/stad: Mjölby
11. En orsak att vara sen:  Möte
12. Något man skriker: MAT
13. Film: Mamma Mia
14. Något man dricker: Must
15. Band: Maraton =p
16. Djur: Mal
17. Gatunamn: Morgongatan
18. Bil: Mustang
19. Sång: Moments


Vet inte vem jag ska utmana så ni som känner er manade är det bara fritt fram för =)

Puss & Kram

Händer idag

Det som skulle hända idag var att dagen skulle bestå utav plugg.. Det är iaf vad den borde göra.. men som många gånger tidigare är jag inte alls motiverad samtidigt som jag faktiskt vill =S hur sjukt det än låter kan jag tycka det är kul men inte vill göra det..

Så det som har hänt hitills är att jag har sprejmålat vårat nykelskåp och ska snart sätta upp det hade jag tänkt. Surfat runt på internet och har köpt biljetter till The Ugly Truth ikväll! Hoppas verkligen den är bra för jag har länge sett fram emot den =) såg redan innan sommaren reklam för den så nu hoppas vi den är bra. Pappa som bjuder på bio oxå.. fast bara indirekt.. Fått gratis biljetter av honom som han fått av ngn hehe.. Så vi behöver inte betala vilket känns bra för 95kr för att se den känns lite väl.. Men biljetterna går ut på måndag så måste ju hinna se ngt innan dess så då fick det blir The Ugly Truth =)

Innan bion tänkte vi ut o käka oxå.. ska bli trevligt, Raoul snacka igår om att han va sugen på Kina mat så vi får väl se vad det blir för något.. Nee.. nu ska ja kolla till nykelskåpet o se ifall det har torkat o se ifall jag kan hitta ngn spik lr så som passar =)

Puss & Kraam

 


Nyår

Måste ju bara berätta att jag och älskling har bokat in nyårsplaner redan =) Ute i god tid men det kan behövas, för i år reser vi norr ut.. RIKTIGT långt norr ut.. Gällivare! =)

Eftersom det inte blev någon resa i sommras upp och hälsa på Therése och Dennis tänkte vi att vi skulle åka någon gång under hösten istället.. sen kom vi på den bra idéen att runt nyår är vi ju båda lediga o kan va kul att komma iväg någonstans =) Så den 29dec- 2jan så är vi uppe i norr och roar oss.. Ska bli riktigt skoj.. Lite skillnad i pris oxå mot va vi hitta i sommras.. då va de 4000kr tur o retur för oss båda.. nu blev de straxt under 2000kr tur o retur.. halva priset nu är det bara resa från o till Arlanda som ska fixas =)

Nee.. Plugg va de ja sa va?! =P
Puss & Kraam


Plugg

Sitter o pluggar, eller iaf försöker men tycker det går hyffsat bra iaf.. Kommit 1/4 del i en bok ja ska läsa o läslogg på allt oxå.. känns som det jag läser oxå känns bekant och att det faktiskt sätter sig oxå.. vilket är ganska så viktigt =P

Stannade kvar i skolan igår oxå och satt och pluggade.. fick klart en del i läsningen iaf.. men har ett antal till som ska läsas.. men de ska väl hinnas fixas..

Men ska väl försöka fortsätta läsa nu.. "Barns tidiga läsning" intressant faktiskt.. får en att tänka på hur man själv läser hehe..

Ha en bra dag!
Puss & Kram

You can't break a broken heart


Kate Voegele - You Can't Break A Broken Heart


You can't break a broken heart
so try your best now, baby
try your best to break me
you can't break a broken heart
No damage you can do now
I'm immune to you now
You can't break what broke apart
There's nothing you can do to me no more
You can't break a broken heart


Out From Under


Britney Spears - Out from under


I don't wanna dream about, all the things that never were
And maybe I can live without, when I'm out from under
I don't wanna feel the pain, what good would it do me now?
I'll get it all figured out, when I'm out from under



Litteratur

Det är mkt som ska läsas i skolan just nu.. och jag ligger långt efter tänkt läsning.. Någon lust att läsa har jag inte heller.. Hemma blir det inget gjort så när ja slutar skolan vid 12 har jag stannat kvar o pluggat på skolan istället.. Det går, bara för att det inte finns så mkt annat som stör runt omkring.. Men måste väl se till att fixa en miljö här hemma där det ska gå bra att plugga oxå.. för att cykla till skolan på dagar då man inte har skola är inget kul..

Imorrn är det 10-15 som gäller.. Så får se ifall jag kanske åker upp tidigare (svårt att tänka mig samtidigt) eller stnnar kvar en stund efter (man brukar vara ganska död efter en lång dag i skolan).. Men på tis blir det att sitta kvar iaf.. för då slutar ja vid 12 så då ska man väl kunna sitta några timmar iaf.. komma ngr sidor längre fram..

Köpte en bok beg oxå, råkade bli fel upplaga av boken vilket resulterat i att jag eg skulle behöva köpa den rätta upplagan.. skiljer typ 150-200 sidor mellan den upplagan jag har och den äldre.. Varför inte skriva en ny bok istället för att hålla på att uppdatera böcker? suck..

Får se ifall jag orkar med ngt plugg ikväll lr inte.. det är tveksamt, men det skulle behövas..
Puss & Kraam

Tiden går men skrivandet står still

Har inte blivit mkt skrivande på sista tiden.. orsaken? vet faktiskt inte.. alltid tänkt att jag kan göra det nästa dag och så har det blivit uppskjutet

Idag har jag varit på stan med Ngr av de bästa, Läcki och Lisa. Riktigt trevligt! Blev god mat, Kinamat =) och sen lite shopping.. Blev en ny klänning tills på fredag. Då är det party som gäller. Inflyttningsfest hos Läcki! Ska bli mkt trevligt!

Igår blev det en kvällspromenad runt ån med Läcki oxå.. Skönt att vara ute och gå.. jag som var så duktig med det förut måste verkligen bli bättre på det igen känner jag.. Skärpning Malin

Förra veckan klippte jag mig oxå =) Det blev kort igen.. Lär nog lägga in bilder sen efter fredagen så då får ni se både kläning och hår =)

Imorrn är det första dagen på praktiken oxå.. 2 dagar den här veckan och sen varannan vecka framöver.. Ska nog bli bra.. Vet att det är minst 1 till student som ska vara i samma klass, men ev två.. men tror det kan blir rörigt med för många så hoppas bara på 1 till.. Van att vara själv hos en mentor så..

Vi har även köpt nya Tv-möbler här hemma.. Så det blev ett litet lyft.. och ytterligare ett är på gång.. beställde att vi ska få omtapetserat i vardagsrummet oxå.. blir troligtvis brunt, ev en fondvägg om vi kan komma överrens.. Att båda ska ha så starka viljor =P hehe.. Så om ngn/ngr veckor är det nytt och fräsht här hemma =) *längtar*

Ja det var väl en liten kort uppdatering om vad som har hänt i mitt liv..
Ha det bra nu..
Puss & Kram

RSS 2.0